Flame, dyskusje itp.

Zaczęty przez ZjemCie, Luty 08, 2010, 08:06:13 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Tirius

Rickert - niestety Twoje myślenie zawodzi, nie próbuję ani bronić Fnatic, ani wjeżdżać na Ciebie ^^
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

Rickert

To nie rozumiem o co Ci chodzi. : D

Powiem tak, taki build jak robi lamia dziala tylko wtedy kiedy uda mu sie zburstowac kogos na combo z ignitem, w kazdym innym wypadku jest to fail co bylo widac wczoraj w finale.

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Tirius

No a myślisz o co mi chodzi. Od początku pisałem, że rushowanie Bfa ma sens, jeśli jest to burst linia, a graves jest jedną z takich postaci, które opierają się w early na burst. A jaki był wynik mnie nie obchodzi za bardzo, bo odnosiłem się tylko do itemów.
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

Abruzzi

http://www.fnatic.com/news/9865/fnatic-releases-shushei.html

bb shushei ;P

niby nigdzie nie ma jeszcze info kto będzie 5 graczem ale chyba każdy się domyśla że wezmą sOAZ : P
born different.

Rickert

MACIEK NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

fuck yea teraz fnatic ma jakies szanse!

xXxFelekxXx

No i shushei wróci na mida to się może ogarnie bo top to nie jego świat.

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

Rickert

buty lvl 1 i IE na ashe jako pierwszy item.... LAMIA DABEST.

seken

Cytat: Rickert w Czerwiec 04, 2012, 12:58:41 AM
Cytat: seken w Czerwiec 03, 2012, 11:55:23 PM
Bo Graves ma chory dmg z comba Q+R, a w early rzadko jestes jestes w stanie stac i bic przeciwnika przez 5 sekund?
Nom, wyszlo tak ze nie zdjal nikogo na kombo a splywal w sekunde nawet na samej lini.

A co do tego co napisales o early, nie ma to sensu.
Jezus Maria...
Niektorzy maja fail bulidy i failuja, niektorzy maja fail bulidy i keruja, niektorzy maja dobre bulidy i fejluja, niektorzy maja dobre bulidy i keruja.
Ale jestem przekonany, ze skoro ten czlowiek gra w jakims teamie i ma swoj poziom to wie po co sklada swoje itemy, a nie dlatego, ze maja ladne ikonki, ale ok graj jak chcesz moze kiedys i Tobie sie poszczesci i bedziesz mial 2k elo.

@Goras
Gdyby to napisal zwykly uzytkownil potraktowalbym to jako zart, ale w Twoim przypadku jestem w stanie uwierzyc, ze tak robisz  :D.

Rickert

Czyli rozumiem ze jak bede gral w teamie takim jak fnatic i nie wazne co zloze bede czcone i bedize taki seken mnie bronil ze skoro gram w takim teamie to build musi byc dobry?

Ok, to -_-' nie ma sensu, ale koncze ta dyskusje tutaj, bo mi juz sie powoli zygac od tego chce. Moja opinia jest tak ze lamia jest najwiekszym kretynem robiac to co robi i to jest jeden z glownych powodow dlaczego fnatic przegrywa wszystkie mecze a przynajmniej early walki na liniach i o dragony.

Ale jeden krok juz zrobili, wywalili double ap gracza z topki ktory od 6 miesiecy stoi w miejscu.

seken

Cytat: Rickert w Czerwiec 04, 2012, 10:13:25 PM
Czyli rozumiem ze jak bede gral w teamie takim jak fnatic i nie wazne co zloze bede czcone i bedize taki seken mnie bronil ze skoro gram w takim teamie to build musi byc dobry?
1. Nikogo tutaj nie bronie, po prostu musisz zrozumiec, ze lamia tak sklada to widzi w tym jakis cel i najwyrazniej jego team nie ma do niego pretensji.
2. Tak, wbij 2k elo i dostan sie do fnatic to tez bede mowil (no wlasnie pierw dobij 2k elo i dostan sie do fnatic, ale to jest awykonalne, bo "bg noob team, sam nie moge wykerowac, a powinienem miec platyne"), ze jest sens w Twoich bulidach, pomijajac te typowo troll, ktore topka robi na normalach.

mpxx24

Cytat: Rickert w Czerwiec 04, 2012, 06:57:05 PM
Chyba mpxx nie rozumiesz o co chodzi. : P

Nie chodzi o to co sie buduje, tylko o kolejnosc. A tak mu sie dobrze gralo ze fnatic dalo w dwoch meczach surr w 15min. :)
owszem zrozumiałem, ale nie do końca kminie o co tu się czepiać :)
o buildy czy o kolejność kupowania itemów ? trochę to dla mnie zabawne :D

surr w 15 min wynika raczej ze słabej gry całego teamu (większości), a nie jednego gracza

Cytat: Abruzzi w Czerwiec 04, 2012, 07:47:46 PM
niby nigdzie nie ma jeszcze info kto będzie 5 graczem ale chyba każdy się domyśla że wezmą sOAZ : P
aż przykro było patrzeć jak bezradny był przeciwko Wickd'owi
想うだけでは叶わないけど、想わなければ始まらない。

xXxFelekxXx

Cytat: mpxx24 w Czerwiec 05, 2012, 12:12:52 AM
Cytat: Rickert w Czerwiec 04, 2012, 06:57:05 PM
Chyba mpxx nie rozumiesz o co chodzi. : P

Nie chodzi o to co sie buduje, tylko o kolejnosc. A tak mu sie dobrze gralo ze fnatic dalo w dwoch meczach surr w 15min. :)
owszem zrozumiałem, ale nie do końca kminie o co tu się czepiać :)
o buildy czy o kolejność kupowania itemów ? trochę to dla mnie zabawne :D

surr w 15 min wynika raczej ze słabej gry całego teamu (większości), a nie jednego gracza

Cytat: Abruzzi w Czerwiec 04, 2012, 07:47:46 PM
aż przykro było patrzeć jak bezradny był przeciwko Wickd'owi

"ze słabej gry całego teamu" , ad carry ma największy constant dps , ciężko coś zrobić jak top/mid nie jest nafeedowany a ad nic nie robi lub się składa w 5 sec to takiego czegoś raczej nie wygrasz.

mpxx24

Cytat: xXxFelekxXx w Czerwiec 05, 2012, 12:39:12 AM
ciężko coś zrobić jak top/mid nie jest nafeedowany
'nie jest nafeedowany' - farm farm farm, farm is all u need

ad nic nie robi lub się składa w 5 sec
przy dobrym focusie i tak padnie w te 5 sekund

想うだけでは叶わないけど、想わなければ始まらない。

Rickert

Cytat: mpxx24 w Czerwiec 05, 2012, 01:14:17 PM
farm farm farm, farm is all u need
Ok, czyli sam podajesz przyklad farmy.

Buty lvl 1 na farmie i BF sword vs Buty lvl 2, dwa dorany i Life steal itemek, kto wygrywa trade, kto wygrywa creepy, kto kogo zoonuje?

Wlasnie sam sei zgodziles z moimi slowami, smieszne jest ze wasz argument "bo to lamia i on mzoe bo jest prosem a ty 1500 elo" przestaje tutaj istniec, bo sam sie z tym wlasnie zgodziles.

next pls.

xXxFelekxXx

Cytat: mpxx24 w Czerwiec 05, 2012, 01:14:17 PM
ciężko coś zrobić jak top/mid nie jest nafeedowany
'nie jest nafeedowany' - farm farm farm, farm is all u need

ad nic nie robi lub się składa w 5 sec
przy dobrym focusie i tak padnie w te 5 sekund

Mhm czyli farma jest lepsza od farmy + killi dziwne masz pojęcie o byciu nafeedowanym i spora różnica jest jak masz farme a farme i kille poza tym chyba nie zauważyłeś o co mi chodziło w tym poście, i dziwnym trafem rzadko kiedy widze high elo carry składającego się przy dobrym nawet focusie w 5 sekund... no ale nvm.

seken

Cytat
Buty lvl 1 na farmie i BF sword vs Buty lvl 2, dwa dorany i Life steal itemek, kto wygrywa trade, kto wygrywa creepy, kto kogo zoonuje?
Wygranie lini =/= zoonowanie, nie wspomne o tym gdzie jest jungler jezeli przeciwnik ma lajf stila i wlasnie dzieki niemu wygrywa linie.

CytatWlasnie sam sei zgodziles z moimi slowami, smieszne jest ze wasz argument "bo to lamia i on mzoe bo jest prosem a ty 1500 elo" przestaje tutaj istniec, bo sam sie z tym wlasnie zgodziles.
next pls.
Smieszne sa wypociny 1,5k elo hejtujacego top playerow 4real.

xXxFelekxXx

Te patche riota , next champ z op dmgem i ulti na pół mapy i "nerf" buffujący ahri która i tak jest op :x , so fun gj riot.

seken

Rickert

Cytat: seken w Czerwiec 06, 2012, 10:30:10 AM
Cytat
Wygranie lini =/= zoonowanie, nie wspomne o tym gdzie jest jungler jezeli przeciwnik ma lajf stila i wlasnie dzieki niemu wygrywa linie.

CytatWlasnie sam sei zgodziles z moimi slowami, smieszne jest ze wasz argument "bo to lamia i on mzoe bo jest prosem a ty 1500 elo" przestaje tutaj istniec, bo sam sie z tym wlasnie zgodziles.
next pls.

Czym rozni sie 1500 gracz smiejacy sie z buildu "top gracza" ( -_-' od kiedy lamia i fnatic sa top to nie wiem ale ok) od low gracza ich broniacego?

Jestes zalosny, brak ci jakichkolwiek argumentow wiec jedyne co mozesz powiedziec to, ze on ma wysokie elo i skoro to robi to musi byc good. A jeszcze przed tym napiszesz moje elo co by bylo bardziej wiarygodnie.

I tu wlasnie koncze rozmowe z toba, sadzilem ze jednak bronicie tego gracza bo uwazacie to za dobre, a wy po prostu jestecie marnymi funboiami ktorzy nawet nie wiedza ocb na bot lini.

ALE ALE

SLUCHAJ TERAZ.

Lamia poszedl do rozum do glowy i zaczal skladac takie itemy ze robi cos na teamfightac o dragona! Czyzby juz jego team sie na to wkurwial?  NIEE NIE MOZE BYC, PRZECIEZ ON MA HAJ ELO I MUSI BYC DOBRY BUILD.

pompa z ciebie.

xXxFelekxXx

Cytat: Rickert w Czerwiec 06, 2012, 01:57:32 PM
Cytat

next pls.

Czym rozni sie 1500 gracz smiejacy sie z buildu "top gracza" ( -_-' od kiedy lamia i fnatic sa top to nie wiem ale ok) od low gracza ich broniacego?

Jestes zalosny, brak ci jakichkolwiek argumentow wiec jedyne co mozesz powiedziec to, ze on ma wysokie elo i skoro to robi to musi byc good. A jeszcze przed tym napiszesz moje elo co by bylo bardziej wiarygodnie.

I tu wlasnie koncze rozmowe z toba, sadzilem ze jednak bronicie tego gracza bo uwazacie to za dobre, a wy po prostu jestecie marnymi funboiami ktorzy nawet nie wiedza ocb na bot lini.

ALE ALE

SLUCHAJ TERAZ.

Lamia poszedl do rozum do glowy i zaczal skladac takie itemy ze robi cos na teamfightac o dragona! Czyzby juz jego team sie na to -_-'?  NIEE NIE MOZE BYC, PRZECIEZ ON MA HAJ ELO I MUSI BYC DOBRY BUILD.

pompa z ciebie.

Popcorn , gdzie jest seken ? Prócz tego dalej przyznaje racje Rickertowi bo jako jedyny podaje dobre argumenty reszta na razie pisze 3 po 3 jakby chciała a nie wiedziała o czym w ogóle pisze.

seken

next pls.
CytatSmieszne sa wypociny 1,5k elo hejtujacego top playerow 4real.

CytatCzym rozni sie 1500 gracz smiejacy sie z buildu "top gracza" ( -_-' od kiedy lamia i fnatic sa top to nie wiem ale ok) od low gracza ich broniacego?
Tym samym czym smianie sie gracza arki gdynia z gry Messiego.

CytatJestes zalosny, brak ci jakichkolwiek argumentow wiec jedyne co mozesz powiedziec to, ze on ma wysokie elo i skoro to robi to musi byc good. A jeszcze przed tym napiszesz moje elo co by bylo bardziej wiarygodnie.
Argumenty podawalem
CytatNiektorzy maja fail bulidy i failuja, niektorzy maja fail bulidy i keruja, niektorzy maja dobre bulidy i fejluja, niektorzy maja dobre bulidy i keruja.
Na to zeby wygrac/przegrac linie/gre sklada sie wiecej czynnikow niz bulid i skill.

CytatI tu wlasnie koncze rozmowe z toba, sadzilem ze jednak bronicie tego gracza bo uwazacie to za dobre, a wy po prostu jestecie marnymi funboiami ktorzy nawet nie wiedza ocb na bot lini.
Dziekuje, ze powiedziales mi, ze jestem fanboyem czlowieka, ktorego nick widze 2gi raz w zyciu (tylko raz jak gral urgotem go widzialem).
Tirius ad carry w teamie tez nie wie nic o bottom lane ;/

CytatLamia poszedl do rozum do glowy i zaczal skladac takie itemy ze robi cos na teamfightac o dragona! Czyzby juz jego team sie na to -_-'?  NIEE NIE MOZE BYC, PRZECIEZ ON MA HAJ ELO I MUSI BYC DOBRY BUILD.
A moze po prostu chcial cos sprawdzic i zagrac sobie z bfem raz?
Teraz podaj mi cytat gdzie nazwalem jego bulid dobry.

Cytatpompa z ciebie.
Pompa z twojej spiny i stylu pisania aka:
Cytatskoro to robi to musi byc good
Uwielbiam tych co w kazdym zdaniu musza wpisac cos po angielsku, wysle to twojej pani od angielskiego, niech wie za ma pilnego ucznia.

@felek
"szukam nowych ludzi do teamu" <--- popcorn.

xXxFelekxXx

Nie załapałem z tym "szukam nowych ludzi do teamu" w sensie ty czy rickert ?

seken

Rickert

wait, czyli ty tak po prostu wchodzisz na forum, widzisz dysksuje o ktorej nihuja nie masz najmniejszego pojecia, ale zobaczyles nick ricekrt to okazja by pohejtowac? l0l.

next pls.

I nie, on sklada takie itemy na wszystkich ad carry, ale przeciez ty nawet nie ogladales meczu a sie wypowiadasz. :o

A te porownanie z pilka. :         D

ps bys sie lepiej poczul i mial o co tym razem "hejtowac"(sam uzywasz angielskich slow piszac zdanie po polsku ale w.e) to:
nice clg wygralo z m5 wczoraj, amazing 73min gra.

I jak to jest, mnie oceniasz piszac moje elo ze mam takie i takie, a gdy przychodzi do Tiriusa ktory ma bardzo podobne elo to piszesz, ze przeciez gra AD carry to ma racje. Widze ze nie ma co z toba prowadzic dyskusje bo tu ani niema obiektywizmu, ani argumentow, tylko pojebany seken ma okazje by sprobowac cos napisac na rickerta, ale jedyne co moze to podac moje elo.

bula

czy wy ciagle sprzeczacie sie o jedna gre w ktorej ktos mial "inny" build i to nie wypalilo?

/popcorn