Euro

Zaczęty przez Polopiryn, Czerwiec 08, 2012, 06:48:06 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

RazielIII

Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Prokrastynator

Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Sabaton

Nice preview  :)

GL with Cechs, hope we don't fuck up with Greece :)

Ryane

pierdole ten mecz. Daja nadzieje, a w rezultacie i tak nie wychodza z najlatwiejszej grupy.

GenesiZ

no i chuj... pograne
Miesięcy bez L2: już nawet nie licze :(

seken

Jestesmy chujowi (mocno slabi) w pilke nozna i tyle, gdybysmy byli dobrzy to bysmy bez problemu wyszli z grupy, taka prawda.

GenesiZ

no kurwa nie wyjść z najlatwiejszej grupy... ja pierdole, zawsze sobie robimy nadzieje a w gruncie i tak chuja z tego wychodzi

seken

Powinni zrobic porzadek w tym burdelu o nazwie PZPN jak i w samych pilkarzach, a nie branie do reprezentacji ludzi, bo "grales juz 10 razy w polskiej reprezentacji, to wezmiemy cie jeszcze raz".
Polowa zawodnikow daje dupy po calosci.
Moze gdyby zaczeli im placic tylko za wygrane mecze to spieliby poslady.

Ryane

imo dobrze graja, ale na sile chca strzelic gola i mamy z tego taki rezultat. Nie wiem co tam robil Obraniak, wszystko co dostal to tracil.

AbaddoN

czechy i grecja z grupy wyszly, dobrzeee!

Rickert

HSAHAHAHAEHADFHAFDHAFDHA
KURAW

ANGOLE SIE CIESZA ZE ODPADLISMY, WTGHAEDFGBAEDFYHASERYAWERYAS

JEBAC SMUDE\

JEBAC TA REPREZENTACJE

WHY KURWA ONI UMIEJA BIEGAC TYLKO PRZEZ 45MIN???????????????????????????///////////////////

IDE SIE POWIESIC.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

seken

Jestesmy w rankingu fifa za jamajka czy nigeria, ledwo przed senegalem. Jak my mozemy byc dobrzy?

GenesiZ

i chuj Polska mistrzem Polski! :D hahaha xD

seken

Cytat: GenesiZ w Czerwiec 16, 2012, 10:55:23 PM
i -_-' Polska mistrzem Polski! :D hahaha xD
Zawsze cos  :D.
No i przynajmniej zakwalifikowalismy sie do Euro 2012 :D :D :D.

Ryane

Prokrastynator

dużo zachwytu a wyszło jak zawsze,
w meczu ktory trzeba wygrać wystawić 8 defensorów hell yeah Franek Smuda  hahaha
to jutro wielkie ściągane flag i pieluch na lusterka z samochodów
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Sabaton

o polska and rosja : grałi dwa g0wna - gra była równa

Polopiryn

+1 all

To była porażka................................., 45 minut tylko potrafimy biegać? Raczej 15............ I ostatnie 3.....

Pro, to ma sens postawić tych defensorów - Ale niech mają kurwa zalecenie ruszyć dupę i pomóc w tym ataku. Bo przez wszystkie 3 mecze było tak samo - Początek zajebisty, potem jakoś jakoś, a końcówka o pomstę do nieba....
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Ryane

Ja tylko mam nadzieje, ze Smuda pozostanie na stanowisku, bo jak tak dalej bedziemy zmieniac selekcjonerow to gra naszej reprezentacji nigdy sie nie zmieni.

seken

Cytat: Ryane w Czerwiec 16, 2012, 11:44:59 PM
Ja tylko mam nadzieje, ze Smuda pozostanie na stanowisku, bo jak tak dalej bedziemy zmieniac selekcjonerow to gra naszej reprezentacji nigdy sie nie zmieni.
Smudna jest strasznie kontrowersyjny i wg mnie powinni go zmienic.
Bez przesady, ale:
-gra w ktorej nie ma zmian?
-gra w ktorej robi jakies dzwine formacje?
Czasami mam wrazenie, ze ten czlowiek wie o zmianach tyle co 10 letnie dziecko ogladajace mecze "a postawie sobie, niech pobiega."

Ryane

Moze robi bledy, ale wyciaga z nich wnioski co bylo widac w dwoch nastepnych meczach. Nowy trener = nowe bledy i tak w kolko.

Rickert

Uhh Smuda sam sie zlozyl do dymisji, przed euro on i lato powiedzieli ze to zrobia, jezeli z grupy nie wyjdziemy. Smuda juz to powiedzial w wywiadzie po meczu.

A i btw. nie, on dobrze nie gada. Nie potrzeba nam trenera ktory powoluje swoich pupili i ich jeszcze faworyzuje(patrz drewno murawski), moeg o dziecinnych bledach mowic dalej, ale po co, kazdy kto sie interesuje pilka je widzi.
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

ILikeBigTitsS

Cytat: Ryane w Czerwiec 16, 2012, 11:44:59 PM
Polać mu dobrze gada. !! 8)

Tirius

Jaki świat byłby piękny, jakby Polska przeszła. Smuda najlepszym trenerem, Obraniak skrzydłowym, a Polański mimo brzydkiej twarzy byłby najprzystojniejszym zawodnikiem. Przestałem oglądać po 10 minutach drugiej połowy. Ten sam błąd co z Grecją imho, pierwsza połową zajebali się i nie wytrzymali.
"Oto i on, boski prototyp,
Mutant który nigdy nie wszedł do masowej produkcji,
Zbyt pokręcony by żyć i zbyt rzadki by umrzeć."

seken

Cytat: Tirius w Czerwiec 17, 2012, 12:35:11 AM
a Polański mimo brzydkiej twarzy byłby najprzystojniejszym zawodnikiem.
Urzekl mnie ten tekst.