Diablo 3

Zaczęty przez Ryane, Marzec 15, 2012, 04:08:02 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Polopiryn

Cytat: piempek w Maj 25, 2012, 12:59:02 AM
Guide możecie wyłączyć w opcjach :)

Yvette#2536 jak będę miał dużo znajomych to nie będę czuł się tak samotnie :P

Sam Guidem i nie przeszkadza, może se być i tak nawet 1 zdania w nm nie przeczytałem. Chodzi mi raczej oto, że za bardzo to wszystko ułatwili.

Demonek#2788
Jak się wszyscy wpisują to ja też, nie chce być inny :(

Core:

Nobopiryn - 64 ES ;)

Ryane

Na szczescie barbem ciezko sie gra na inferno solo, wiec mam co robic :D

LinC

robil ktos up triala przez battlenet?? czyt. kupowal u nich gre ?? jak jest z dostepnoscia ?

Ryane

Gracie jeszcze? :) Mi osobiscie diabelek zaczyna sie nudzic :P

Vascius

Ja doszedłem do 2 aktu inferno barbem i już mi się nie chce grać. Zastanawiam się czy nie sprzedać.

Acid

Może być ciężko z używką. Ja tam bym z chęcią kupił, a sklepy wciąż puste. :P

Vascius

Mogę sprzedać za rozsądną cene. Na koncie 30lvl DH, 60lvl Barb z itemami wystarczającymi do przejścia 1 aktu inferno + 600k. W świetle regulaminu blizza nie jest to legalne, ale maila i battletaga można zmienić więc nie widzę problemu.

Gościu któremu kiedyś sprzedałem inne konto na BN do dzisiaj gra w wow'a.

Acid

Tak, nie wiadomo jednak czy kiedyś do czegoś nie będą potrzebne dane personalne, których niestety zmienić się nie da. Trochę boli, bo kupujesz oryginalną grę, posiadasz płytę i pudło, a nie możesz później tego sprzedać (tzn. możesz ale bez najważniejszego).

Ryane

Dane personalne mozna zmienic, ale nie wiem czy w kazdym przypadku.
Ja na przyklad na swoim koncie podalem fikcyjne dane, ale po jak pojawilo sie d3 postanowilem sobie troche je zabezpieczyc.
Napisalem do supportu i dostalem taka odpowiedz:

CytatWitam serdecznie Panie Pawle!

Dziękujemy za skontaktowanie się z Blizzard Entertainment.

W celu zaktualizowania danych, prosimy o przesłanie następujących informacji :

- Nazwa konta Battle.net.
       - Imię i nazwisko zarejestrowane na koncie.
       - Czytelny skan lub cyfrowe zdjęcie dokumentu wydanego przez Państwo, który potwierdza tożsamość właściciela konta (na przykład paszport lub dowód osobisty).
       - 4 ostatnie cyfry karty kredytowej/numeru konta bankowego lub pełny kod karty pre paid użytej do kupna czasu gry.

Proszę również podać nam prawidłowe i aktualne dane do rejestracji na koncie Battle.net.

Prosimy o przesłanie dowodu tożsamości w formie załącznika, a nie, jako obraz wklejony w treść Twojej odpowiedzi.

Prosimy również o dołączenie danych konta, zwłaszcza adresu email zarejestrowanego na koncie oraz adresu email, który został użyty w celu skontaktowania się z nami.

Pozdrawiam i proszę o kontakt w przypadku dodatkowych pytań!

Game Master Tayernahle

A, ze w wowa nie gram to i prepaidow nie kupowalem, wiec podalem wszystko za wyjatkiem danych karty kredytowej i na nastepny dzien zmienili mi dane.

Co nie zmienia faktu, ze jak blizzard zauwazy inna specyfikacje sprzetowa, inne IP i prosbe o zmiane danych osobowych to raczej zacznie cos podejrzewac :)

Acid

Cytat: Ryane w Czerwiec 09, 2012, 03:25:36 PM
Co nie zmienia faktu, ze jak blizzard zauwazy inna specyfikacje sprzetowa, inne IP i prosbe o zmiane danych osobowych to raczej zacznie cos podejrzewac :)

Otóż to. :_)

Vascius

oj tam oj tam

W takim razie poczekam, jak nie dodadzą czegoś ciekawego w nowych patch'ach to poleci na aukcje. Gre kupiłem w dzień premiery, i do tej pory czekam jak mi pudło przyślą.

Ryane

Kiedys bylo mowione o wystawianiu calych postaci w domu aukcyjnym, ale to daleka przyszlosc.
Obecnie to trzeba czekac na system PvP.

Acid

I na 2gą dostawę Diablo...

AsmWalker

No to czekamy do 30 na dostawe i można wyruszać na podbój świata Barbarzyńcą :)

Acid

Jak się załapiemy na pudełko z grą. :P

LinC

Konto standard D3 bez tokena
Postac: Mnich 60 inferno III itemsy z 1200 resist weapon nic specialnego (7mln na weapon, ale nie potrzebowalem nowego)
Postac: Demons hunter 60 Inferno IV itemsy(z Mnicha +cos w skrzyni) z ktorymi wyciagam po patchu ponad 55k dps
Kowalstwo i Kamyki na 10poziomie
krowi poziom (kaprysowo/kucykowo): inferno

w srode wyjezdzam za granice wiec chcialbym sprzedac konto na szybkosci, cena 250zl ew propozycje na PW zgloszenia max do 12.00 sroda

Acid

D3 w Empikach za 199 zł.

Ryane

Acid

Media Markt i Tesco 199 zł na pułkach. Pytanie tylko kto za taką kasę kupi. Ja jestem skłonny dać 170 za grę i ani zł więcej. :P

Fatality

Ja ci za 150 sprzedam i zmienię dane personalne :P

Ryane

Po patchu 1.03 kilka rzeczy sie zmienilo na plus. Moze jednak dam diabelkowi szanse, w koncu prawdziwa zabawa w d2 zaczela sie dopiero po patchu 1.09 :) Nareszcie nie ma tego spadku fpsow i mozna normalnie grac :D
Bylby ktos chetny na ukryty poziom na normalu? Brakuje mi jednego itemka, wiec moze dzisiaj bede go sobie otwieral.

EsTeCzteryRkA

latwo zabijaliscie diablo na koszmarze?::D bo ja sie mecze z 3 dzien :oops:
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Ryane

Ja na barbie nie mialem problemu. Jak nie dajesz rady to kup lepsze przedmioy w domu aukcyjnym, ale nie zapomnij ustawic ceny maksymalnej, bo z reguly ceny tego samego itemu roznia sie czasami nawet o kilkadziesiat tysiecy.
Korzystasz ze studni? Przy Diablo w krytycznych sytuacjach mozna z nich skorzystac.

EsTeCzteryRkA

Cytat: Ryane w Czerwiec 30, 2012, 11:52:33 AM
Ja na barbie nie mialem problemu. Jak nie dajesz rady to kup lepsze przedmioy w domu aukcyjnym, ale nie zapomnij ustawic ceny maksymalnej, bo z reguly ceny tego samego itemu roznia sie czasami nawet o kilkadziesiat tysiecy.
Korzystasz ze studni? Przy Diablo w krytycznych sytuacjach mozna z nich skorzystac.
no mam 3k dps'u nie wiem czy to duzo czy malo, 10k hp, ale i tak padam na jego 2giej formie gdzies jak ma 60% hp'sow
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

Ryane

Jaka klasa grasz? Moze kwestia zle dobranych skilli?

Ja na barbie przy diablo nie mialem nawet 2k dpsu i ok. 15k HP.