Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Alarion

Cytat: Arimas w Kwiecień 22, 2012, 09:10:55 PM

Lineage 2:
Co tam z zamkami?

1) dion pasywnie, nic się nei działo

2) my + BS walczyliśmy z zergiem VV i udało się przejąć zamek. Ruskie ścierwa w tym czasie odbiły się w tym czasie od aden w postaci OOC + enclave po raz kolejny failując

Zapowiadają się ciekawe następne siege, a szczególnie TW ; p
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Russe

Fajnie było :) Lagi, freezy i pokaz slajdów  :P
A może by wrócić na oficjal :)

Draghar

Nudne siege [przynajmniej Aden i Oren, bo tam się łapało fejma]

Ded serwer, ded gra :<

lempartus

to nastepnym razem zamiast klasc sie na siege zone powalczcie cos to nie bedzie wam sie nudzic
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

HellSign

Tak to jest jak się ma Lv taki co większość miała 2 miesiące temu.
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Dyma

Cytat: lempartus w Kwiecień 22, 2012, 11:06:37 PM
to nastepnym razem zamiast klasc sie na siege zone powalczcie cos to nie bedzie wam sie nudzic

serio, w tej chwili 2 czy 3 zamki to może sobie byle klan zdobyć. Wystarczy się zebrać i go zdobyć. A tak przed prawie pustym zamkiem leży więcej osób z 1 klanu i farmi fame niż jest obrońców.

btw najbliższe tw pół serwera zjeżdża sie do dion? ;p
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Arimas

Cytat: lempartus w Kwiecień 22, 2012, 11:06:37 PM
Heh, święta prawda

Pok: no jakoś sobie nie wyobrażam, że mogli by nagle zburzyć zamki.. Miałem namyśli czy się jacyś właściciele zamków zmienili

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Deric

nudny sieg bo tylko 2 rushe ruskich były no ale wieczorne pvp poprawiło humor.. 2v1 pt na sos i wygrana Gf hellfire i domcio ale aby palic tp magmeld jak z altara wyszliśmy :o?

lempartus

Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

Deric

Horken

Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

lempartus

Ciapu pamietam twój bohaterski rajd lewa flanka aden :)
Lider party  Luciferion
www.outcasters.info

pfent

Cytat: Sarin. w Kwiecień 19, 2012, 04:46:20 PM
azex tez dawal rade. + pfent na mumble
co ja ? ;O

nie, nie gram juz od dawna. tak, czytam sobie forum ;p

Smolensk

Cytat: Deric w Kwiecień 22, 2012, 11:29:17 PM
nudny sieg bo tylko 2 rushe ruskich były no ale wieczorne pvp poprawiło humor.. 2v1 pt na sos i wygrana Gf hellfire i domcio ale aby palic tp magmeld jak z altara wyszliśmy :o?

gf, hellfire nas biło również, koniec many, i lose. Mesok mnie nie lubi, pomimo jakiś śmiesznych pseudo ally. A do magmeldu paliliśmy soe, na spawnie od gk, szukaliśmy pvp, szczerze was nie widzialem.
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

dr4ke

Cytat: Alarion w Kwiecień 22, 2012, 10:26:24 PM

Lineage 2:
Co tam z zamkami?

2) my + BS walczyliśmy z zergiem VV i udało się przejąć zamek. Ruskie ścierwa w tym czasie odbiły się w tym czasie od aden w postaci OOC + enclave po raz kolejny failując

zerg vv? w vv -+50 osob vs bs ally + hb:) ale i tak byl fun mimo ze bylo nas ponad 2x mniej;)

ale to pewnie ostatni taki siege wiekszosc idzie na tere wiec hf;)

edit: wts archer 94:)

Smolensk

Cytat: dr4ke w Kwiecień 23, 2012, 08:18:16 AM

Lineage 2:
Co tam z zamkami?

zerg vv? w vv -+50 osob vs bs ally + hb:) ale i tak byl fun mimo ze bylo nas ponad 2x mniej;)

emo quite po stracie zamku ? so sad

Horken

Cytat: lempartus w Kwiecień 23, 2012, 01:50:33 AM
Ciapu pamietam twój bohaterski rajd lewa flanka aden :)

Jestem z tego dumny, że tak daleko dobiegłem :)

edit:
Myślę, że w niedalekiej przyszłości będzie coś można powojować wraz z CPkiem ale a tą chwilę ja byłbym mięskiem na tego typu eventach więc nie ma zbytnio sensu.
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

dr4ke

Cytat: Smolensk w Kwiecień 23, 2012, 09:11:01 AM

Lineage 2:
Co tam z zamkami?

dokladnie, hb zabralo nam zamek stad moja gra na tym serwerze nie ma sensu hb jest 2 STRONK

a tak powaznie lagi na siegu wykluczaja normalna gre a bieganie za randomami w orbis mnie nie bawi;)

Alarion

to spróbuj  Battle Pinga i powiedz, czy dalej miałeś lagi. 90% osób pomaga.

bb i cyu in ~~2 months

Cat Drama Maker

TTerrorPropaganda

Cytat: dr4ke w Kwiecień 23, 2012, 10:03:31 AM

Lineage 2:
Co tam z zamkami?

dokladnie, hb zabralo nam zamek stad moja gra na tym serwerze nie ma sensu hb jest 2 STRONK

a tak powaznie lagi na siegu wykluczaja normalna gre a bieganie za randomami w orbis mnie nie bawi;)
No coś ty ta gra działa wyśmienicie nawet z "paroma k" graczy w jednym miejscu, na pewno masz coś  z kompem lub nie wydałeś na niego 10 tysięcy. Znalazłeś ciekawsza grę? i przede wszystkim na twój komputer. Nie chwal się tu tym bo cie obrońcy martwego serwera zaszczekają. Po prostu dołącz do nie zaszczytnego grona przegrańców, zgiń przepadnij EMO QUITERZE Z PRIVA. A do twojej informacji lagi są częścią gry i tak to ma działać i jest to normalne, taki dodatkowy poziom trudności

tytusDeZoo

Jak znam zycie to pewnie nie mial wlaczonego nawet battlepinga no bo po co ?  :D

Ogolnie fajne siege ,w koncu jakies alliance sie pojawiaja  - polityka sie rozwija , coraz wiecej party wbija 95 i przestaje strzelac bsoe ..  Jeszcze miesiac i zacznie sie GRA  :D

No ale dead serwer
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

likas

Mnie osobiście ciekawi co będzie z Terą za powiedzmy rok, jak gracze, którzy mają tendencje do hardkorowego grania przez 2-3 miesiące, a potem quit, już opuszczą na dobre serwery, co będzie można robić, jaki będzie ten tzw endgame content. Niech mi ktoś wymieni tytuły MMORPG, które utrzymały się na rynku NA/EU powiedzmy przez przynajmniej 2 lata  z nawet 1/4 początkowej ilości graczy. Powyżej 5 pewnie nie będzie ;).

Smolensk

Cytat: dr4ke w Kwiecień 23, 2012, 10:03:31 AM

Lineage 2:
Co tam z zamkami?

Skoro nie podoba Ci się gra z randomami, to może pora znaleźć sobie CP ? I przestać grać jako random, i płakać na forum jak to Ci źle że każdy Cie bije ?

Alarion

Niestety większość tylko to umie  (((

Cat Drama Maker

dr4ke

Odnośnie lagów racja nie mialem battlepinga ale dzieki niemu na pewno bede mial stale 60 fps wkoncu to zmienia silnik l2;) (gralem na battlepingu i przy +50 osobach nadal sa lagi)

Ponadto czy ja placze ze ktos mnie bije? albo czy napisalem ze nie mam cp? czytanie ze zrozumieniem jest zbyt ciezkie dla Ciebie

placze jedynie o lagi na mass pvp ktore uniemozliwiaja normalna gre dlatego ją zmieniam jak wiekszosc osob. Do tej pory l2 nie miala konkurencji teraz sie pojawila wiec czas na zmiany

EDIT: bo przy tak ogarniajacym hb + bs ally i ich prawie dwukrotnej przewadze bylismy w stanie spokojnie utrzymac zamek gdyby dalo sie normalnie targetowac no ale coz urok l2