Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Horken

Ja tam o 10 byłem i wiem, że ktoś tam już biegał bo podczas mojego potion reloga całe party nam wyciupali co na flagach było ^^
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Deric

złe ludzie na potkach jadą a mi pa się kończyło :( by promocje zrobili

Arimas

Cytat: Alarion w Kwiecień 28, 2012, 10:27:56 AM
Bo shen QQ jest tak świetnym zawodnikiem (chociaż nicka do tej pory bał się podać ; p ), że wszyscy czmychają na jego widok dając mu free spota!
Znam jego nick w terze! co mi dasz?  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Alarion

też znam ; o

teraz się kozak zrobił : D

Cat Drama Maker

Neural

Cytat: Horken w Kwiecień 28, 2012, 01:35:21 PM
Ja tam o 10 byłem i wiem, że ktoś tam już biegał bo podczas mojego potion reloga całe party nam wyciupali co na flagach było ^^

ups ;)
S.h.O.c.k  Team
Neural Siegel Knight 99

WlodzimierzSzaranowicz

Cytat: Shen w Kwiecień 28, 2012, 10:24:51 AM
Cytat: tytusDeZoo w Kwiecień 27, 2012, 09:16:40 PM
Pier.... taki dead server nawet subki w spokoju wykoksac nie mozna bo wszystkie spoty zajete ... :shock:
Jakie spoty? W tygodniu wyexpilem alta do 75 w toi i zawsze mialem salke dla siebie.
Tydzien w toi? Ile razy doctor cie peknal?  :D

Alarion

to on cały czas pk-uje? raz mnie pknal to było już ze 3 tygodnie temu, myślałem, że już mu się znudziło ; p

Cat Drama Maker

Sesto

Cytat: WlodzimierzSzaranowicz w Kwiecień 28, 2012, 03:30:39 PM
Ma już ktoś lvl 99?  :afro:

do 99  to  powiem szczerze mzoe z 5 krzykaczyz  tego forum dotrwa

pytanie    ile ma reuse  ten masowy recharg od healera

Espr1t

Cytat: WlodzimierzSzaranowicz w Kwiecień 28, 2012, 03:31:19 PM
Cytat: Shen w Kwiecień 28, 2012, 10:24:51 AM
Cytat: tytusDeZoo w Kwiecień 27, 2012, 09:16:40 PM
Pier.... taki dead server nawet subki w spokoju wykoksac nie mozna bo wszystkie spoty zajete ... :shock:
Jakie spoty? W tygodniu wyexpilem alta do 75 w toi i zawsze mialem salke dla siebie.
Tydzien w toi? Ile razy doctor cie peknal?  :D

Jak się nudzę biorę buffka i poluję na niego ^^

Horken

Oni we 3 biegają z tego co widziałem. Jakieś takie śmiechowe macro na shoucie mają ^^
Ostatnio udało mi się ich dorwać jak biegali. Oni chyba 85-87 lvle mają bo strasznie słabi są.
R.I.P. Ciapu

Shen

Ja miałem maina ze sobą to nikt mnie nie ubił. Kiedyś tam biegał typek o nicku yggdrasil, dlugo sie trzymal w top1 pk.

Horken

Pamiętam co przyszedł zbuffowany kiedyś na Coliseum ten Yggdrasil.
My tam z ziomkiem buffy z areny to do nas podleciał i chciał pozabijać. W efekcie dostał buta na klatę, kombo kociakami i wydupił quick returna :D poźniej speirdzielał, aż miło
R.I.P. Ciapu

HellSign

Cytat: Shen w Kwiecień 28, 2012, 05:07:05 PM
Ja miałem maina ze sobą to nikt mnie nie ubił. Kiedyś tam biegał typek o nicku yggdrasil, dlugo sie trzymal w top1 pk.

jak sobie boxa zalogowalem to ydd sam odpuscil :D
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Deric

Cytat: Sesto w Kwiecień 28, 2012, 04:16:12 PM
pytanie    ile ma reuse  ten masowy recharg od healera
2 42 na wizardzie

Shen

Cytat: Horken w Kwiecień 28, 2012, 05:27:51 PM
Pamiętam co przyszedł zbuffowany kiedyś na Coliseum ten Yggdrasil.
My tam z ziomkiem buffy z areny to do nas podleciał i chciał pozabijać. W efekcie dostał buta na klatę, kombo kociakami i wydupił quick returna :D poźniej speirdzielał, aż miło
Raz wpadł pod aden jak był siege, ale jakiś feoh sprzedał mu strzała zanim wbiegl w zone, nawet returna nie zdazyl odpalic. Leżał tak i bluzgał pare minut. Potem to juz go nie widzialem

Espr1t

WlodzimierzSzaranowicz

Cytat: Horken w Kwiecień 28, 2012, 05:01:18 PM
Oni we 3 biegają z tego co widziałem. Jakieś takie śmiechowe macro na shoucie mają ^^
Ostatnio udało mi się ich dorwać jak biegali. Oni chyba 85-87 lvle mają bo strasznie słabi są.
Macro rzeczywsicie maja dobre. Jak sobie wyobraze miny tych wszystkich zabitych low leveli + macro to mam banana na pysku  :D :D To na serio jest zabawne  8)

asdf1movie

Horken

!QQ More Noob ---> %nick
!Go To Village -----> %nick

Coś w tym stylu. Najbardziej mi się podobało właśnie jak zabili mi ziomka, odpalili to macro, pocisnąłem ich i sami jak nooby spier*alali :D
R.I.P. Ciapu

AsmWalker

Szacun dla gościa za pekowanie  :) Moja postać swego czasu była w top 5 . ZabójczyAdrian z Tsukomikai zbierali żniwa na talking   :D

Polopiryn

Asm
  • idiotą to jednak człowiek się rodzi
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Russe

Cytat: Shen w Kwiecień 28, 2012, 05:07:05 PM
Ta, też miałem przyjemność z tym kolesiem się spotkać :D
Niektórzy nie wyrobili i jedyny fun dla nich to mieć postać i biegać PKować low lvli :P
A może by wrócić na oficjal :)

l2isoverOK