Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Smolensk

Cytat: Vraghor w Lipiec 10, 2012, 10:22:05 AM
ten summoner byl w HI , pewnie wyszedl na safe exp :)

alleyes był w CP jadena,ale kiedy wrócił washup dostał instant kicka.
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Alarion

Cytat: Smolensk w Lipiec 10, 2012, 10:10:11 AM

wszystko logiczne, moja wina, alarion napisał żebym wyszedł to wyszedłem, nie będzie już dram w BS.

przestań zmyślać. Powiedziałem, żebyś ogarnął język, a ty powiedziałeś, "chuj z takim klanem" i wyszedłeś. co jak co nie zmyślaj proszę, ja sprawy jeszcze nei wyjaśniłem.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Smolensk

Cytat: Alarion w Lipiec 10, 2012, 11:03:21 AM

wszystko logiczne, moja wina, alarion napisał żebym wyszedł to wyszedłem, nie będzie już dram w BS.

przestań zmyślać. Powiedziałem, żebyś ogarnął język, a ty powiedziałeś, "-_-' z takim klanem" i wyszedłeś. co jak co nie zmyślaj proszę, ja sprawy jeszcze nei wyjaśniłem.

ja już wyjaśniłem, więc koniec tematu. Przypomnij sobie jak napisałeś "to wyjdź".

Qra

Cytat: Russe w Lipiec 10, 2012, 09:54:20 AM
Cytat: Qra w Lipiec 10, 2012, 09:42:39 AM
Nie no znowu mnie nie było jak ktoś nakręcił drame. O CO KAMAN ??
Jak to wczoraj powiedział Alarion na TSie.
-Po co się gra w L2?
-Dla dramy, dramy i dramy...

Coś tu nie gra bo TS wczoraj leżał i kwiczał.

Inaczej mówiąc CP Grava (kolejne o którego istnieniu nie wiedziałem z wiadomego powodu) raz się zebrało w swoim randomowym składem i narobiło dramy a Alarion obrał złą stronę tak samo jak przy Dramie z Neme, Nickiem i ich płaczkami zresztą. Doskonała inwestycja w przyszłość klanu.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

kamiil

Cytat: tytusDeZoo w Lipiec 10, 2012, 10:03:32 AM
Hehe

Doomcio przypomnial mi sie zart apropo tego ze z dwa dni temu mi powiedziales ze nie krecisz dram ...

Jedzie babka autostrada i podaja w radio ze jakis wariat jedzie pod prad. Ta wyglada przez okno i mowido siebie - kurde tych wariatow jest wiecej .. :D

wchodzisz na parnassus CP, wchodzi grave CP z random summonerem Alleyesonmypony. Wchodzi hero PT, jest pvp, hero pt dead, random summoner alleyes zaczyna bić pubiego, czekamy 5 min... on dalej go bije, więc zaczynamy my go bić, grave coś tam pisze żebyśmy przestali, napisałem mu żeby jego summoner przestał, a on dalej bije, grave robi switch na sahta, więc my robimy switch na grave, po czym całe CP grave zaczyna bić chandu, chandu pada, a grave mi pisze żebym przestał bić random summonera, który najpierw zwyzywał moją matke, i nie chciał przestać bić pubiego, zaczął się friendly fire na całego, po czym wpadło HI w 3 party, i ofc Brave retard zaczał -_-'ć aoe aggro  i nikt nic nie mógł zrobić, a jedyne tłumaczenie odnośnie całej sytuacji to ofc wina moja i mojego CP.

i powiesz mi że nikt tutaj by się nie wkurzył ? Niech alarion sobie gra w Gravem, super taktykiem, i super CP które loguje się raz na miesiać, i tak w nie całym składzie.

mała drama, a ty sie rozpłakałes i wyszedłes z klanu :shock: dlaczego mnie to nie dziwi  hahaha

Smolensk

Cytat: kamiil w Lipiec 10, 2012, 11:47:31 AM
Cytat: tytusDeZoo w Lipiec 10, 2012, 10:03:32 AM
Hehe

Doomcio przypomnial mi sie zart apropo tego ze z dwa dni temu mi powiedziales ze nie krecisz dram ...

Jedzie babka autostrada i podaja w radio ze jakis wariat jedzie pod prad. Ta wyglada przez okno i mowido siebie - kurde tych wariatow jest wiecej .. :D

wchodzisz na parnassus CP, wchodzi grave CP z random summonerem Alleyesonmypony. Wchodzi hero PT, jest pvp, hero pt dead, random summoner alleyes zaczyna bić pubiego, czekamy 5 min... on dalej go bije, więc zaczynamy my go bić, grave coś tam pisze żebyśmy przestali, napisałem mu żeby jego summoner przestał, a on dalej bije, grave robi switch na sahta, więc my robimy switch na grave, po czym całe CP grave zaczyna bić chandu, chandu pada, a grave mi pisze żebym przestał bić random summonera, który najpierw zwyzywał moją matke, i nie chciał przestać bić pubiego, zaczął się friendly fire na całego, po czym wpadło HI w 3 party, i ofc Brave retard zaczał -_-'ć aoe aggro  i nikt nic nie mógł zrobić, a jedyne tłumaczenie odnośnie całej sytuacji to ofc wina moja i mojego CP.

i powiesz mi że nikt tutaj by się nie wkurzył ? Niech alarion sobie gra w Gravem, super taktykiem, i super CP które loguje się raz na miesiać, i tak w nie całym składzie.

mała drama, a ty sie rozpłakałes i wyszedłes z klanu :shock: dlaczego mnie to nie dziwi  hahaha

do tej pory płacze

Alarion

przypomnę ci końcówkę dialogu:

Doomcio : bla bla bla (bluzgi i rzucanie mięchem)
ja: Ogarnij język
Doomcio: pierdolę taki klan
ja: to wyjdź jak ci się nei podoba

"doomci has left the clan"

Człowieku, opanuj swój temperament, bo jak TS wysiadł nei miałem okazji pogadać zupełnie z nikim, a sam miałem DC co chwilę, albo russe. Takie sprawy załatwia się prywatnie z CL-em, a nei na publicznym forum. podoba ci się taki rodzaj ekshibicjonizmu? potrafisz wyjaśnić sprawę na polaczkowie, a nie z CL-em klanu? Jesteś jak pieczątka?

Cat Drama Maker

Russe

W ruskim klanie wcale nie lepiej. OneKind też się dramował na HV z resztą  :oops:
A może by wrócić na oficjal :)

kamiil

doomcio to kiedy bedziesz proud HI member  ??

Russe

Cytat: kamiil w Lipiec 10, 2012, 12:05:09 PM
doomcio to kiedy bedziesz proud HI member  ??
Kiedy kamiil swoją własną postać dobije do 99lvl i zacznie się pvpować ze wszystkimi z wara.
A może by wrócić na oficjal :)

Smolensk

Cytat: Alarion w Lipiec 10, 2012, 11:51:28 AM
przypomnę ci końcówkę dialogu:

Doomcio : bla bla bla (bluzgi i rzucanie mięchem)
ja: Ogarnij język
Doomcio: -_-'ę taki klan
ja: to wyjdź jak ci się nei podoba

"doomci has left the clan"

Człowieku, opanuj swój temperament, bo jak TS wysiadł nei miałem okazji pogadać zupełnie z nikim, a sam miałem DC co chwilę, albo russe. Takie sprawy załatwia się prywatnie z CL-em, a nei na publicznym forum. podoba ci się taki rodzaj ekshibicjonizmu? potrafisz wyjaśnić sprawę na polaczkowie, a nie z CL-em klanu? Jesteś jak pieczątka?

O czym ja mam z tobą rozmawiać ? Sprawa by wyglądała dokładnie tak samo jak z Neme i Nickiem, że cała wina spadła na mnie, ja byłem ten zły, a Neme i Nick się śmiali, oraz nie wiem czy zdajesz sobie sprawę ale Neme podjudzał Nicka żeby ten mnie wyprowadzał z równowagi. Skoro nazywałeś się "leaderem clanu" to chyba powinieneś w pierwsze kolejności stawiać sprawy swojego klanu i klanowiczów, nad wszystko inne, a było dokładnie odwrotnie. Trzeci raz już nie dam się zrobić w buca tobie i Neme.

Cytatdoomcio to kiedy bedziesz proud HI member  ??

jutro

kamiil

jak to prowo to wam sie udało  !! :D

lider nei powinien sie wtrącac miedzy dramy membersów ,bo zawsze ktoras strona bedzie pokrzywdzona
jak sie komus nie  podoba to bb :)

robic drame bo ktos kogos zabił przy 100% resie  hahaha

Alarion

doomcio jesteś typową panią wymagającą uwagi, skoro na polaczkowie musisz się tłuamczyć, zamiast wyjaśnić sprawę w 4 oczy. Skończyłem wyjaśniać to na polaczkowie, masz jaja to pogadasz na TS.

Jak dojdziesz do HI, to będziesz największym hipokrytą roku (bijąc na głowę nawet pieczątkę). Pamiętamy wszyscy dobrze, jak nienawidziłeś ruskich tak samo jak my i też widziałeś jak jechali na programach, co robią ze swoimi członkami klanu itd ; )

dla mnei temat skończony na polaczkowie, bo zaraz ktoś konai ze stajni wypuści i się rozbryka znów.

Nie obrażamy ludzi czy po polsku czy angielsku.
//Russe
P.S.
Od razu lepiej :)

Cat Drama Maker

kamiil

ja czasami expilem z warami i sie bilismy np z tazmanami, tez była drama na klanowym  :) max godzine  :D

napiszcie o co chodzi z tym Neme i nickiem   :D

Smolensk

Cytat: Alarion w Lipiec 10, 2012, 12:18:55 PM
doomcio jesteś typową attention whore, skoro na polaczkowie musisz się tłuamczyć, zamiast wyjaśnić sprawę w 4 oczy. Skończyłem wyjaśniać to na polaczkowie, masz jaja to pogadasz na TS.

Jak dojdziesz do HI, to będziesz największym hipokrytą roku (bijąc na głowę nawet pieczątkę). Pamiętamy wszyscy dobrze, jak nienawidziłeś ruskich tak samo jak my i też widziałeś jak jechali na programach, co robią ze swoimi członkami klanu itd ; )

dla mnei temat skończony na polaczkowie, bo zaraz ktoś konai ze stajni wypuści i się rozbryka znów.

nie mamy o czym rozmawiać.

Alarion

Cat Drama Maker

Smolensk

Cytat: Alarion w Lipiec 10, 2012, 12:26:00 PM
ale na forum jak widać masz ; )

wyjaśniłem tylko sytuacje. i na tym kończy się nasza współpraca.

kraha

Lineage 2 DE , nowe dziecko innovy? Czy jakaś niemiecka odsłona?

Shanique

Doomcio w HI? Koniec świata!

idę się pakować... czas wyruszać na inną planetę T.T

TTerrorPropaganda

Taka drama, tyle nienawiści i złych emocji tylko z powodu wirtualnego świata.... Zapomniał bym ze dla niektórych klan to rodzina, osiągnięcia w pvp, wbity lvl, oraz bycie celebryta, to cel życiowy i powód do dumy wśród rodziny i znajomych. A świat wirtualny, to coś więcej niż pixele

Deric

Cytat: TTerrorPropaganda w Lipiec 10, 2012, 01:42:57 PM
Taka drama, tyle nienawiści i złych emocji tylko z powodu wirtualnego świata.... Zapomniał bym ze dla niektórych klan to rodzina, osiągnięcia w pvp, wbity lvl, oraz bycie celebryta, to cel życiowy i powód do dumy wśród rodziny i znajomych. A świat wirtualny, to coś więcej niż pixele
zapomniałeś że to forum o grze więc się nie dziw że o nie się tu piszę, a teraz wracaj do cyrku i pochwal się kolegą jak zjechałeś internetowych 'znajomych'

Revolte

Doomcio dobrze wiemy, że nikt nie nakręcał Nickmgs'a do tego co robił sorry sam sobie zjebałeś opinie w całym TH. Sad story :(
Lineage][ Europe
Server: Core
Othell Rogue 95+

Alarion

podobno teorie spiskowe są fajne ; )

Niektórych nienawiść wyniszczy w końcu od wewnątrz

A teraz proszę konia zamknąć znów w stajni i nei dawać mu więcej tego nawozu, bo szaleje za bardzo ; >

Cat Drama Maker

asdf1movie

koniowi sie nie daje nawozu, mieszczuchu!

Reji

Cytat: TTerrorPropaganda w Lipiec 10, 2012, 01:42:57 PM
Jak te słowa same pasują do ich autora, a używa ich tylko dlatego że "skończył z grą", jesteś zabawniejszy niż osoby grające tutaj na serwie, oni wchodzą tutaj po info, co na nim dzieje się ciekawego, a ty? w 100% brak kumpli w real life to przebywasz tutaj...
Osoby które kończą z grą, przestają się interesować czymkolwiek związanym z nią, sam miałem kilkuletnią przerwe i takie pisanie na forach mało mnie interesowało, bo miałem ciekawsze sprawy do załatwienia, teraz spowrotem gram i to juz co innego.

Przemyśl sobie to co ci napisałem tak z 3 razy. popatrz na statystyke twoich postów tutaj iż nalezysz do grona tych "celebrytów".
Powodzenia w real life w szukaniu przyjaciół, którzy jak widać nieźle cie do tej pory zlewają.
Server: L][eu-Core, Healer LvL: 9x
Clan Leader: Hunters, CP leader: Basic SQ.