Lineage II Const Party/ Clan

Zaczęty przez RedBull, Lipiec 26, 2012, 01:32:58 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

RedBull

Witam graczy Lineage II !! :)
Mający zamiar zagrac na nowym serverze RPG :) Wraz z kolegą przyjmiemy CIEBIE do Const Party (CP) obojętnie jakie masz upodobania co do gry i kim lubisz grac, nie narzucamy Ci postaci, którą musisz grac przymusowo bez zabawy i przyjemności.
Jedyne wymagania to :
1.Wiek 13 + ( nie przywiązujemy do tego wielkich wymagań więc 13 to MINIMUM)
2.Posiadanie TS3 ( z którego będzie korzystac klan)
3.Kultura w świecie Lineage II (dla klanowiczy jak i dla innych graczy)
4.Aktywnośc [min. 2,5h w dni powszechne( rozumiemy prace, szkołę ) 4h w weekendy ] przeważnie grywamy wieczorami
Oferujemy :
1.Miłą atmosferę ( jak chyba każdy klan )
2.Wspólne wypady na EXP:RB:PVP:Mass PVP:Siege 8)
3.CH, które będziemy posiadac ( może jeszcze zamek ale to czas pokaże )
4.Stronę clanową na której będą wypisane nowe wiadomości ...
5.TS3 ułatwiajacy nam komunikację ...
6.I wiele wiele innych

Pozdrawiamy

P.S zainteresowanych proszę o kontakt pod tematem lub na nr gg : 42553206 : Posiadamy doświadczenie w prowadzeniu CP/Clanów :D oraz w grze

Vraghor

Cytat: RedBull w Lipiec 26, 2012, 01:32:58 PM
nie narzucamy Ci postaci, którą musisz grac przymusowo bez zabawy i przyjemności.
i tak powstanie cp zlozone z 8 archerow i 1 bd :)
retired

RedBull

Skąd wiesz .... :o Jeśli będzie wielu chętnych to napewno nie jedno CP i wątpie aby byli sami Fighterzy Ja z przyjemnością mogę zagrac WC  8)

rabbit.

hahahahah 2.5h co to jest. min online to przynajmniej 10h+ aby coś zrobić na survie.

RedBull

Cytat: rabbit. w Lipiec 26, 2012, 02:29:16 PM
hahahahah 2.5h co to jest. min online to przynajmniej 10h+ aby coś zrobić na survie.

Z ręką na sercu ci powiem że pojawiam się na serverach w top 10 oraz w top 10 pvp w dzień w który stratuje server gram z kilkanaście godzin i tak 3 pierwsze dni a potem 3h dziennie wystarcza więc.... a jak ci tyle niestarcza to ok... ja nie poradnia udaj sie do specjalistów .... :o :shock: :? :)