Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

asdf1movie

na kazde pierdnięcie kamiiiiilka przypadają 3 pierdniecia z party alariona :D

Dyma

Cytat: lempartus w Czerwiec 07, 2012, 12:01:25 PM
Słuchać opinii na temat Pvp z ust Kamiila to tak jakby na poważnie brać rady na temat najlepszych technik seksualnych od eunucha

to mnie rozwaliłeś teraz ;)

btw koniu chyba dajesz sie trolować ;p
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

kamiil

hue hue lemp proud ooc member mowi mi o pvp i alarionki ktorzy nigdy nie wyszli z ruskimi na ustawke 7v7 bo sie bali  hahaha  :shock:

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Russe

Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 07, 2012, 10:27:14 AM
Wy wszyscy jesteście w jednym CP? Czy klanie? Bronicie się nawzajem jak lwy młodych... Piszecie takie brednie ze, nawet  mi się tego czytać nie chce. Poziom tego forum zawsze był żałosny, ale teraz to kompletne dno. To wygląda tak

Analion: hey Russek masz -_-' CP, -_-' lidera i niszczycie na pvp
Russek: Wiem , wiem dzięki twoje tez jest -_-' i graja tam największe ogary w całym EU...
Dyma: Panowie muszę przyznać wam obu racje gracie w -_-' CP, które stawiam na równi tylko z moim.
Russek chyba nie gra na Core koniu...
A jeśli już chciałeś być fajny i pisać o mnie to naucz się nicków  :noob:
BTW ciekawe czy bransoletkę Octavisa też można ulepszyć jak Isth.
A może by wrócić na oficjal :)

Arimas

Właśnie, eido od-_- się od russka, spoko koleś i nic nie ma wspólnego z alarionem  :|

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Alarion

konie mają to do siebie, że takich szczegółów nie rozróżniają... : S

Cat Drama Maker

Shanique

Wy wszyscy jesteście w jednym CP? Czy klanie? Bronicie się nawzajem jak lwy młodych... Piszecie takie brednie ze, nawet  mi się tego czytać nie chce. Poziom tego forum zawsze był żałosny, ale teraz to kompletne dno. To wygląda tak

Russek: Wiem , wiem dzięki twoje tez jest -_-' i graja tam największe ogary w całym EU...
Dyma: Panowie muszę przyznać wam obu racje gracie w -_-' CP, które stawiam na równi tylko z moim.

Tak, tak każdy z was jest w top 30 CP serwera, a to pewnie dlatego ze więcej ich nie ma
to przecież wiedzą wszyscy, że każdy z nich jest z przeciwnego sidu na servie... tylko totalny nieogar będzie podejrzewał ich o bycie w jednym pt xD

lempartus

Cytat: kamiil w Czerwiec 07, 2012, 12:29:16 PM
hue hue lemp proud ooc member mowi mi o pvp i alarionki ktorzy nigdy nie wyszli z ruskimi na ustawke 7v7 bo sie bali  hahaha  :shock:

widzisz Kamiilku masz bardzo nieaktualne dane, ale starasz się robić z siebie gwiazdę.
Rozumiem pogoda nie umożliwia wyjścia w pole ,zbierać truskawek nie masz jak i się nudzisz, ale może zamiast wypisywać kolejne głupoty wpadniesz do "niebieskiej ostrygi", bo chłopaki się stęskniły za tobą
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Russe

Cytat: Shanique w Czerwiec 07, 2012, 12:56:47 PM

Tak, tak każdy z was jest w top 30 CP serwera, a to pewnie dlatego ze więcej ich nie ma
to przecież wiedzą wszyscy, że każdy z nich jest z przeciwnego sidu na servie... tylko totalny nieogar będzie podejrzewał ich o bycie w jednym pt xD
Ju ar rajt!!
Dyma jak to emeryt leje na wszystko, bo nie zdąży dojść do toalety.
Russek sprzedaje adene i ma wyjebane na jakiekolwiek CP.
A Alarion to trolarion i tu nie trzeba nic dodawać :D
A może by wrócić na oficjal :)

Alarion

a kamilek i kon best PvP players evah! : D

Cat Drama Maker

Dyma

Cytat: kamiil w Czerwiec 07, 2012, 12:29:16 PM
widzisz kamil kolejny fail bo ustawek z nimi była cała masa, nawet będąc w HI na koloseum.
Wygraliśmy mało razy typowe 7na7, ja szczerze pamiętam za mojej kadencji chyba tylko 2 razy, ale były też akcje z początku serwera jak sie z nimi biliśmy po chwili robiło sie mass pvp to my trzymaliśmy sie 30min oni przychodzili po kilku pr ponownie itp(jest nawet fraps). I pewnie powiesz, że 2 wygrane pvp to nic, a ja powiem, że to pokazuje, ze jesteśmy z_a_j_e_b_i_ś_c_i (to nie jest przekleństwo) bo wygraliśmy z programami. Aczkolwiek to było wszystko dzięki mojej super mega wyrąbistości jak słusznie koniu zauważył i jemu dedykuje ten post ;)

a tak w ogóle co oznacza mój status na forum "obserwowany"? teraz jak będe walił konia to mam zasłony zasuwać bo mnie podglądają?
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Arimas

Cytat: Alarion w Czerwiec 07, 2012, 01:02:44 PM
a kamilek i kon best PvP players evah! : D
Prędkości skręcania się eida na pvp pozazdrościł by nawet robert kubica  :D

Cytat: Dyma w Czerwiec 07, 2012, 01:11:30 PM
a tak w ogóle co oznacza mój status na forum "obserwowany"? teraz jak będe walił konia to mam zasłony zasuwać bo mnie podglądają?
Mody widzą każdy twój post :p

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

kamiil

lubie jak na 1 zdanie idzie wall text od allarionków :)

dobra ide w pole na truskawki, kiedys zawitam ponownie  8)

pozdro600

tytusDeZoo

Czytam forum jednym okiem i czy mi sie wydaje czy ktos nazwal kamilka eunuchem ??  :oops:
Moim zdaniem to obraza wszystkich zbieraczy truskawek i jest przejawem rasizmu ,przed EURO nie mozna tolerowac takiego zachowania LEMPARTUS ...  :P

Btw jak ktos z core chce zagrac w lidze fantasy futbol http://wygrajeuro.sport.pl/ - wpisowe 10kk zwyciezca zgarnia pule - wysylam kod dostepu do zamknietej ligi na pw.
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Shanique

Cytat: tytusDeZoo w Czerwiec 07, 2012, 01:28:30 PM
Czytam forum jednym okiem i czy mi sie wydaje czy ktos nazwal kamilka eunuchem ??  :oops:
Moim zdaniem to obraza wszystkich zbieraczy truskawek i jest przejawem rasizmu ,przed EURO nie mozna tolerowac takiego zachowania LEMPARTUS ...  :P

Btw jak ktos z core chce zagrac w lidze fantasy futbol http://wygrajeuro.sport.pl/ - wpisowe 10kk zwyciezca zgarnia pule - wysylam kod dostepu do zamknietej ligi na pw.
moim zdaniem to obraza eunuchów  :oops:

Smolensk

Cytat: kamiil w Czerwiec 07, 2012, 01:23:55 PM
lubie jak na 1 zdanie idzie wall text od allarionków :)

dobra ide w pole na truskawki, kiedys zawitam ponownie  8)

pozdro600

truskawki dobre.
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Alarion

noo, może uzbiera na internet by znów coś podriverować i pobić trochę mobków...    ; s

Cat Drama Maker

Dyma

A Alarion sie dziwi jak konie mogą co jakis czas sie zbierać żeby podyskutować na jego temat, teraz to samo robicie z naszym dzielnym zbieraczem truskawek.

Niedawno sie załamałem co gra może zrobić z człowiekiem. Ulicą obok mojego bloku przechodziła procesja z okazji Bożego Ciała, na co kumpel wyjeżdża z tekstem że babki poszły na łatwiznę bo tylko odpykają msze i do domu, a on musi ciągle zwalczać demony (gra w diablo i powiedział to na poważnie)
Update:

Smolensk

Cytat: Dyma w Czerwiec 07, 2012, 02:54:59 PM
A Alarion sie dziwi jak konie mogą co jakis czas sie zbierać żeby podyskutować na jego temat, teraz to samo robicie z naszym dzielnym zbieraczem truskawek.

Niedawno sie załamałem co gra może zrobić z człowiekiem. Ulicą obok mojego bloku przechodziła procesja z okazji Bożego Ciała, na co kumpel wyjeżdża z tekstem że babki poszły na łatwiznę bo tylko odpykają msze i do domu, a on musi ciągle zwalczać demony (gra w diablo i powiedział to na poważnie)

kamil oczyści twoją piwnicę ze zła.
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

asdf1movie

fainyh marz kolegufff :* xD xD xD BusiaCzeK

Arimas

TTerrorPropaganda

Ehhh na tym forum zostało tylko 2 party włazidupow, co tylko sprawia ze jesteście coraz bardziej żałośni...Zaczynam się zastanawiać czy na tych waszych zjazdach gry wirtualnej dochodziło do bardzo bliskich kontaktów cielesnych. I czy alarion robił za dziewczynę :D?

Arimas

Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 07, 2012, 06:10:56 PM
Ehhh na tym forum zostało tylko 2 party włazidupow, co tylko sprawia ze jesteście coraz bardziej żałośni...Zaczynam się zastanawiać czy na tych waszych zjazdach gry wirtualnej dochodziło do bardzo bliskich kontaktów cielesnych. I czy alarion robił za dziewczynę :D?
Z perspektywy side-party nie grających lecz nie hejtujących: to ty jesteś bardziej żałosny  :wink:

Shanique

Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 07, 2012, 06:10:56 PM
słabe...