Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kard

Cytat: TTerrorPropaganda w Lipiec 21, 2012, 04:07:47 PM
Ciekawe czy doczekam się dnia, w którym wykażesz się odrobina inwencji i w końcu wymyślisz jakiś nowy flame sam i w dodatku zabawny. Postarał byś się jakoś bardziej!!! bo powoli zamiast się wyśmiewać z ciebie, ogarnia mnie smutek i litość jak cie czytam.
Pewnie to będzie ten sam dzień w którym ty przestaniesz w kółko walić te swoje smuty..., czytanie twoich postów nie powoduje ani uczucia smutku, ani litość tylko zażenowanie...
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

Thaela

Russe

Nie ma update bez bugów. Wrócił nasz stary dobry bug z oly z początków GoD gdy nie pokazuje tabeli dmg jeśli nie zrobisz reloga przed walką :/
A może by wrócić na oficjal :)

kamiil

Cytat: Russe w Lipiec 21, 2012, 08:02:28 PM
Nie ma update bez bugów. Wrócił nasz stary dobry bug z oly z początków GoD gdy nie pokazuje tabeli dmg jeśli nie zrobisz reloga przed walką :/

russel olly farmer  :shock:

TTerrorPropaganda

Cytat: Deric w Lipiec 21, 2012, 04:31:14 PM
jak może być coś martwe póki jest żywe.. wróćcie do podstawówki jeżeli nie umiecie logicznie myśleć

Jeśli już mowa o logicznym myśleniu i o rzeczach ożywionych lub nie. To jakkolwiek byś się nie starał, serwer sam w sobie nie jest żywą istota... Wiec może sam wróć do podstawówki.

Cytat: Kard w Lipiec 21, 2012, 04:46:21 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Lipiec 21, 2012, 04:07:47 PM
Ciekawe czy doczekam się dnia, w którym wykażesz się odrobina inwencji i w końcu wymyślisz jakiś nowy flame sam i w dodatku zabawny. Postarał byś się jakoś bardziej!!! bo powoli zamiast się wyśmiewać z ciebie, ogarnia mnie smutek i litość jak cie czytam.
Pewnie to będzie ten sam dzień w którym ty przestaniesz w kółko walić te swoje smuty..., czytanie twoich postów nie powoduje ani uczucia smutku, ani litość tylko zażenowanie...

Słaby tekst, ale przynajmniej nie jesteś tak powtarzalny jak analionka. A skoro czujesz się zażenowany to po co odpisujesz?I wydaje mi się ze lubisz je jednak czytać tak samo jak odpisywać. A przynajmniej zaprzątając ci głowę na tyle by odpisać. Sam tego fakt wywołuje u mnie uśmiech na twarzy, jak pomyśle ile musiałeś włożyć wysiłku, oraz ile sprzecznych emocji było z tym związanych

Nie obrażamy innych użytkowników - nagroda 10% za "analiona".
//Russe

Dyma

ahhh koniu jak ty wszystkich z tego forum masz w garści...

a tak btw koles mówi, że ludzie są monotonni, ciągle te same teksy, a sam pisze prawie co post - "analion", "dead server", "ale was znowu strollowałem"
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

kamiil

CytatDiablo III
Dyma#2470
Monk inferno

alarion ci pozwolił grac w PVE gre ??  :shock:

Dyma

Cytat: kamiil w Lipiec 21, 2012, 09:01:05 PM
CytatDiablo III
Dyma#2470
Monk inferno

alarion ci pozwolił grac w PVE gre ??  :shock:

grą bym tego nie nazwał bo jak już nie mam co robić to włączę grę na 20min, a tak to są ciekawsze rzeczy do robienia. Pewnie i tak kamil te posty zaraz zostaną "zmoderowane" ;p

Ty nie narzekaj na moderatorów :P
Wcale ze mnie nie taki milicjant jak doomcio pisze. Wpadnij na TS to pogadamy :)
//Russe
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

JamesDoakes

http://www.riseofabyss.com/index.php?s=1ef4107a65a1e977a74ef5b4dea0764b&showtopic=170&st=0
на старте сервера 24/7, дальше 24/7

arimas zdrajca, poszedł farmić dla putina, gg! :D

edit: żeby nie było ze offtop: dead server

Arimas

Cytat: kornes w Lipiec 21, 2012, 11:16:15 PM
http://www.riseofabyss.com/index.php?s=1ef4107a65a1e977a74ef5b4dea0764b&showtopic=170&st=0
на старте сервера 24/7, дальше 24/7

arimas zdrajca, poszedł farmić dla putina, gg! :D

edit: żeby nie było ze offtop: dead server

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

kamiil

grałem z jednym z top cp  roa  !!na abyysie jak jeszcze nie było innowy russ/ jako jedyny klan(9 osobowy) zostalismy zaproszenie do ally ;)  fajne czasy w 13 osob zabilismy baiuma, gdzie przez 3h od 2 w nocy  jako sws robiłem kólka i agrowałem aniołki   :D

tylko zeby nie przyszedl alarin i nie powiedział zze nie wiem nic o l2 i pvp  :o

Smolensk

to co shocki już tutaj nie grają ?
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Arimas

Cytat: kamiil w Lipiec 21, 2012, 11:55:54 PM
grałem z jednym z top cp  roa  !!na abyysie jak jeszcze nie było innowy russ/ jako jedyny klan(9 osobowy) zostalismy zaproszenie do ally ;)  fajne czasy w 13 osob zabilismy baiuma, gdzie przez 3h od 2 w nocy  jako sws robiłem kólka i agrowałem aniołki   :D

tylko zeby nie przyszedl alarin i nie powiedział zze nie wiem nic o l2 i pvp  :o
Ja tam nawet ich nie znam  :D to znajomy nas tam wkręcił

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Redbox

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

kamiil

Cytat: Redbox w Lipiec 22, 2012, 01:08:34 AM
Cytat: Smolensk w Lipiec 22, 2012, 12:03:59 AM
to co shocki już tutaj nie grają ?
nie.

racja, grac na serwerze bez przyszlosci ;/
chyba ze jest mozliwosc merge core z jakims russ serwerem to moze moze  :)

russe zrezygnuj z moderowania  !!

x3nomorph

Cytat: kamiil w Lipiec 21, 2012, 11:55:54 PM

Nick?
new future.

TTerrorPropaganda

Chłopcze o nicku Russ który bawi się w moderatora. Ty człowieku nawet zacytować nie potrafisz tego co ja napisałem, a za co dajesz jakieś śmieszne ostrzeżenia? Jeśli już chcesz być fajny i pokazać ze po coś masz tego moda. To ja czuje się obrażany kiedy piszą koń, więc rusz dupę i bądź obiektywny. (mimo ze lubię konie fajne zwierzaki, prawda Arimas? :) i śmieszy mnie to kiedy tak piszą).

Dyma mój ty kolego z gry, sami pociskacie hasłem "dead server" którego ja użyłem w ciągu tych 550 stron wybitnego tekstu może 5 razy. Wiec ogarnij się i jeśli już chcesz czymś zabłysnąć, to zrób to chociaż jak należy. A ten przekręcony nick "analion" po prostu pasuje 1000 kroć bardziej niż oryginalny i lepiej do niego brzmi.

Deric

Cytat: TTerrorPropaganda w Lipiec 22, 2012, 09:31:17 AM
Chłopcze o nicku Russ który bawi się w moderatora. Ty człowieku nawet zacytować nie potrafisz tego co ja napisałem, a za co dajesz jakieś śmieszne ostrzeżenia? Jeśli już chcesz być fajny i pokazać ze po coś masz tego moda. To ja czuje się obrażany kiedy piszą koń, więc rusz dupę i bądź obiektywny. (mimo ze lubię konie fajne zwierzaki, prawda Arimas? :) i śmieszy mnie to kiedy tak piszą).

Dyma mój ty kolego z gry, sami pociskacie hasłem "dead server" którego ja użyłem w ciągu tych 550 stron wybitnego tekstu może 5 razy. Wiec ogarnij się i jeśli już chcesz czymś zabłysnąć, to zrób to chociaż jak należy. A ten przekręcony nick "analion" po prostu pasuje 1000 kroć bardziej niż oryginalny i lepiej do niego brzmi.
Cytat6. Szanujemy pracę Moderatorów, a także Administratorów.
7. Gdy moderator przekracza swoje kompetencje informujemy o tym Administratora (poprzez PW) oraz nie zaczynamy kłótni na forum.
2kolejne warny się należą  :D ??
widzisz twój nick jest tak "słaby" że trzeba było go zastąpić koniem bo w ogóle do niczego nie pasował  hahaha, jednak powrót do podstawówki aby trochę tej logiki załapać by ci się przydał, no chyba że specjalnie tak napisałeś ale wtedy to do jakiegoś psychiatry  :shock:

Shanique

Cóż za fascynująca wojna... konie i truskawki vs jedynemu słusznemu mistrzowi pvp i jego świcie... z niecierpliwością czekam na finałowy strzał...
<siedzi i przebiera nóżkami z niecierpliwości>

:P

Alarion

Cytat: Shanique w Lipiec 22, 2012, 11:16:34 AM
Cóż za fascynująca wojna... konie i truskawki vs jedynemu słusznemu mistrzowi pvp i jego świcie... z niecierpliwością czekam na finałowy strzał...
<siedzi i przebiera nóżkami z niecierpliwości>

:P

Nie masz na co czekac, bo z koniami sie z reguly nie dyskutuje, szkoda czasu. Czekajmy az znow wroci do stajni, albo jakis mod poskromi wczesniej glupote ; )

Mnie to /care lepiej bys nam w oly pomagala :s
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Kard

Cytat: TTerrorPropaganda w Lipiec 21, 2012, 08:07:38 PMjak pomyśle ile musiałeś włożyć wysiłku, oraz ile sprzecznych emocji było z tym związanych
nie powinieneś innych osadzać po sobie...
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans