Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Horken

ocb z tymi chestami z festivala, czasem nie mogę ich wytargetować ni nic. Ma iść na nie jakiekolwiek aoe czy co? Bo kur*a już któryś festival z rzędu przeżyłem i mnie wypier*oliło do miasta z 2 tokenami.  :shock:
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Arimas

Cytat: Smolensk w Sierpień 12, 2012, 12:02:43 AM
Cytat: kamiil w Sierpień 11, 2012, 11:01:26 PM
czyli cała smietanka l2 idzie na rpg, a ci co zostaną na core to casual- pverowcy   :)

z tego co z queem mowił to: there is ROA vs T vs Asterios side

no i masa ludzi z core ma isc, prawdopodobnie aktualne HI wtym queem ES hero zarezerwowane ;)

Nodiatis. x15 kont zarządzanych w tym samym czasie
Wcześniej miał x12 w EVE Online.

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Alarion

Cytat: Horken w Sierpień 12, 2012, 12:12:37 AM
ocb z tymi chestami z festivala, czasem nie mogę ich wytargetować ni nic. Ma iść na nie jakiekolwiek aoe czy co? Bo kur*a już któryś festival z rzędu przeżyłem i mnie wypier*oliło do miasta z 2 tokenami.  :shock:

te chesty są tylko dla osoby która wygrała. Wygrywasz nie tylko przeżywając do końca, ale również mając najwięcej killi wśród tych co przezyli. w przypadku remisu nei wygrywa nikt i nie ma chestów.
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

DeepInside

Cytat: NotTheFakeTazman w Sierpień 11, 2012, 03:09:10 PM
Cytat: Redbox w Sierpień 11, 2012, 03:01:26 PM
Cytat: kamiil w Sierpień 11, 2012, 12:00:11 PM
Lancer = nonfactor server
Cadmus, Atlant, Desperion = big clans in there
by afl member
hm Who is afl ? nonfactor member?
Na Lancerze było przynajmniej kilka saidow z czego asasini byli bardzo dobrze zgrani.
Na cadmusie? Roa everywhere jeden wielki zerg.
Atlant lol srwer
Desperion lol serwer
Rpg lol serwer

afl member / roa member
Nie wiem jak bylo na waszym Lancerze ale kazdy jeden rusek mowi ze Lancer=lol.
każdy? przestań się ośmieszać :)
znam kilku z całkowicie odmienną opinią :]... mało tego,  znam też kilku Polaków z tego serva!!! :P
League of Legends EUNE - do odwołania

L2 EU -> Core - iDeepPain = Sigel Knight 9x (retired)
L2 EU -> Core - DeepPain = Feoh Wizard 8x z SLH (alt) (retired)
L2 EU -> Core - GreenZone = Iss Enchanter 8x (slave box) (retired)

L2 RU -> Lancer - DeepPain = Sigel Knight 85/Destroyer 75/SWS 75/Phantom Summoner 5x (retired)
Aion -> Spatalos - Deep = Templar 45 (retired)
L2 NA -> Bartz - DeepPain = Grand Khavatari 78 (retired)

Prokrastynator

Cytat: pokit w Sierpień 11, 2012, 08:59:54 PM
po pierwszym miesiacu to tam nie wiele zostanie :d

to raczej normalne, że w pierwszych 2-3 miesiącach sporo quituje, ale może nie bedzie aż tak źle jak na Core.
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Shanique

Cytat: Prokrastynator w Sierpień 12, 2012, 04:27:21 AM

to raczej normalne, że w pierwszych 2-3 miesiącach sporo quituje, ale może nie bedzie aż tak źle jak na Core.

cóż... tak źle jak na Core nie będzie... będzie gorzej... nic tak nie "przyciąga" graczy jak one-side server z brakiem jakiejkolwiek możliwości dogonienia TOPki, gdyż blokują oni dostęp do wszystkiego co ma jakąkolwiek wartość... anyway GL :P

JamesDoakes

Cytat: Shanique w Sierpień 12, 2012, 05:04:50 AM
cóż... tak źle jak na Core nie będzie... będzie gorzej... nic tak nie "przyciąga" graczy jak one-side server z brakiem jakiejkolwiek możliwości dogonienia TOPki, gdyż blokują oni dostęp do wszystkiego co ma jakąkolwiek wartość... anyway GL :P
zapowiada się na 3 mocne klany, więc trochę minie zanim 2 się wykruszą, przy czym zawsze ci "długodystansowcy" kiedyś się dofarmią i zasilą braki w którymś z sidów.

niesamowita wyobraźnia + Photoshop w jednym placu =
http://www.youtube.com/watch?v=2uD167AfG8s&feature=g-all-u (cały kanał jest fajny :P)

xRelapse

Ej prorocy ja Wam radzę przestać bawić się kryształową kulą.

Obsess

Chyba nic tak nie przyciąga graczy jak zinstancjonowana kronika z brakiem jakichkolwiek sidów, gdzie każdy lolek może sobie farmić epiki. Pewnie PvE playerzy się nie zdecydują na takie wyzwanie jak walka z ruskim  zergiem ale niektórzy lubią competiition i mass PvP, a nie tylko 7vs7 w Orbis.

xRelapse

To tak jakby sympatyk piłki nożnej wpadał na boisko do koszykówki przekonywać ludzi, że są do kitu bo nie potrafią grać piłką nogami, tylko używają rąk, i na odwrót, koszykarze wbijający na murawę śmiejąc się z piłkarzy, że potrzebują takich dużych bramek aby trafić piłką w wyznaczony punkt, kiedy dla nich wystarczy mała obręcz.

Dorośnijcie, o gustach i upodobaniach się nie dyskutuje.

Obsess

Cytat: xRelapse w Sierpień 12, 2012, 10:43:42 AM
To tak jakby sympatyk piłki nożnej wpadał na boisko do koszykówki przekonywać ludzi, że są do kitu bo nie potrafią grać piłką nogami, tylko używają rąk, i na odwrót, koszykarze wbijający na murawę śmiejąc się z piłkarzy, że potrzebują takich dużych bramek aby trafić piłką w wyznaczony punkt, kiedy dla nich wystarczy mała obręcz.

Dorośnijcie, o gustach i upodobaniach się nie dyskutuje.

Pewnie ciężko przekonać PvE playera do PvP ale to jest jednak ta sama gra...

Redbox

ciezko jest przekonać kogoś do buglandu

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

xRelapse

Powiedz jak ciężkiego młota trzeba użyć aby wbić niektórym do głowy, że to każdego indywidualny interes gdzie gra.

Sąsiadom też do ogrodu wchodzisz mówiąc, że tulipany są do kitu, i powinni wymienić kundelka na grozniejszą rasę?
Niektóry na prawdę muszą się strasznie nudzić pisząc takie smuty.

Z resztą na tym forum Wasze zdania i opinie zmieniają się jak chorągiewki na wietrze, wiek dojrzewania myślałem, że macie za sobą.

Niech oni sobie grają gdzie chcą, Ty sobie graj gdzie chcesz, i mnóstwo innych osób także, do sekty jakiejś wstąpiłeś?

Alarion

Cytat: Obsess w Sierpień 12, 2012, 10:34:45 AM

Chyba nic tak nie przyciąga graczy jak zinstancjonowana kronika z brakiem jakichkolwiek sidów, gdzie każdy lolek może sobie farmić epiki. Pewnie PvE playerzy się nie zdecydują na takie wyzwanie jak walka z ruskim  zergiem ale niektórzy lubią competiition i mass PvP, a nie tylko 7vs7 w Orbis.

zapomniałeś dodać, że żeby z tym ruskim zergiem na programach wojować, to trzeba się podłączyć pod kroplówkę na pierwsze tygodnie. Wiem, że wy z tazmanem tak zrobicie, ale uwierz, że ludzie grający w tą grę już od ponad 5 lat naprawdę mają inne zajęcia w życiu, niż jechanie po 20 h dziennie, żeby tylko mieć szansę z ruskim zergiem na serwerze co postoi kilka miesięcy. Campienie baiuma / valakasa / antharasa / frytki  w środku nocy i bicie o 05:00 ranem? B1tch plz, spać w ciągu dnia, czy snuć się jak zombie w pracy / uczelni / szkole? 

Poza tym masz rację, tak dużych pvp nie będzie u nas jak przez pierwsze 1-3 miesiące rpg u topki (tylko bez kroplówki kto weźmie w nich udział?), ale dalej widzę, że pvp w starych kronikach (Deska zealot + frenzy i next target + auto atack / archer F1 / Zerk spam rush impact / nuker: bułka bułka bułka vortex slug / tank całkiem useless w tej kronice / WC pilnowanie buffów o BD-ku nie będę nic pisał, bo raziel wpadnie i zacznie pisać o solowaniu chimer i jechaniu bedekiem 1 vs 9) w porównaniu do obecnej.

i obses przestań pisać bzdury, bo my jakoś na brak pvp nei narzekamy, a nawet ruskie już powoli przestają być taką bolączką, bo ludzie ode mnei z party dobijają 98 i pomału da się już walczyć. poza ruskimi na szczęście jest jeszcze masa innych enemy na naszych lvlach, także idź chrzanić swoje bzdury gdzie indziej.

Cytat: xRelapse w Sierpień 12, 2012, 10:58:34 AM

Z resztą na tym forum Wasze zdania i opinie zmieniają się jak chorągiewki na wietrze, wiek dojrzewania myślałem, że macie za sobą.

O ile dobrze pamiętam, to jeszcze jakiśczas temu mówiłeś, że L2 sux, TERA pro i znalazłeś genialną grę dla siebie.

A pamiętacie posty kamilka z początku core? jak się chłopaczek woził, że kim on tam nie będzie, że III linga lancera, że bla bla ; p
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

xRelapse

Lepiej co jakiś czas wbić i polamić w kanter strajka :D

Obsess

@Alarion
7 vs 7 o nic, a masówki o epiki i pokazanie kto tu rządzi + flejm na forum do następnego epika to 2 różne rzeczy. Co do kampienia epików i PvP na baiumie przez często 10h bez przerwy gdzie ludzie na schodach się zmieniają co 2 rushe, jedni idą spać, wstają następni, a PvP ciągle trwa i tylko budzisz się rano, pytasz na klanowym "Czyj baium?". O to zawsze chodziło w L2 i to różniło od WoWa i innych instancjonowanych gier gdzie nie musisz się bić o nic i możesz sobie farmić like a boss.
Ale faktycznie nie muszę nikogo przekonywać, na RPG i tak będzie za dużo ludzi, a dla PvE playerów miejsca tam nie ma (chyba, że po 5-6 miesiącach).

asdf1movie

a moze niektorych juz nie bawi "nieustające pvp na kazdym kroku"?

Quentim

Cytat: Alarion w Sierpień 12, 2012, 10:59:34 AM
O ile dobrze pamiętam, to jeszcze jakiśczas temu mówiłeś, że L2 sux, TERA pro i znalazłeś genialną grę dla siebie.
O ile dobrze pamiętam, to jeszcze jakiśczas temu mówiłeś, że L2 sux, AION pro i znalazłeś genialną grę dla siebie.

Relapse masz dużo racji mówiąc to ze o gustach się nie rozmawia, ale to nie zmienia faktu ze kto nie gra na tym wspaniałym serwerze jest ciotą, pizdą i mało wie o zyciu.

pozdrawiam

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

xRelapse

Cytat: Alarion w Sierpień 12, 2012, 10:59:34 AM
Nie jestem pewny ale to z TERĄ było skierowane do mnie czy jak? Chyba, że nawiązywałeś do Obsessa w związku z moją wypowiedzią o zmianach zdania.
Ja w TERĘ nawet grać nie planowałem i była mi ona całkiem obojętna, a z formy cytatu wygląda jakby było to kierowane do mnie.

Takie sprostowanie na przypadek.

Horken

Cytat: Quentim w Sierpień 12, 2012, 11:19:59 AM
Relapse masz dużo racji mówiąc to ze o gustach się nie rozmawia, ale to nie zmienia faktu ze kto nie gra na tym wspaniałym serwerze jest ciotą, -_-'ą i mało wie o zyciu.
No to popatrz jak zacnie. Należysz do grona kozaków, kwiatu Rzeczypospolitej Polskiej, elity elit.
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Redbox

Cytat: Obsess w Sierpień 12, 2012, 11:16:05 AM
na baiumie przez często 10h bez przerwy gdzie ludzie na schodach się zmieniają co 2 rushe, jedni idą spać, wstają następni, a PvP ciągle trwa i tylko budzisz się rano, pytasz na klanowym "Czyj baium?".
o kutwa, podziwiam. Nie macie życia że zmiany w l2? Prawie niczym praca.

-Ej heniek Ty  dzisiaj o 20 kampisz baiuma?
-co Ty Janusz ja mam na trzecią zmiane o 5:00

Nie mówie ze pvp o frytke freje baiuma aq złe. Ale bez przesady nigdy nie podchodzilem do tego w sposob, olej zycie masz przeciez o 14:56 zmiane w l2

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Sesto

Cytat: Redbox w Sierpień 12, 2012, 11:40:39 AM

Nie mówie ze pvp o frytke freje baiuma aq złe. Ale bez przesady nigdy nie podchodzilem do tego w sposob, olej zycie masz przeciez o 14:56 zmiane w l2

lee to zaden z ciebie faktor :D nie masz co szukac  miejsca dla siebie wsrod najlepszych  hahaha

bez grafika  na najblizsze 2 tygodnie w ktorym masz ustalone godz gry  kiedy jesc spac srac kapac sie isc siku nie masz  nawet co zaczynac

Obsess

na baiumie przez często 10h bez przerwy gdzie ludzie na schodach się zmieniają co 2 rushe, jedni idą spać, wstają następni, a PvP ciągle trwa i tylko budzisz się rano, pytasz na klanowym "Czyj baium?".

Nie ustalone wcześniej zmiany ale często było tak, że ktoś z klanu musiał spadać, a na jego miejsce przychodził ktoś inny, a PvP na Baiumie trwały cały dzień, zwłaszcza jak się respił na końcu okienka PvP były tak długie że klany sobie robiły kilkugodzinne przerwy i wracały bić się dalej.

Cytat: asdf1movie w Sierpień 12, 2012, 11:17:48 AM
a moze niektorych juz nie bawi "nieustające pvp na kazdym kroku"?

widać nie

bula

troll czy na prawde nie wiesz jak to wyglada?

Smolensk

Cytat: bula w Sierpień 12, 2012, 12:16:35 PM

troll czy na prawde nie wiesz jak to wyglada?

wygląda to tak, że jesteś na utrzymaniu rodziców.

Cóż, można i tak pasożytować. No chyba że jest się Tazmanem, który zarabia 100 tyś miesięcznie.
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]