........ :(

Zaczęty przez mroczny_lol_pl, Maj 17, 2006, 12:40:16 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

mroczny_lol_pl

Siema. Dzisiaj sie zarejestrowalem i sciagnelem gierke:) fajna jest :) jestem na 9 lvl-u i chcialem sprawdzic co robi taki jeden gostek... okazalo sie ze on mnei przeteleportowal mnie. Niemam Aden na powrut a kolo mnie sa moby 2-3 razy silniejsze odemnie... Co robic ?!

An4rKy

:D
daj sie zabic to cie przeniesie do wioski :P
albo run forest  :rotfl:
-=An4rKy @ TheAbyss=-

Pred

Na przyszlosc CZYTAJ jak cos robisz a nie klikasz bezmyslnie na wszystko co popadnie. :D

PS. nick pasuje do topicu, hehe. ;)

Pozdrawiam Pred

Edit: Ooo, budze sie (hyhy) ;P patrze, a tu widze ze dostalem pochwale. ;)
Yeah.

Art00Det00

Uch ja bym jednak upraszał o podawanie jakichś konkretnych tytułów gdy zakładacie nowy temat.

Najprostrzym rozwiązaniem Twojej sytuacji jest podejście do najbliższej bogato wyglądającej postaci i napisanie jej "deneg plis" albo "adena plix", heh, żartuje tak naprawde to strasznie wkurzające zachowania

Najlepiej będzie jeśli odpalisz mapę i pobiegniesz do wioski na własnych butach (no chyba że teleportowałeś sie z Talking Island Village to wtedy radze biec do elven albo dark elven village bo tam sa podobne levele potworków), oczywiście możesz spróbować poprosić kogoś o pomoc ale staraj się zrobić to w formie kulturalnej rozmowy bo żebranie w stylu "adena plix" nigdzie nie jest mile widziane i prędzej cię ktoś zabija niż da pieniądze.
Życzę powodzenia i pozdrawiam