Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Horken

Swoją drogą wypuścił ktoś kiedyś frapsa z samymi failami :?:
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

WollferDrHouse

Fraps z samymi failami brzmi jak jakis nowy spot wyborczy PO ale co ja tam wiem:P. A co do filmiku kazdy sie bawi na swoim poziomie wazne ze przynosi im to frajde, teraz czekamy na odwet aurory jak sadze.

Evander

Tak filmik zacny ( zabijanie 11 osób bez healera zajęło wam tylko 4minuty ! hahaha) a co do odwetu niestety nie zabijemy na raz 11 huntersow  z uwagi na fakt że co chwila daja pra ... w kręceniu 5sekundowych filmików nie widzę większego sensu :noob: a co do odwetu huntersi pokazali już swoje umiejetności i pełną klase przy próbie odbicia naszej fortecy całym ally niestety im nie wyszło qq jak wspomniałem wcześniej nie widzę też sensu w polowaniu na nich pr tu pr tam pozdrowiam
Aurora Clan Leader - retired
sQam sQuad Member
Evander - 1st Tyrr Warrior TRUE HERO on Core

Reji

Oj Evander Evander... po co się tłumaczysz?  :oops:
Co do twojej wypowiedzi...

Cytat: Evander w Kwiecień 07, 2012, 03:56:02 PM
( zabijanie 11 osób bez healera zajęło wam tylko 4minuty ! hahaha)
Na filmiku widac Healera nick: Karpatka (gwiazdka) i 2 healer na chyba na L.. (oznaczony ksiezycem). Czy oni byli z toba w PT, to nie wiem i nie wnikam, bo nawet mnie to nie interesuje, wpadliscie kampić spot zakena gdy my wbilismy do srodka (na subach) zeszliśmy do fortu i przyszlismy sie zabawić :)

zajęło wam tylko 4minuty !
Filmik trwa dokladnie 3.03 po przerobieniu samo pvp trwa..okolo 1min 30-40sec, a shor pozniej prowadzil poscig za dezerterem ^^

a co do odwetu niestety nie zabijemy na raz 11 huntersow  z uwagi na fakt że co chwila daja pra ... w kręceniu 5sekundowych filmików nie widzę większego sensu :noob:
Zacznijcie biegać w 1PT na PvP a nie jak wpadacie to minimum w 2cp na 1... nie jest to pierwszy raz jak ściskamy was w większej ekipie.. (spot przed wejsciem do Harnaka, pamietasz??)

a co do odwetu huntersi pokazali już swoje umiejetności i pełną klase przy próbie odbicia naszej fortecy całym ally niestety im nie wyszło qq jak wspomniałem wcześniej nie widzę też sensu w polowaniu na nich pr tu pr tam pozdrowiam
Fort... chodzi ci o ten, na którego wbilismy 2h po starcie wojny?? jakies 2 tygodnie temu?? Gdzie nafarmilismy na was 300+ pkt i do teraz nie mozecie tego odrobić? Mówiłem ci juz to 5 razy, ze bylismy tylko na crp bo male forty nas nie interesuja. ^^

pozdr. do zobaczenia na PvP, mniej wymówek wiecej konkretów i działania.
Server: L][eu-Core, Healer LvL: 9x
Clan Leader: Hunters, CP leader: Basic SQ.

Evander

nie mam przed kim się tłumaczyć karpatka niestety jest tankiem zle oznaczyliście "healera" nie kampiliśmy was wchodzilismy na zakena subami  :/ odrobilibyśmy gdybyście ciągle nie palili pra sad but true :/ harnak tak popis używania f1 z prem  :bump: wystaw 1 topowe pt usuń pra z f1 i zapraszam
ps zapomniałem że ta wojna jest przez to że zmietliśmy wasz cały klan na soa zanim spaliliście pra :/
Aurora Clan Leader - retired
sQam sQuad Member
Evander - 1st Tyrr Warrior TRUE HERO on Core

Redbox

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Reji

o.O to niezle suby macie w R95  hahaha hahaha hahaha

Larenda (ksiezyc) to pewnie tez tank? :P

Z tym rozpoczeciem wojny to mnie osobiscie rozwaliles :D
Dostaliscie wojne po tym jak wpadliscie podczas pvp z FinalFate  pt na pt, więc moim zdainem nie ma się czym chwalić. Ale widze ze ta wojna bardzo cie zabolała :)

Gdyby na SoA byl nasz cały klan, to nie dalibyście rady ruszyc się z Spawnu tak jak na forcie. :oops:

Widze dalsza rozmowa tutaj nie ma sensu bo nie jestem osobą która flamuje na forach. Tak wiec wpisuj co chcesz, fraps pokazuje co innego a ty opowiadaj inna historie jak czujesz sie z tym lepiej :)
Server: L][eu-Core, Healer LvL: 9x
Clan Leader: Hunters, CP leader: Basic SQ.

LinC

wow cos innego niz Alarion i Kamil  :afro: :afro:
(popcorn) :o

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Sesto

aurora szaleje   strach z miasta wychodzic.. :o

Her0s

Sad but true :P
Server: Core
Othell Rogue

Arimas

To chyba ta atmosfera świąteczna

Cytat: Horken w Kwiecień 07, 2012, 03:17:42 PM
Swoją drogą wypuścił ktoś kiedyś frapsa z samymi failami :?:
Bubacz :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Grande

Prawda jest taka że aurora chce mieć full warów wszędzie a nie potrafi ogarnąc ani jednego, a graczy ogarniających pvp ma może ze dwóch, jednym słowem nic się nie zmieniło od czasu jak liderem przestał być nehem. Już ze 2 miesiące temu Evander stwierdził że aurora jeszcze będzie rządziła serwerem ciekawe jak długo będziemy czekać na to jeszcze.

Ps: Przypomniała mi się akcja z aurorą jak była jechana przez jednego z warów jakiś miesiąc temu na gogu nie mogli nawet z safe zone wyjść,a jak krzyczeli ludzie że war jest sam CL bał się przyjść po czym  stwierdził że jego klan jest typowo pvp.

AsmWalker

Cytat: Grande w Kwiecień 07, 2012, 09:23:59 PM
Prawda jest taka że aurora chce mieć full warów wszędzie a nie potrafi ogarnąc ani jednego, a graczy ogarniających pvp ma może ze dwóch, jednym słowem nic się nie zmieniło od czasu jak liderem przestał być nehem. Już ze 2 miesiące temu Evander stwierdził że aurora jeszcze będzie rządziła serwerem ciekawe jak długo będziemy czekać na to jeszcze.

Ps: Przypomniała mi się akcja z aurorą jak była jechana przez jednego z warów jakiś miesiąc temu na gogu nie mogli nawet z safe zone wyjść,a jak krzyczeli ludzie że war jest sam CL bał się przyjść po czym  stwierdził że jego klan jest typowo pvp.
Ja osobiście z Aurorą same negatywne doświadczenia jeśli chodzi o skill w pvp . Pamiętam sytłacje jak mnie gangowali w 4 jak wróciłem w 4 to już niestety tak się nie chcieli flagować a flame leciał epicki .  Poza tym ich crest i ta ich anarchia na mnie działa negatywnie  :) Ale co by nie mówić fajnie, że jakieś enemy jest  :)

Grande

No enemy jest, a klan to taki typowy polski lol clan pokroju orła białego i innych jakich mnóstwo na serwerze.

lempartus

Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Alarion

Cytat: lempartus w Kwiecień 07, 2012, 11:52:59 PM
hmm nawet coś się działo na TW

działoby się pewnei dużo więcej, gdyby HI nei robiło 69 z ooc : D

Cat Drama Maker

kamiil

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Alarion

ja tam się bawiłem mimo wszystko dobrze : )

Cat Drama Maker

Arimas

Alarion

Cytat: Arimas w Kwiecień 08, 2012, 08:48:56 AM
Cytat: Sesto w Kwiecień 08, 2012, 07:58:01 AM
Cytat: kamiil w Kwiecień 08, 2012, 01:47:17 AM
HB u maad  :?

sa mad wczoraj nam wara dali :P
Wasz clan to..?

chyba Shadows o ile dobrze pamiętam, ale wprawdzie mówiąc, to prawie ich nie widuje. War'a macie podobno (z realacji kilku osób) głównie dlatego, że pałętacie się w kilku miejscach i nie chcecie flagi oddać, więc musi być jakiś sposób radzenia sobie z takimi cwaniaczkami.

Cat Drama Maker

Sesto

alarion nie slab mnie taki pro a nawet nie ogarniasz  komu wara dajecie:p :o zgaduj dalej