Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Alarion

może i nei ogarniam, bo to nie ja tego wara dałem? I szczerze, to mnie to mało obchodzi, bo na spotach was nie widzę ; o
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

AsmWalker

Cytat: Alarion w Kwiecień 08, 2012, 01:02:39 PM
może i nei ogarniam, bo to nie ja tego wara dałem? I szczerze, to mnie to mało obchodzi, bo na spotach was nie widzę ; o
:D
Tak trudno zobaczyć komu się daje wara :oops: . Powiedz poprostu, że chciałeś pokazać pogardę i swoją wyższość względem Hunters i klanów z niższymi lvlami które nie latają jeszcze po orbisach i się bawią na swoich lvlach  :)

Alarion

Cytat: AsmWalker w Kwiecień 08, 2012, 01:24:39 PM
Tak trudno zobaczyć komu się daje wara :oops: . Powiedz poprostu, że chciałeś pokazać pogardę i swoją wyższość względem Hunters i klanów z niższymi lvlami które nie latają jeszcze po orbisach i się bawią na swoich lvlach  :)

może dlatego, że nie sprawdzałem wczoraj tego, miałem inne zajęcia?

Żadnej pogardy nie mam, grajcie sobie na waszym lvlu i róbcie co chcecie. Póki co i tak nei wchodzi nam w paradę poza drobnymi sytuacjami. Powtarzam, nei ja wypowiadam wojny, dla mnei liczy się tylko wjna z Ruskimi, OOC, enclave i VV.

Cat Drama Maker

Horken

Zzerguje Cię serwer lower lvli to zobaczysz xd
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Quentim

Cytat: Alarion w Kwiecień 08, 2012, 01:32:38 PM
Cytat: AsmWalker w Kwiecień 08, 2012, 01:24:39 PM

może dlatego, że nie sprawdzałem wczoraj tego, miałem inne zajęcia?

Żadnej pogardy nie mam, grajcie sobie na waszym lvlu i róbcie co chcecie. Póki co i tak nei wchodzi nam w paradę poza drobnymi sytuacjami. Powtarzam, nei ja wypowiadam wojny, dla mnei liczy się tylko wjna z Ruskimi, OOC, enclave i VV.

zapomniałeś napisać o 7 na 7

Smacznego wesołego zająca :D

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

John100

S h O c K Team
Yull Trickster 99/ Othell 98/ DC 80 / TH 80

Arimas

Cytat: John100 w Kwiecień 08, 2012, 07:37:11 PM
CLF   Aden   :o
O lol, co się stało?  :o
Znowu jakiś epicki plan altaira?

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

John100

Cytat: Arimas w Kwiecień 08, 2012, 07:38:22 PM
Swordy zaczły ogarniać online/Cp i LvL no i лутя gra , nowe CP.
S h O c K Team
Yull Trickster 99/ Othell 98/ DC 80 / TH 80

Arimas

Cytat: John100 w Kwiecień 08, 2012, 08:09:33 PM
Cytat: Arimas w Kwiecień 08, 2012, 07:38:22 PM
Swordy zaczły ogarniać online/Cp i LvL no i лутя gra , nowe CP.
Heh, no to altair musi ogarnąć dupę  :D

Btw. popraw sobie sygne

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Acid

O fak... gra tu ktoś na neostradzie bez BP?! Kiedyś się dało, dzisiaj pierwszy raz od długiego czasu na swoim necie zacząłem ogarniać exp i stwierdzam, że nic się nie da zrobić prócz sklepiku na tym providerze. Ma ktoś jakiś pomysł jak to poprawić wykluczając BP bo nie wiem czemu ale nie działa mi ten myk z cofaniem licki.

Alarion

bez BP mam opóźnienia takie około 1/4 sekundy. Niby nei tak dużo, ale o płynnej grze na PvP / oly można zapomnieć. Netia u mnie, czyli ten sam sh1t co tepsa. Ten provider jest po prostu mega zje**

Cat Drama Maker

Shen

Cytat: Acid w Kwiecień 08, 2012, 08:37:47 PM
O fak... gra tu ktoś na neostradzie bez BP?! Kiedyś się dało, dzisiaj pierwszy raz od długiego czasu na swoim necie zacząłem ogarniać exp i stwierdzam, że nic się nie da zrobić prócz sklepiku na tym providerze. Ma ktoś jakiś pomysł jak to poprawić wykluczając BP bo nie wiem czemu ale nie działa mi ten myk z cofaniem licki.
Ja w godzinach szczytu  mam takie lagi ze jak moge to gram z rana. Nie rozumiem tylko dlaczego w innych grach nie mam takich problemow.

Acid

Masakra do jakiegoś miesiąca temu pomagało to. Teraz już nawet to nic nie pomaga...

Qra

Cytat: Acid w Kwiecień 08, 2012, 08:57:29 PM
Masakra do jakiegoś miesiąca temu pomagało to. Teraz już nawet to nic nie pomaga...

Pociesze cię z Battelpingiem też się nie da grać. Losowo raz na kilka sec freez na 3-4 sec bez battelpinga 2 healer znikał na 10 sec.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Alarion

Cytat: Qra w Kwiecień 08, 2012, 10:19:03 PM
Cytat: Acid w Kwiecień 08, 2012, 08:57:29 PM

Pociesze cię z Battelpingiem też się nie da grać. Losowo raz na kilka sec freez na 3-4 sec bez battelpinga 2 healer znikał na 10 sec.

nie mam czegoś takiego, chyba że mi brat lub ojciec łączę zmulą, bo mam niestety lol netie 2mb ; /

Cat Drama Maker

Smolensk

Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Dzondzy

Acid, u mnie przyczyną były porty w centrali TPSA (lagi i freezy że nawet expić się nie dało, czasami nawet z BP), zadzwoń do nich i poproś o przełączenie z interleaved na fast. Ew gdy to nie pomoże, zmiane końcówek u nich.

Dzisiaj net śmiga aż przyjemnie, przy łączu 20mb , msy w CSie 5-10 na PL serwerach. Przed zmianą portu w 40 się dość często nie wyrabiałem.

Russe

Cytat: Smolensk w Kwiecień 08, 2012, 10:51:30 PM
chello 50MB - 0 laga.
Podobnie, UPC 25 Mb i śmiga pięknie. Tylko, że gra nie wyrabia. Sytuacje które na frei były grywalne teraz powodują spadek FPSów do marnego poziomu kilkunastu.
Siege mnie minęły ale widzę wiele się nie zmieniło. My dalej Dion, OOCki dalej Aden a Giran znów przeszło z rąk do rąk jak widziałem.
A może by wrócić na oficjal :)

Draghar

Cytat: Acid w Kwiecień 08, 2012, 08:37:47 PM

Jo... I mam praktycznie to samo. Kiedyś dało się grać bez problemów [mimo tego, że PC jakiegoś genialnego nie mam]. Teraz łapie już regularne lagi. I raczej nie jest to wina PC, bo problem pojawiał się także dzisiaj na oly.  Anyway może po prostu okres świąteczny przeciąża im łącza i pod koniec tygodnia powinno już wrócić wszystko do normy.. I żeby nie było - problem nie dotyczy tylko L2 ;).

kamiil

Arimas

Delios

Archeage <3

Alarion

Cytat: Russe w Kwiecień 09, 2012, 12:38:23 AM
Cytat: Smolensk w Kwiecień 08, 2012, 10:51:30 PM
chello 50MB - 0 laga.
Podobnie, UPC 25 Mb i śmiga pięknie. Tylko, że gra nie wyrabia. Sytuacje które na frei były grywalne teraz powodują spadek FPSów do marnego poziomu kilkunastu.
Siege mnie minęły ale widzę wiele się nie zmieniło. My dalej Dion, OOCki dalej Aden a Giran znów przeszło z rąk do rąk jak widziałem.

w święta nic dziwnego, że na siege mało się działo, sam widzisz po swoim przykładzie

Cat Drama Maker

Sm0ke

ja mam odwrotnie =D l2 mi chodzi płynnie, a Bf zacina

LinC

Cytat: Russe w Kwiecień 09, 2012, 12:38:23 AM
spadek FPSów do marnego poziomu kilkunastu.

orly?? dla mnie to byl dobry fps w codziennej gre  :P :P