2 l2 na 1 kompie?

Zaczęty przez Caranel, Maj 01, 2006, 05:55:38 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Caranel

Mam pytanie, czy można mieć zainstalowane dwa l2
bo chce grać na innym serwie a nie chce tracić plików ze starego ;s

GlooM

mozna miec i tuzin...

Harpir

jak masz tyle miejsca na dysku to mozesz instalowac do woli. a jak masz dobrego kompa to mozesz odpalic nawet dwa na raz:)

Caranel

;p tyle że jak włączam instalke to mi sie pokazuje konfiguracja tego co mam xP(odinstaluj itd.)

Rake

Skopiuj caly folder L2 w inne miejsce i gotowe.
[

Hlar

Usun wpisy L2 z rejestru (start --> uruchom--> wpisujesz "regedit"--> wyszukujesz zapisy L2[wpisz NCsoft, albo lineag2]--> kasujesz--> instalujesz drugie L2). Na wszelki wypadek mozesz zrobic kopie rejestru :P
<3 OoM

http://hosted.filefront.com/OrderOfMoon - OrderOfMoon clan movies.

Koni

Po co się bawić w rejestrze. Kopiujesz folder Lineage 2 (najlepiej czysty) i już możesz patchować czy updateować.
Your journey's never end

<--= They see me rollin They hatin Patrolling they tryin to catch me ridin dirty =-->

Caranel

tyle to ja też wiem xP ale ja mam już zpaczowanego klienta ES i chce se 2 l2 zaistalować, nie tracąc tego starego. :|

em

znajdz jakis programik np tweak Xp i usun z niego wpis z rejestru ;) po tej operacji mozesz bez klopotow zainstalowac 2 lineaga ;) zrobilem tak z C4 zachowujac mojego C3 ;)
em powrócił na forum ;D

Arthas

DO grania na kilku serverach, potrzebna jest tylko jedna gra zainstalowana. Bawimy sie natomiast na folderach system oraz plikach update.
Np. Instalujemy gre, paczujemy na l2x. Tworzymy folder l2x, i wklejamy tam system + pliku update (usuwamy je z folderu z gra). Tworzymy nowy folder system, i sciagamy patcha do l2p. Robimy update l2p i juz mamy nowy system do l2p. Tworzymy folder l2p, i wklejamy tam system + pliki update. Teraz mamy wybór, jezeli chcemy grac na l2p/l2x wklejamy odpowiedni system do folderu z gra.

P.S. WYstarczy jedna ikona na pulpicie ;P

darkpawel

czy to prawda ze na serweze reborn maja zniknac duale dragon slayer