Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Judasz

Cytat: Reji w Lipiec 10, 2012, 01:58:52 PM
.... teraz spowrotem gram i to juz co innego.

Przemyśl sobie to co ci napisałem tak z 3 razy. popatrz na statystyke twoich postów tutaj iż nalezysz do grona tych "celebrytów".
Powodzenia w real life w szukaniu przyjaciół, którzy jak widać nieźle cie do tej pory zlewają.

Powiedział czlowiek, co na poczatku serwera gral 18h dziennie  hahaha Ty lepiej wroc "spowrotem" do gimnazjum i ogarnij podstawy pisowni, bo oprocz tego, ze osmieszasz sie na forum jak i w grze to nie da sie ciebie czytac przyjacielu :)

Reji

Gram ile chce i co ci do tego? Mogłem grać i 20h dziennie. I co z tego?
zal ci tyłek ściska czy jak? :)

przynajmniej nie szydze z ludzi co grają w tą gre i nie robie tutaj z siebie nie wiadomo kogo.

a reszte to zachowaj dla siebie i swoich "przyjaciół", mnie to nie rusza co piszesz pod moim adresem :)
Server: L][eu-Core, Healer LvL: 9x
Clan Leader: Hunters, CP leader: Basic SQ.

kamiil

Cytat: Reji w Lipiec 10, 2012, 01:58:52 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Lipiec 10, 2012, 01:42:57 PM
Taka drama, tyle nienawiści i złych emocji tylko z powodu wirtualnego świata.... Zapomniał bym ze dla niektórych klan to rodzina, osiągnięcia w pvp, wbity lvl, oraz bycie celebryta, to cel życiowy i powód do dumy wśród rodziny i znajomych. A świat wirtualny, to coś więcej niż pixele
Jak te słowa same pasują do ich autora, a używa ich tylko dlatego że "skończył z grą", jesteś zabawniejszy niż osoby grające tutaj na serwie, oni wchodzą tutaj po info, co na nim dzieje się ciekawego, a ty? w 100% brak kumpli w real life to przebywasz tutaj...
Osoby które kończą z grą, przestają się interesować czymkolwiek związanym z nią, sam miałem kilkuletnią przerwe i takie pisanie na forach mało mnie interesowało, bo miałem ciekawsze sprawy do załatwienia, teraz spowrotem gram i to juz co innego.

Przemyśl sobie to co ci napisałem tak z 3 razy. popatrz na statystyke twoich postów tutaj iż nalezysz do grona tych "celebrytów".
Powodzenia w real life w szukaniu przyjaciół, którzy jak widać nieźle cie do tej pory zlewają.

ale masz rozumowanie  :shock: ten kto skączył gre i siedzi na forum to nei ma kumpli, a ci co grają cały czas to ich mają ??
lol koleś piszesz o jakis przyjaciołach i pierdołach, a za chwile że grasz ile chcesz i co innych to obchodzi ( ze nie szydzisz z inncyh )   :o gimbaza ma wakacje  :?

AsmWalker

Niektórzy zapomnieli co to świeże powietrze i jak wchodzę do gry i taki OneKind od rana do nocy kiedy bym nie wszedł to szuka kogoś do o3. Cp to trzeba mieć w realnym życiu bo jak się nie ma z kim pogadać oprócz tsa to jest naprawde coś nie tak... :)

Judasz

Cytat: Reji w Lipiec 10, 2012, 02:13:57 PM

przynajmniej nie szydze z ludzi co grają w tą gre i nie robie tutaj z siebie nie wiadomo kogo.

Nikt nie twierdzi, ze robisz z siebie nie wiadomo kogo, poniewaz wiadomo, ze robisz z siebie debila  :oops:

Reji

Oj kamil kamil... osoba która kończy z grą najprawdopodobniej nie ma na nią czasu, albo checi. tak?
To po co zawracacie sobie głowy, udowadniając coś komuś, jakim to było się fajnym, i jakim się nim jest. Jak mało kogo to interesuje.
Czas który spędzacie tutaj, wykozystajcie sobie na piwko z tym znajomym. Bo raczej nikt tutaj was nie chce. :)
tyle w temacie.
Czytaj z zrozumieniem, bo dopasowujesz sobie zdania do innego kontekstu. Szydze z takich ludzi jak ty... odeszli z serwa a dalej nim zyją. Mówią że szkoda im czasu na L2 ale tracą go na forum, właśnie śmiejąc się z dram klanowych, czy innych graczy.

Judasz dla ciebie moge być i tym debilem :) bo dla mnie ty jesteś tylko 6-literowym słowem na forum, idąc dalej... niczym wiecej.
Server: L][eu-Core, Healer LvL: 9x
Clan Leader: Hunters, CP leader: Basic SQ.

Smolensk

Cytat: Revolte w Lipiec 10, 2012, 01:49:03 PM
Doomcio dobrze wiemy, że nikt nie nakręcał Nickmgs'a do tego co robił sorry sam sobie -_-'łeś opinie w całym TH. Sad story :(

Tutaj nie chodziło o moją opinie w TH, kwestia była tego typu, że wszystko było robione pod TH po zajściu jak Neme zagroził wyjściem z ally, co skończyło się tym, że całe BS jebało na TH.
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Dyma

co tu dużo mówić znowu daliście sie strollowac koniowi...ach te jego psychologiczne zagrywki.. ;)

najzabawniejsze jest to, ze jak na forum nie ma dram to "server deaed", jak są dramy to "nie macie życia nolify" i tak źle i tak niedobrze.
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Alarion

Cytat: Dyma w Lipiec 10, 2012, 03:28:54 PM

najzabawniejsze jest to, ze jak na forum nie ma dram to "server deaed", jak są dramy to "nie macie życia nolify" i tak źle i tak niedobrze.

haha ; p Coś w tym jest
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Deric

Cytat: Dyma w Lipiec 10, 2012, 03:28:54 PM
co tu dużo mówić znowu daliście sie strollowac koniowi...ach te jego psychologiczne zagrywki.. ;)
ja tam się nie mogę doczekać jego kolejnych postów  :D

Domcio to co.. powrót do pvp za czasów ooc  :P?

lempartus

Hmm zostawić Was samych na kilka dni to piaskownice rozwalicie
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

TTerrorPropaganda

Panowie i panie to jest właśnie to o czym pisałem skąd tyle agresji w was? chyba gry komputerowe jednak maja zły wpływ na ludzi. Ja w żadnym wypadku nikogo nie chciałem celowo zdenerwować, a już na pewno nie mojego drogiego przyjaciela analiona. Jeśli napisałem coś nie tak to bardzo, ale to bardzo przepraszam...

A teraz na poważnie tylko kretyn mógłby pomyśleć, że ten topik ma cokolwiek wspólnego z jakąkolwiek grą...

Arimas

Fatal, mogę Ci odsprzedać tanio konto  :P

No no, takiej dramy to dawno nie było /popcorn
Ale trochę lol powód na wyjście z klanu xD

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

kamiil

jak to jest  :? bijecie sie miedzy sobą, a potem skarzycie i płaczecie do alariona ??  hahaha

Deric

Cytat: TTerrorPropaganda w Lipiec 10, 2012, 05:47:42 PM
Panowie i panie to jest właśnie to o czym pisałem skąd tyle agresji w was? chyba gry komputerowe jednak maja zły wpływ na ludzi. Ja w żadnym wypadku nikogo nie chciałem celowo zdenerwować, a już na pewno nie mojego drogiego przyjaciela analiona. Jeśli napisałem coś nie tak to bardzo, ale to bardzo przepraszam...

A teraz na poważnie tylko kretyn mógłby pomyśleć, że ten topik ma cokolwiek wspólnego z jakąkolwiek grą...
CytatLineage2.com.pl - Forum »Lineage 2 - serwery oficjalne »Serwery EU »Core (EU)»Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam
z tej wypowiedzi wnioskuję że nazwałeś mnie kretynem, a więc mnie obraziłeś, a wiec proszę o warna dla ciebie  :P

i tak btw to idziesz przed czy po napisaniu posta do zamrażalki żeby ochłonąć? po jakim czasie krew ci zaczyna wrzeć jak zapomnisz tego zrobić? no i jak tam długo siedzisz? macie w cyrku zamrażalkę?( to są całkowicie poważne pytania niemające na celu urażenia nikogo)

Cytat: kamiil w Lipiec 10, 2012, 06:24:41 PM
jak to jest  :? bijecie sie miedzy sobą, a potem skarzycie i płaczecie do alariona ??  hahaha
dokładnie tak 8)

Russe

Ty lepiej nam powiedz co to za ostatnia drama u ruskich??
A może by wrócić na oficjal :)

kamiil

Cytat: Russe w Lipiec 10, 2012, 06:33:45 PM

nie wiem,  :noob:  ten topic to moje źródło informacji ;)

Shanique

Cytat: kamiil w Lipiec 10, 2012, 06:38:23 PM
Cytat: Russe w Lipiec 10, 2012, 06:33:45 PM
jak to jest  :? bijecie sie miedzy sobą, a potem skarzycie i płaczecie do alariona ?? hahaha

nie wiem,  :noob:  ten topic to moje źródło informacji ;)

to już nawet na TS Cię nie wpuszczają? :(

kamiil

nie interesuje mnie co robią, a ze starego cp gra tylko 1 osoba

a TSa to chyba zmienili na jakiegos wiekszego  :D ale nie brałem info

Kard

Domcio ty to masz taka trochę mentalność kalego, jak ty zwiesz, obrażasz i nabijasz się z ludzi to jest ok, takie tam żarty... ale nie daj boże ktoś śmiałby z ciebie pożartować albo zwrócić ci uwaga to już koniec, z kijem nie podchodź...
Alarion ma racje, że trochę przykro, że na polaczkowie tak wszystko pięknie potrafisz wytłumaczyć, a na TS-ie jakoś Ci nie idzie, nie mówiąc już o shoutcie gdzie tylko kur... i inne mięso leciało...

Co do Greva czy jak mu tam, toż to jest jakiś ułomny gość, mialem dwa razy z nim przyjemność, raz jak szukał kogoś na o3, i gdy się zgłosiłem, to wziął kogoś z wara bo miał o lvl wyżej niż ja, a drugi raz na e.spezionie gdzie w pt gdzie było 6 osób z BS a jedna z wara po zabiciu bossa on zabił tego randomowego wara, to było ostatni raz gdy z nim bylem w pt, jak dla mnie jakiś niedowartościowany kid
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

surda

Cytat: kamiil w Lipiec 10, 2012, 02:16:34 PM

ale masz rozumowanie  :shock: ten kto skączył gre i siedzi na forum to nei ma kumpli, a ci co grają cały czas to ich mają ??
lol koleś piszesz o jakis przyjaciołach i pierdołach, a za chwile że grasz ile chcesz i co innych to obchodzi ( ze nie szydzisz z inncyh )   :o gimbaza ma wakacje  :?

Polska języka być trudna języka :)

A co do doomcia to się zgadzam z kardem poczytajcie sobie jego płacze na ally jak z Nemesysem rozmawia :D

Inny słowy póki Kard na CORE nie zostanie Hero dopóty CORE nie wolno nazywać dead serwerem.
[/quote]

Shanique

jeśli było tak jak to doomcio opisał to WTF ja bym Grave'a wywaliła, nie zastanawiała się dwa razy... za takie akcje LOL...

Vraghor

chodza sluchy ze woody cp > alarion cp , czyzby alariony za dlugo w orbisie siedzialy ze tak slabo poszlo?
/flame on!
:D
retired

Shanique

Smolensk

Cytat: Kard w Lipiec 10, 2012, 07:05:30 PM
Domcio ty to masz taka trochę mentalność kalego, jak ty zwiesz, obrażasz i nabijasz się z ludzi to jest ok, takie tam żarty... ale nie daj boże ktoś śmiałby z ciebie pożartować albo zwrócić ci uwaga to już koniec, z kijem nie podchodź...
Alarion ma racje, że trochę przykro, że na polaczkowie tak wszystko pięknie potrafisz wytłumaczyć, a na TS-ie jakoś Ci nie idzie, nie mówiąc już o shoutcie gdzie tylko kur... i inne mięso leciało...

A kiedy ty widziałeś taką akcje ? Były tylko dwie dramy z nickiem i teraz z gravem, no chyba że czegoś nie pamiętam.

kur i inne mięso leciało bo mnie grave wyprowadził z równowagi, i oczywiście bzyk musiał jeszcze dwa swoje grosze w trącić i stało się co się stało, w/e. Grave będzie chodził z wami na pvp.

Tłumaczyć się nie będę na TS, bo skończy się tak samo jak było z neme, czyli "MÓJ LEADER" miał totalnie wyjeb ane
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]