uruchomienie kilku klientow bez pa

Zaczęty przez Vraghor, Lipiec 23, 2012, 01:20:27 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Vraghor

no wlasnie kiedys sie dalo ale czy da sie teraz? ktos odpala? nie oplaca mi sie oplacac 2-3 kont zeby je odpalic na 2-3h co kilka dni (farma :p) , kiedy uzywalo sie czegos co nazywalo sie sandbox - ktos moze wyjasni co i jak
retired

Shanique

jeśli chodzi o odpalanie dualboxa to jak masz PA na main koncie to możesz odpalić 1 konto bez PA na dualu... jeśli masz PA na dualu to możesz odpalić maian (z PA) + 1 dual (z PA) + 1 dual (bez PA) itd...
ktoś mi to niedawno tłumaczył...

Dzondzy

Shani, ale Darthowi chodzi o to, czy da sie bez PA. Kiedyś na RU chyba się dało z tego co pamiętam, jakimiś explotami.

Na core nie wiem, bo zwyczajnie się tym nie interesowałem )

Shanique

ah... hmm... tak całkowicie bez PA to teoretycznie się nie da xD najprostrzym rozwiązaniem byłoby zakupić drugi komputer ^^

Smolensk

virtualami odpalisz tyle na ile pozwoli Ci PC.
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Arimas

Cytat: Smolensk w Lipiec 23, 2012, 02:52:18 PM
A to świeże info? bo ostatnio jak insektor tego próbował to chyba go pobanowali  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Vraghor

Shani ja to wiem, ale chcialbym odpalic np. 4 konta gdzie mam tylko 1 pa , na ruofie mozna bylo i 18 kont odpalic - no wlasnie o insektora info mi chodzi  bo on takie szachermachery robil  :D
retired

Arimas

Cytat: Vraghor w Lipiec 23, 2012, 03:12:42 PM
Shani ja to wiem, ale chcialbym odpalic np. 4 konta gdzie mam tylko 1 pa , na ruofie mozna bylo i 18 kont odpalic - no wlasnie o insektora info mi chodzi  bo on takie szachermachery robil  :D
Alarion ma chyba GG do niego, a na forum ostatnio się nie pojawiał

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Draghar

Virtual ew. jeszcze gdzieś słyszałem, że jeżeli masz kilka kont w Windzie to na każdej jesteś w stanie odpalić 1 konto. Jednakże LF confirm i metoda sama w sobie może być dość nie wygodna i PCto-żerna

Dyma

Cytat: Arimas w Lipiec 23, 2012, 03:36:22 PM
Cytat: Vraghor w Lipiec 23, 2012, 03:12:42 PM
Alarion ma chyba GG do niego, a na forum ostatnio się nie pojawiał
też mam jego gg ;D
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

surda

Cytat: Draghar w Lipiec 23, 2012, 04:33:36 PM
jeszcze gdzieś słyszałem, że jeżeli masz kilka kont w Windzie to na każdej jesteś w stanie odpalić 1 konto. Jednakże LF confirm i metoda sama w sobie może być dość nie wygodna i PCto-żerna

Naciskasz lewy Shift + prawy klawisz myszki i używasz opcji "uruchom jako inny użytkownik" co w tym trudnego?

Uploaded with ImageShack.us

Inny słowy póki Kard na CORE nie zostanie Hero dopóty CORE nie wolno nazywać dead serwerem.
[/quote]

Draghar

A udało Ci się już obejść logowanie na stronie serwera, żeby odpalić grę? :>

Acid

Bzdura, virtuale nie działały już za czasów RU Offa.

Smolensk

Cytat: Acid w Lipiec 26, 2012, 04:55:46 PM

Bzdura, virtuale nie działały już za czasów RU Offa.

o rly ?

//Acid -- masz jeszcze coś ciekawego do napisania? Kolejne takie posty zaowocują %.
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

666

In The Name Of Satan ...

Hermit

offtop, ale jaki procek trzeba mieć do tej kroniki?
Stary Hermit farme miał. A czas sobie upływał i upływał.
=