Diablo 3

Zaczęty przez Ryane, Marzec 15, 2012, 04:08:02 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Ryane

Premiera 15 Maja tego roku :) Preorder juz leci, gw2 bedzie musialo poczekac :)

sosula

Core:
Gozbar - Archer 89
Lancer:
Gozz - Warrior - 87
Morfeusz - Enchanter - 87

Ryane

Zawartosc kolekcjonerki:

Zawartość Edycji Kolekcjonerskiej:

Pełna wersja gry Diablo III na nośniku DVD-ROM.
    Czaszka Diablo i pamięć USB 4GB w kształcie Kamienia Dusz - Oddaj swój komputer w piekielną niewolę używając nieczystej pamięci USB w kształcie kamienia dusz i podstawki w kształcie czaszki Diablo. Pamięć USB zawiera pełne wersje gier Diablo II i Diablo II: Lord of Destruction, które pozwolą ci na ponowne prześledzenie drogi Mrocznego Wędrowca.
    Ekskluzywna zawartość dodatkowa - Ozdobne artefakty do Diablo III. Rozłóż połyskujące anielskie skrzydła, rozwiń niepowtarzalny sztandar i nadaj swoim pancerzom egzotyczne barwy używając Chmury w Butelce i Dymu w Butelce. Towarzysz do World Of Warcraft - Szaman Fetyszów Wędruj przez World of Warcraft z szamanem fetyszów u boku. Awatary Battle.net dla postaci w StarCraft II - Pokaż, że jesteś prawdziwym bohaterem świata śmiertelników, dzięki specjalnym emblematom dla armii oraz trzem awatarom Battle.net w stylu Diablo dla postaci w StarCraft II.
    Kulisy produkcji - zestaw Blu-Ray/DVD -Ten wyjątkowy zestaw, na który składają się płyty Blu-Ray oraz DVD, pozwoli ci poznać ludzi, którzy stworzyli Diablo III. Baw się oglądając godzinę wywiadów, w których graficy, scenarzyści, projektanci, muzycy i animatorzy szczegółowo opisują proces powstawania świata Sanktuarium.
    Sztuka Diablo III - Poznaj wspaniałą oprawę graficzną Diablo III dzięki albumowi, w którym na 208 stronach przedstawiono grafiki z gry, od wczesnych szkiców koncepcyjnych po finalne grafiki trójwymiarowe.
    Ścieżka dźwiękowa z gry - Wsłuchaj się w 24 oryginalne utwory z Diablo III na płycie CD i wzbogać swoją kolekcję muzyczną o pieśni tak ponadczasowe jak sam Wieczny Konflikt.

Shen

Coz, trzeba bedzie z Tery zrezygnowac bo na dwie gry nie wystarczy czasu. Limitke olewam, jakos mnie nie jaraja te dodatki.

sosula

Po tylu latach l2, grania w cp, potrzeba konkretych klas postaci by sobie pograc (siedzimy w miescie bo hila nie ma), diabelek to dla mnie wybawienie  :)
Core:
Gozbar - Archer 89
Lancer:
Gozz - Warrior - 87

Ryane

Mam nadzieje, ze rozesla zaproszenia do bety przynajmniej tydzien przed premiera tak jak bylo to w przypadku starcrafta.

Kamal

jak to określiła moja znajoma: "po premierze DIII znikam na 3 tygodnie dla świata" hahaha

sosula

Core:
Gozbar - Archer 89
Lancer:
Gozz - Warrior - 87

Quibre

Gram na becie i zajebiście to wygląda po wyjściu będe miał dylemta D3>TERA>GW2>L2  :o

sosula

Nie chcialbys sie jakos podzielic beta ?  :afro:
Core:
Gozbar - Archer 89
Lancer:
Gozz - Warrior - 87

AsmWalker

Cytat: Quibre w Marzec 18, 2012, 09:07:01 AM
Gram na becie i -_-'ście to wygląda po wyjściu będe miał dylemta D3>TERA>GW2>L2  :o
Ja Tere odpuszczam nie podoba mi sie ale jak mówisz te 3 gry będzie trzeba rozkminic w co grać  :) Pewnie i tak jako niepoprawny gracz lineage zostane przy l2 . Ile to już lat ta gra mi towarzyszy ?  :oops:

Quibre

Cytat: sosula w Marzec 18, 2012, 04:23:15 PM
Nie chcialbys sie jakos podzielic beta ?  :afro:

Nie bardzo moge bo tez jadę na zmiane z 2 kumplami mamy tylko 1 key ;p

Ryane

Coraz bardziej mi sie wydaje, ze blizzard tak bardzo mnie nie lubi, ze tylko mi nie chce wyslac klucza do bety :( Kazdy kogo znam z reala taki klucz juz ma (niektorzy nawet dostali 2), a ja dalej nic :( Tak samo bylo ze starcraftem i tak samo pewnie bede mial z gw2, mimo, ze inna firma.

Cytat: AsmWalker w Marzec 18, 2012, 07:06:11 PM
Pewnie i tak jako niepoprawny gracz lineage zostane przy l2 . Ile to już lat ta gra mi towarzyszy ?  :oops:

L2 jest juz na tyle stara gra, ze nie naprawde szkoda dla niej czasu. Kazdemu kiedys sie znudzi :)

Razyda

Cytat: Ryane w Marzec 20, 2012, 11:20:15 AM
Coraz bardziej mi sie wydaje, ze blizzard tak bardzo mnie nie lubi, ze tylko mi nie chce wyslac klucza do bety :( Kazdy kogo znam z reala taki klucz juz ma (niektorzy nawet dostali 2), a ja dalej nic :( Tak samo bylo ze starcraftem i tak samo pewnie bede mial z gw2, mimo, ze inna firma.

Skad ja to znam :(

Ryane

Razyda

Jezeli ktos ma ochote, to od dzisiaj open beta weekend sie zaczyna, wystarczy miec konto na Bnecie.
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/4511821509

seken

Cytat: Razyda w Kwiecień 20, 2012, 10:27:47 AM
Jezeli ktos ma ochote, to od dzisiaj open beta weekend sie zaczyna, wystarczy miec konto na Bnecie.
http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/4511821509
Dzieki za informacje, juz zasysam  :).

sosula

Open zaczyna sie o 21.01. Zobaczymy jak sie zachowaja servery, bedzie wiadomo czy 15.05 bedzie fail  :D
Core:
Gozbar - Archer 89
Lancer:
Gozz - Warrior - 87

seken

A nie czasem dzisiaj?

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Ryane

A wczoraj usunalem bete i teraz zasysa ledwo 200 kb/s

Cytat: sosula w Kwiecień 20, 2012, 11:13:48 AM
Open zaczyna sie o 21.01. Zobaczymy jak sie zachowaja servery, bedzie wiadomo czy 15.05 bedzie fail  :D

pewnie po to jest ta beta, aby sprawdzic stabilnosc serwerow.

OsamaInAden

wyprzedzajac pytania, ktore zapewne sie pojawia- obojetnie czy wybierzemy wersje US czy EU beta to beta tylko sciagac z dobrego linka ;P bo juz widzialem asiorow co sciagneli PL'ke i dziwia sie ze grac nie mozna ;P

Ryane

Jakie macie battle tagi?
Teremis#2496

seken

AndyBishop