SubClasa dla poczatkujacego - pomocy

Zaczęty przez djbanan, Maj 20, 2006, 10:39:29 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

djbanan

Mam howkeye na nightmare. I teraz sie zastanawiam nad subem lub druga profesja. Podobno wprowadzili na nightmare 3 profesje co mi troche zamecilo w glowie bo do tej pory chcialem zrobic warlorda na suba ale teraz zastanawiam sie nad jakas postacia typu prophet. Ale chodzi mi o to jak to wyglada (czytalem sporo postow i na moje to wy za duzo wiecie i piszecie w taki sposob i takim jezykiem ze nie wiem o co chodzi - za madre to dla mnie).
Mam problem nad wyborem drugiej profesji bo nie wiem jak to wyglada po subie. Moje pytania wyjasnie na przykladzie. Majac lucznika humana wybralbym na suba np. propheta, to czy bede musial walczyc w party zeby natrzaskac lvl czy bede mogl walczyc lukiem z takim p.atack atack speed jak dotychczas? Czy spadnie mi ilosc hp i mp czy skille bede mial tylko z propheta? Czy na nightmare mozna robic subke tylko w obrecie swojej rasy? I jesli zrobie suba to wroce do 40 lvl i czy bede mogl walic z Solu Bow?? Pozdrawiam

Rake

Co tak mało tych pytań? :P

Powinno być tak że:
Po zrobieniu suba propheta ma on 40 lvl,atrybuty(str. con.) ludzkiego maga,skille będziesz miał tylko propheta,ilość mp i hp jak u propheta na 40lvlu(wzrost mp i hp wraz z lvlami również taki jaki ma prophet),łukiem możesz walczyć ale bez "dopalaczy"z profesji bazowej (w twoim przypadku HE),Soul Bowem będziesz mógł walczyć dopiero kiedy  twój sub prophet dojdzie do 61 lvlu i dostanie specjalizacje w sprzęcie A grade.

A jak jest na nightmare nie wiem,na niektórych serwerach po zrobieniu suba skile przechodzą na tegoż ale to już wymysł adminów serwera.Tu masz możliwości wybrania suba przez twojego HE: http://www.lineage2.com/Knowledge/subclasses_2.html
[

uriziel

ja wzbieram BD poniewa lubie siekac i lubie rownie ostra I HARD COROWa GRE !!!! siekana roox
-_-WpAdaMz w tRaNs tO rAgGa bOuNcE-_-