Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

WlodzimierzSzaranowicz

Cytat: Clovery w Kwiecień 29, 2012, 05:53:15 PM
też zabiłam kolesia +100 pk i wydropił ^^
Pewnie miał unidentifited coś tam w inventory i dropnął, unidentifited itemy można dropnąć, ale jeśli klikniesz prawym przyciskiem myszki i zrobi się bound to już nie dropniesz go nigdy  :D

Dzondzy

Cytat: WlodzimierzSzaranowicz w Kwiecień 29, 2012, 05:54:53 PM
Cytat: Dzondzy w Kwiecień 29, 2012, 05:49:35 PM
Cytat: WlodzimierzSzaranowicz w Kwiecień 29, 2012, 05:47:14 PM
Wszystko prócz bound itemów, bo ich nie dropniesz nawet mając 30000 pk

https://forum.4game.com/showthread.php?t=5870

tard denied.

Temat sprzed ponad 4 miesięcy w którym wypowiadali się ludzie nie znający się na grze/pekowaniu. Jeszcze raz powtóże : screen lub filmik gdy ktoś dropi bounda. Boundów nie da się wydropić. Takie są fakty  8)

WlodzimierzSzaranowicz

Cytat: Dzondzy w Kwiecień 29, 2012, 05:57:41 PM
Cytat: WlodzimierzSzaranowicz w Kwiecień 29, 2012, 05:54:53 PM
Cytat: Dzondzy w Kwiecień 29, 2012, 05:49:35 PM
Cytat: WlodzimierzSzaranowicz w Kwiecień 29, 2012, 05:47:14 PM
Wszystko prócz bound itemów, bo ich nie dropniesz nawet mając 30000 pk

https://forum.4game.com/showthread.php?t=5870

tard denied.

Temat sprzed ponad 4 miesięcy w którym wypowiadali się ludzie nie znający się na grze/pekowaniu. Jeszcze raz powtóże : screen lub filmik gdy ktoś dropi bounda. Boundów nie da się wydropić. Takie są fakty  8)

Pozwól, że ci wytłumacze : unidentifed item to taki, który można sprzedać, trejdować, dropnąc itd. ale gdy już zrobisz z niego bound - nie możesz ani trejdować, ani dropnąć. Co za nieogary na tym forum. Ide na piwo. Nara  :afro:

Mc6

Cytat: WlodzimierzSzaranowicz w Kwiecień 29, 2012, 05:51:43 PM
Dla testów zabiliśmy kolesia +100 pk około 100 razy...
tak tak ;D 1000 razy, -_-' skad wy tego typa na forum wytrzasneliscie?  :D
Cytat: WlodzimierzSzaranowicz w Kwiecień 29, 2012, 06:00:45 PM
Ide na piwo. Nara  :afro:

hahaha quit xD

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Dzondzy

Arimas

Cytat: Dzondzy w Kwiecień 29, 2012, 06:05:58 PM
No ta, bo dostane warna ;<
Najwyraźniej nie wiesz z jakiego to meme jest  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

asdf1movie

no to jak z tym bound? da sie dropic czy nie? bo jak sie da to juz chyba wiem jak sie pozbęde setu twilight :>

666

nie da się.
jak by się dało i  bound item wylatywał by unsealed to byś ta operacje powtarzał aż wyszedł by ci normal/bless )
In The Name Of Satan ...

AsmWalker

Nie wypada nic z bound itemów bo ani razu jak padłem na moim "pekasie " nie wypadło mi nic bound .

Deric

Grande

Sami pro znawcy na tym forum duże lvl w grze a zero wiedzy na jej temat widze. Nic dziwnego że tyle faily i quitów poszło już.

Deric

Cytat: Grande w Kwiecień 29, 2012, 08:54:33 PM
Sami pro znawcy na tym forum duże lvl w grze a zero wiedzy na jej temat widze.
no sory ale jeżeli gdzieś oficialnie pisało że bound może dropić a nikt tego nie widział nie znaczy że ktoś nie ma wiedzy czy też że nie jest to możliwe

Grande

Cytat: Deric w Kwiecień 29, 2012, 08:58:12 PM
no sory ale jeżeli gdzieś oficialnie pisało że bound może dropić a nikt tego nie widział nie znaczy że ktoś nie ma wiedzy czy też że nie jest to możliwe
To jak było napisane to po co się sprzeczać?

Deric

jeżeli umrzesz to po co żyjesz? taka ludzka natura  :P

Grande

Jeżeli jesteś na tym forum to po co takie głupoty piszesz?

pokit

Cytat: Grande w Kwiecień 29, 2012, 09:01:03 PM
Cytat: Deric w Kwiecień 29, 2012, 08:58:12 PM
To jak było napisane to po co się sprzeczać?

jak wy sobie w ogole to wyobrazacie, po to itemy sa bound zeby nie dalo sie ich sprzedac, przerzucic itp, skad wy w ogole bierzecie te teorie

Grande

Z tym oficjalnym info to jak z kosmitami wszyscy w to wierzą a nikt nie widział.

WlodzimierzSzaranowicz

Od początku pisałem, że boundów nie da się wydropić, a wielcy znawcy mnie wyśmiewali... teraz dziwnie milczą   8)

WlodzimierzSzaranowicz

Naprawdę trzeba być idiotą żeby nie znać tak podstawowych spraw jak bound/dropy itp. Skoro się tutaj wypowiadadzie : Dzondzy, roli, Clovery, Espr1t to prawdopodobnie tutaj gracie, a jeśli już gracie i nie znacie podstaw gry a wyśmiewacie się z kogoś kto ma racje. Wy znacie l2 chyba tylko z teorii, ja z praktyki. Niedługo dojdziecie do wniosku, że aore healer to nuker, a tyrr to healer. Taka mała dygresja. Ale musze przyznać, że się dzisiaj pośmiałem z pro znawców L2  hahaha PS : Ide wydropić jakieś boundy

Horken

Kto dużo gada ten mało robi bądź mało wie :)
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Dzondzy

Oh snap "dziwnie milczą"... Sorka że wyszedłem z domu...

I niestety muszę Cię rozczarować, nie gram w tą gre już z dobre 8-9 miesięcy, so sad że zostawiłem healera na 87... Smaczek nadal się za mną ciągnie...

Jeśli oficjalnie boundy nie dropią to zwracam honor :) Mimo to, nadal żaden z nas nie poparł tego konkretnymi dowodami.