Problemy z wejsciem do gry

Zaczęty przez Rizdan, Maj 20, 2006, 04:32:18 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Rizdan

Mam problem,  po wejsciu do gry. Po wyswietleniu sie okna z wyborem serwera nie moge dalej wejsc. Pomocy help :)[/i]
L2

Sengaia

Prawdopodobnie na twoim serwerze jest zwykly Login Down ;P
czyli server od logowania padl i uniemozliwilo ci to wejscie do gry jak i również innym graczom.
Nie gram w L2.
Czuję się szczęśliwy z tego powodu :D

serdel

A jezeli grasz na Extreme to sie przywyczaj :]

Art00Det00

Istnieje jeszcze inna możliwość którą powinniśmy wziąć pod uwagę, czyli że Rizdan jest nowy jeśli chodzi o grę i nie dostosował klienta do żadnego z serwerów (surowy ściągnięty klient), jeśli się mylę to Cię Rizdan przepraszam.
Jednakże jeśli nie to radzę przejrzeć tutejszy dział dotyczący serwerów i wybrać coś dla siebie, jeśli nie to odsyłam do www.gamesites200.com/lineage2 tam jest sporo serwerków.

Jeżeli sie pomyliłem to napisz z łaski swojej na jakim grasz serwerze, czy nie używasz jakiegoś firewalla który blokuje ci dostęp, etc. bo sam problem z logowaniem niewiele mówi i nie ma na to jednego uniwersalnego dla wszystkich przypadków rozwiązania.

Sorki, nieuważnie przeczytałem, skoro jest ekran wyboru serwerów to hasło i login musiały "wejść" co wyklucza moją teorię o surowym kliencie:P

Tak czy inaczej nie wiemy o jaki serwer chodzi