Nowy serwer - Flame, Screeny, Pogaduchy, Spam

Zaczęty przez Rickert, Maj 30, 2012, 11:25:49 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jasin

"We too often say what we don't want to say. We too often think about what we don't want to think about."

RedBull

Do przodu Gracia FinAL !!:D Do przodu Low Rate !!!

Dzięki  8)

P.S do kiedy głosowanie ... Bo że Low rate będzie to OK ale ... H5 nie przeżyje ;/ ?

Jasin

Cytat: RedBull w Lipiec 23, 2012, 12:45:11 PM
Do przodu Gracia FinAL !!:D Do przodu Low Rate !!!

Dzięki  8)
Śmieszne było to, że GF panował nad H5 o jakies 2k czy 3k głosów, a w dwa, może 3 dni, H5 przybrało z 3k głosów i wyprzedziło GF...

"We too often say what we don't want to say. We too often think about what we don't want to think about."

RedBull

Nie wierze   :beksa: :beksa: :beksa: Ja chce gracie ...

''Śmieszne było to, że GF panował nad H5 o jakies 2k czy 3k głosów, a w dwa, może 3 dni, H5 przybrało z 3k głosów i wyprzedziło GF...''

Musi być jakiś sposób na to ...

Ryane

Na allegro jest pelno uslug zwiazanych z facebookiem, wiec takie akcje nie sa niczym dziwnym.

RedBull

Teraz wygrywa kronika GF i oby tak zostało, czy ktoś mi powie kiedy koniec głosowania ?

Przyszłych graczy Lineage 2 RPG club na NEW server,  chciałbym zaprosić do wspólnej miłej gry w CP ... ;) Więcej wiadomości oraz zainteresowanych do gry proszę o kontakt GG -42553206- ;)

Pozdrawiam ^^

rabbit.

Jestem ciekaw, czy jakieś większe klany wbiją na ten surv. Generalnie to wnioskuję, że l2 już jest dead.

russek

to źle wnioskujesz :)
RoA Asterios IR z ruskich takich wiekszych + pełno malutkich, international nic sie nie ogłaszają jeszcze, RoA ma już grubo ponad 100 członków na rpg-a

rabbit.

No to ładnie, myślę, że coś będzie się działo.

btw. lfcpt online grubo ponad 8h+. Ogólnie to chcę ostro farmić i cisnę bonga. :D

Jasin

Cytat: rabbit. w Lipiec 23, 2012, 06:02:30 PM
Jestem ciekaw, czy jakieś większe klany wbiją na ten surv. Generalnie to wnioskuję, że l2 już jest dead.
LOL na ostatnim ich serwerze było 13k ludzi jak dobrze pamiętam, a to nie było tak dawno, więc wnioskować możesz przynajmniej z 8k na dzień dzisiejszy. Są serwery i serwerki i problemów z decyzją nie masz przy takim czymś, bo wiesz, że to nie padnie po 2h albo 2 dniach tylko może z 2 latach. BTW Ja mam zamiar uderzyć na allka C4, który wstanie niedługo, pobawić tam trochę i przejść później na rpg :)

Prokrastynator

Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Jasin

Cytat: Prokrastynator w Lipiec 24, 2012, 07:36:05 AM
kto ci takich bzdur naopowiadał o 13k
były gdzieś screeny, na pewno 5cyfrówka padła.

russek

Prokrastynator

yeah, jakbys pierwszy raz grał u ruskich na serwie, oni zawsze kreca liczniki,
najwiekszy online na rpg zmierzony l2netem, to było w granicach 8k co i tak jest absolutnym rekordem
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

GladiuszC

Cytat: rabbit. w Lipiec 23, 2012, 06:02:30 PM
Będą większe klany na 101%, pewnie połowa tych uśpionych się obudzi i zacznie nakur jak za dawnych czasów. Ale L2 owszem chwilowo u nas i naszych sąsiadów nie ma się za dobrze (Rosja jakby co z nami nie graniczy  :dw_4_3: ).
Cytat: Prokrastynator w Lipiec 24, 2012, 06:24:14 PM
yeah, jakbys pierwszy raz grał u ruskich na serwie, oni zawsze kreca liczniki,
najwiekszy online na rpg zmierzony l2netem, to było w granicach 8k co i tak jest absolutnym rekordem
Spójrz na to z mojej perspektywy: podkręcają licznik na początku, wszyscy gracze od razu "Wow jaki online, lecę tam grać i LF cp 20h+" i po paru dniach faktyczny online zbliża się do tego z licznika :D :D :D . Ale to jednak nie zawsze działa ten trik :P .
Drogi użytkowniku:
Używaj pięknej polskiej interpunkcji, bo w przypadku forum jest ona ważniejsza od ortografii, czy używania polskich znaków.
Zanim coś napiszesz, przeczytaj to kilka razy i dopiero potem wyślij.
Najpierw zastanów się, co druga osoba miała na myśli, o co jej chodziło i w jakim stopniu ma rację, a dopiero później pisz textwalle flejmu nabijając sobie posty i udając, że nie robisz tego specjalnie.
I CZYTAJ KURWA ZE ZROZUMIENIEM!

russek

Будут ли на сборке Gracia Final исправлены все известные баги (будет ли использоваться экстендер http://www.depmax64.com/forums/showthread.php?t=629)?
Да, фикс всех известных багов для сборки Gracia Final у нас есть.

ciekawe ciekawe oby prawdą to było

Prokrastynator

Спасибо за вставку русский текст на польском форуме.

russek

nie ma za co, następnym razem dam linka do ruskiego forum żeby tylko parę osób się zorientowało o co chodzi hahaha

RedBull

No to głosowanie wciąż trwa i nikt nie wie kiedy się zakończy :shock: może jednak odpowiecie na te pare pytań co do nowego  servera :

1.Czy będzie Dual BoX
2.Czy będzie Auto pick up ( słyszałem że będzie )
3.Planowany start ( chociaż podajcie miesiąc )
4.Czy administratorzy w tym czasie pracują nad serverem ?

Pozdrawiam

roli

Cytat: RedBull w Sierpień 01, 2012, 11:17:40 AM
No to głosowanie wciąż trwa i nikt nie wie kiedy się zakończy :shock: może jednak odpowiecie na te pare pytań co do nowego  servera :

1.Czy będzie Dual BoX

Pozdrawiam
1. Nie wiadomo, ale raczej nie będzie
2. Tak będzie, a w katach od razu będzie dropić aa zamiast seal stonów i za aa będzie można kupić Epic Bizu w gieemszopie.
3. 5.10.2012
4. Tak, dodają nowe skrypty L2j

Arimas

1.Czy będzie Dual BoX

Pozdrawiam
1. Zdecydują przed startem (zależy od ilości ludzi)
2. No info
3. Wrzesień-październik
4. Nie rozumiem pytania ale wyczytałem, że mają dobrą ochronę przed DDoS, anti-cheat i patche na bugi

Topic z info od admina: http://forumen.rpg-club.com/index.php/topic,29360.120.html

UP, gruby ty trollu  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

roli

Cytat: Arimas w Sierpień 01, 2012, 02:06:57 PM

1.Czy będzie Dual BoX

Pozdrawiam
2. No info
3. Wrzesień-październik
4. Nie rozumiem pytania ale wyczytałem, że mają dobrą ochronę przed DDoS, anti-cheat i patche na bugi

Topic z info od admina: http://forumen.rpg-club.com/index.php/topic,29360.120.html

wtf omg dzwoniłem wczoraj do TV4 do tarota to chyba wiem lepiej niż jakiś tam admin.

Będziesz tam grał Ari ?

Arimas

Cytat: roli w Sierpień 01, 2012, 02:31:46 PM
Cytat: Arimas w Sierpień 01, 2012, 02:06:57 PM

1.Czy będzie Dual BoX

Pozdrawiam
2. No info
3. Wrzesień-październik

wtf omg dzwoniłem wczoraj do TV4 do tarota to chyba wiem lepiej niż jakiś tam admin.

Będziesz tam grał Ari ?
Ta

btw. było dzwonić do tefałenu

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Prokrastynator

na rpg zawsze były dozwolone 2 boxy i mam nadzeje ze tak zostanie
co do 2 pytania, to nie l2j z jakimis autopickupami

RedBull

Cytat: roli w Sierpień 01, 2012, 02:02:06 PM
2. Tak będzie, a w katach od razu będzie dropić aa zamiast seal stonów i za aa będzie można kupić Epic Bizu w gieemszopie.

No to jednym słowem jestem załamany... Chciałem troche utrudnienia a tu low rate i u GM SHOPA epic biżu  :beksa: :beksa: