Tauti Patch Notes

Zaczęty przez Smolensk, Czerwiec 10, 2012, 11:15:29 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Draghar

ogólnie coś zrypali. gdzieś była drama że mając iss buff BD nie rzuci sobie dance nawet jeżeli nie ma sonat.

Shanique

Cytat: MastJedi w Czerwiec 19, 2012, 08:59:36 PM
Jakoś wciąż mam na nukerze 85 i Empowering Echo i Arcane Power i Cyclone i Corpse Life Drain i inne takie bajery.
Fakt - Echo nie stackuje się teraz z sonatami... ale do solo na buff-potach jest jak znalazł

Pozdrawiam

chyba chodzi o harmonie a nie o sonaty...

MastJedi

I harmonie i sonaty.

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

roli

Siege w Tauti = zero ścin, zero frezów, alt+p any more!   yeah!

Cezary93

Cytat: skrzydlatyJak wykupisz Premium Life u Pana Boga to zwiększy Ci dobe do 30h.
:D :D :D :D

He4DSh0t

Cytat: roli w Czerwiec 24, 2012, 05:47:12 PM
Siege w Tauti = zero ścin, zero frezów, alt+p any more!   yeah!
Ironia czy rzeczywiście coś poprawili??
sQam sQuad Old Member - Core
7Sins Old Member - Lilith

Revix9

Poprawili zdecydowanie, miałem tak samo jak roli ;)
Naia - iTeisei - Aeore Healer - Wrath
Lilith - Teisei - Aeore Healer - Euphoria

roli

Normalnie się podjadałem bo ostatnio mi siege w mare dobrze chodziło na GF, tymczasem w Tauti jest jeszcze lepiej! Bez porównania lepiej niż GoD i Harmony.
No trzeba przyznać, że tym razem NCsoft odwalił bardzo dobrą robotę :_delf_3_1:

AsmWalker

Cytat: roli w Czerwiec 24, 2012, 07:59:38 PM
Normalnie się podjadałem bo ostatnio mi siege w mare dobrze chodziło na GF, tymczasem w Tauti jest jeszcze lepiej! Bez porównania lepiej niż GoD i Harmony.
No trzeba przyznać, że tym razem NCsoft odwalił bardzo dobrą robotę :_delf_3_1:
Szydera czy naprawde jest wydajność poprawiona?

Draghar

milan9

Nie wiem o jakich usprawnieniach mowa, ale ja osobiscie zadnej roznicy wzgledem goda, w tauti podczas siege nie zauwazylem.

Revix9

Po pierwsze, nie lagowało jak nacierało na nas DH (a przynajmniej nie w takim stopniu jak chociażby 2 tygodnie temu). Pomimo mojego średniego laptopa, na pvp mogłem grać na full detalach, podczas gdy na godzie podczas przełączanie się alt + p na siege kończyło się crashem.  Więc jak dla mnie progres jest ;)
Naia - iTeisei - Aeore Healer - Wrath
Lilith - Teisei - Aeore Healer - Euphoria

mate1986

a co myslicie o daggerach w tauti , wychodzi na to ze najlepszym bedzie z bialego elfa bo duzo dex

montezuma

Cytat: mate1986 w Lipiec 05, 2012, 11:01:45 AM
a co myslicie o daggerach w tauti , wychodzi na to ze najlepszym bedzie z bialego elfa bo duzo dex

nie, dark elf jest najlepszy i to nie dzięki dex ale skillowi rasowemu
Naia - oficjalny server
DominionWind- Healer 99/Enchanter 90/Blade Dancer 5x - aktywny
Cytat: xRelapse w Styczeń 10, 2012, 10:26:06 PM
Jestem ciekawy czy to Montezuma pisze te wszystkie posty tu, czy jakiś skrypt znalazł.
Ah, te chłopaki z NA są tak zautomatyzowani.
Cytat: Dyma w Styczeń 07, 2012, 05:06:19 PM
Zanim zacząłem grać z Alarionem to miałem do czynienia z kilkoma Cp,ludźmi i mogę powiedzieć, że ta jego "teoria" jest dla 90% graczy nieosiągalna bo po prostu są zbyt słąbymi graczami. 

mate1986

a jest sens cos zostawiac u daggera z Da z 3 profki na 4 ?

Yoma

Będzie się opłacać w Tauti dla Feoh'a z kamaela zrobić broń na dark atrybut i w ten sposób mieć 310 dark? Czy lepiej pozostać przy fire/water/wind/earth atrybucie?

milan9

Cytat: Yoma w Lipiec 11, 2012, 04:14:39 PM
Będzie się opłacać w Tauti dla Feoh'a z kamaela zrobić broń na dark atrybut i w ten sposób mieć 310 dark? Czy lepiej pozostać przy fire/water/wind/earth atrybucie?

Nie.

Yoma

Cytat: milan9 w Lipiec 11, 2012, 05:04:39 PM
Cytat: Yoma w Lipiec 11, 2012, 04:14:39 PM

Nie.
Byłbym wdzięczny za uzasadnienie :P

milan9

Bo nie masz dark stance, robiac weapon pod dark zyskujesz +10 dark elem z passive'a i nic poza tym, a tracisz bonusy zwiazane uzywaniem wind/earth/water/fire stance.

Yoma

Cytat: milan9 w Lipiec 11, 2012, 05:53:42 PM
Bo nie masz dark stance, robiac weapon pod dark zyskujesz +10 dark elem z passive'a i nic poza tym, a tracisz bonusy zwiazane uzywaniem wind/earth/water/fire stance.

Wiem, że nie ma dark stance, ale z tego co rozumiem w Tauti skille czy są czy nie są związane z którymś atrybutem to i tak będą miały bonus z takiego atrybutu jaki jest w statystykach postaci więc mogę mieć na feohu włączony np fire stance, w broni mieć 300 dark, a skille i tak będą mieć bonus za atri w broni

Alarion

nawet jeżeli tak jest w przypadku maga (wątpię) to:

1) Z dark w weapon nie poexpisz
2) brak stance'a uniemożliwi ci prawdopodobnie korzystanie z stance'a (mówię o bonusie, bo masz tylko 4 podstawowe)
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Yoma

Cytat: Alarion w Lipiec 12, 2012, 10:23:23 AM
Z dark w weapon nie poexpisz

Myślałem bardziej o PVP :P

Cytat: Alarion w Lipiec 12, 2012, 10:23:23 AM
2) brak stance'a uniemożliwi ci prawdopodobnie korzystanie z stance'a (mówię o bonusie, bo masz tylko 4 podstawowe)

Bonus za stance jest taki, że skille są powiązane z danym atrybutem. Nigdzie nie znalazłem informacji żeby stance dawały dodatkowy bonus attri do samych skilli

ELFIK

zmiana