Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

WlodzimierzSzaranowicz

Cytat: Dzondzy w Kwiecień 29, 2012, 10:37:21 PM
Oh snap "dziwnie milczą"... Sorka że wyszedłem z domu...

I niestety muszę Cię rozczarować, nie gram w tą gre już z dobre 8-9 miesięcy, so sad że zostawiłem healera na 87... Smaczek nadal się za mną ciągnie...

Jeśli oficjalnie boundy nie dropią to zwracam honor :) Mimo to, nadal żaden z nas nie poparł tego konkretnymi dowodami.

Z tego co wiem to GoD wszedł w grudniu na US, tydzień pózniej na EU... czyli jakieś ponad 4 miesiące temu, a ty już 8-9 miesięcy temu miałeś healera 87.... a przed godem maksymalny level był 85... Właśnie tacy znawcy się tutaj wypowiadają  :D :D :D :D

Grande

Cytat: Dzondzy w Kwiecień 29, 2012, 10:37:21 PM
I niestety muszę Cię rozczarować, nie gram w tą gre już z dobre 8-9 miesięcy, so sad że zostawiłem healera na 87.
Myślałem że z krzesła spadne. Nawet na rusku nie było wtedy jeszcze GOD. Tak jak kiedyś pamiętam gość napisał w jakimś topiku o rekrutacji że w l2 gra już ponad 12 lat.

Dzondzy

Jednak styl Kamilla, zaczyna mi się podobać  :oops:

likas

To ja zarzucę kolejny temat do dyskusji - kwestia attri i jego działania na bossy, otóż ja twierdzę - że na fortunie,istinie, spezionie attri, przynajmniej feohowi nic nie daje attri w kwestii dmg. Część ddków mnie popiera - część mówi, że jestem głupi i powiniem się leczyć, a jak wasze odczucia w takim razie :D?

Dzondzy

Ja uwarzam r ze powinieneś zapytać Włotka.

Grande

Jaki dd feoh to przecież tank w l2, na 90 lvl robisz q i dostajesz transformacje w tanka leprzego niż sigel. Zaraz Dzondzy da wam linka do tego info które otrzymał gdy grał w l2 5 lat temu swoim feohem na 99.
btw piszesz że w l2 nie grasz od 9 miesięcy a w podpisie masz healera z core.

Dzondzy

Poczekaj, poczekaj gdzieś mam.

Oh snap, co za tard.

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

siedle

Cytat: likas w Kwiecień 29, 2012, 10:55:19 PM
To ja zarzucę kolejny temat do dyskusji - kwestia attri i jego działania na bossy, otóż ja twierdzę - że na fortunie,istinie, spezionie attri, przynajmniej feohowi nic nie daje attri w kwestii dmg. Część ddków mnie popiera - część mówi, że jestem głupi i powiniem się leczyć, a jak wasze odczucia w takim razie :D?

Gratki poznania swojej postaci - chociaż byś poczytał jak działają skille feoha  :noob:
Wiecej takich asów na serwerze i naprawdę trzeba będzie kazać każdemi randomowi aby shift-ował broń na party chacie  !! ??
Daj nicka Twojej postaci żebym wiedział kogo nie zapraszać do party na te instancje  :oops:
NAIA:  ADV 85 - Sold
CORE:  OTHEL 98 - Sold
CORE:  FEO 94 - i już nie rośnie :(

Deric

Cytat: siedle w Kwiecień 30, 2012, 03:17:14 AM
Cytat: likas w Kwiecień 29, 2012, 10:55:19 PM

Gratki poznania swojej postaci - chociaż byś poczytał jak działają skille feoha  :noob:
Wiecej takich asów na serwerze i naprawdę trzeba będzie kazać każdemi randomowi aby shift-ował broń na party chacie  !! ??
Daj nicka Twojej postaci żebym wiedział kogo nie zapraszać do party na te instancje  :oops:

bierzesz na instancje random feohów, więcej takich asów jak ty i każdą instancje ludzi by failowali  :oops: :oops:

Smolensk

bierzesz na instancje random healerow, więcej takich asów jak ty i każdą instancje ludzi by failowali  :oops: :oops:
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Sesto

Jak jest nieogar tank to i nawet alarion nie pomoze :D 90% wpadek hilera w  party   jest spowodowane jakimis dziwnymi odchylami tanka badz innego czlonka party  pozostale 10% mozna zwalic na wlasciciela hilera

btw bardzo wazne pytanie:

co musze zdobyc i gdzie z tym isc zeby dostac duale b??   pm do administracji?

Redbox

2 x sls + 500 Stone of purity czy jakos tak sie to pisze idziesz do kowala on tam sobie klepie i masz duale B.
Co do pk to racja. Ludzie dropia rzeczy po 31 pk. I tak dropić moga wszystko, spiryt ore shoty bronie armory o ile nie są to BOUND ITEMY. Masz bounda- badz spokojny. Wiec taki doktor moze biegac w toi do usranej smierci i tak ne zdrowi broni i armoru.

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Dzondzy

Smolensk

http://www.youtube.com/watch?v=PbQM6pHih44&feature=player_embedded

fap,fap do nowych scenek. tyrael & imperius epic
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Fabienne

Poszukuję osoby grającej postacią Toxic ..pm jeśli ktoś może umożliwić kontakt

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

HellSign

Cytat: Redbox w Kwiecień 30, 2012, 11:19:58 AM
2 x sls + 500 Stone of purity czy jakos tak sie to pisze idziesz do kowala on tam sobie klepie i masz duale B.
Co do pk to racja. Ludzie dropia rzeczy po 31 pk. I tak dropić moga wszystko, spiryt ore shoty bronie armory o ile nie są to BOUND ITEMY. Masz bounda- badz spokojny. Wiec taki doktor moze biegac w toi do usranej smierci i tak ne zdrowi broni i armoru.

450 sop
RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

Sesto

ale fulle to ok   nie ma problemu mi chodzi o duale b  z bound-ow czy sie da  zrobic

Deric

TTerrorPropaganda

Po co się kłócicie o ta grę, przecież ten serwer nie pociągnie do końca roku....
PS Dzondzy czy jak ci tam, nic już nie pisz i przestań się kompromitować

RedHarvester

Cytat: TTerrorPropaganda w Kwiecień 30, 2012, 05:19:47 PM
Po co się kłócicie o ta grę, przecież ten serwer nie pociągnie do końca roku....
PS Dzondzy czy jak ci tam, nic już nie pisz i przestań się kompromitować
Nie prościej wpisać komendę /summon moherowych obrońców Core?
cashed out

Dzondzy

Acid

Uhu... Strong ally HB + thehorde + blackswans

Alarion

Cytat: Acid w Kwiecień 30, 2012, 06:48:33 PM
Uhu... Strong ally HB + thehorde + blackswans

abstrahując, że nie wiem co to jest to thehorde i może coś mnei ominęło podczas ostatniej 2 dniowej nieobecności niemal, to nazywasz to strong ally? Let me think:

Ruskie ścierwa + VV + NoWay = dużo więcej osób niż nas

OOC + Enclave = też dużo większa liczba niż nas.

so... wtf?

//Acid -- poprawienie skryptu, słowo "abstrahując"
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker