Buffy od 40lvl

Zaczęty przez zelu166, Sierpień 13, 2012, 12:46:17 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

zelu166

Witam.

We wszystkich poradnikach pisze, że buffy dla nowych graczy są do 65lvl.

Właśnie wbiłem 40lvl i newbie Helper już mnie nie raczy buffami. Adventure Guildsman także. To jak to jest z tymi buffami, czyżbym czytał stare poradniki i od nowej kroniki buffy były tylko do 40lvla, czy coś źlę robie?

roli

może klikasz w opcje buffowania summona ? Poza tym teraz buffy są do 75 nie do 65.

Zgaduję, że grasz na jakimś prywatnym serwerze, więc najprawdopodobniej napisałeś w złym dziale.
Adventure Guildsman dawał tylko buff na evencie za PC points z tego co się orientuję.

zelu166

Gram na oficjalnym. Po 1 podchodzilem do adventure guildsman a nie adventure guide, a po 2  mój angielski jest tak biedny, że jak już podszedłem do guide nie wpadłem na to że ta pierwsza opcja u adventure guide to opcja buffowania, i dla pecha kliknąłem tylko 2 3 i 4 opcje a 1, czyli buffki dla mnie już nie :D

BTW mam za to inne pytanko. Gram warlordem i mam taki problem, bowiem do 40lvla gralem mieczem a teraz zmienilem na polearm.
1. Jak walczylem mieczem to po uzyciu skilli moja postac nadal autoatakowala, teraz bijac polearmem uzywam skilla np. mojego obszarowego stuna i zamiast postac dalej aa to musze kliknac ppm lub uzyc opcji atakowania z alt + c. I tak moja postac stoi po kazdym uzytym skillu dopoki nie wydam jej rozkazu Ataku. Tak juz jest czy jakims sposobem wylaczylem opcje auto ataku?
2. po nazwie mojego polearma pisze /ligh armor. A ja nosze heavy armor. Powinienem zmienic?

z góry dzięki

lukasz09091

Cytat: zelu166 w Sierpień 13, 2012, 02:03:11 PM
BTW mam za to inne pytanko. Gram warlordem i mam taki problem, bowiem do 40lvla gralem mieczem a teraz zmienilem na polearm.
1. Jak walczylem mieczem to po uzyciu skilli moja postac nadal autoatakowala, teraz bijac polearmem uzywam skilla np. mojego obszarowego stuna i zamiast postac dalej aa to musze kliknac ppm lub uzyc opcji atakowania z alt + c. I tak moja postac stoi po kazdym uzytym skillu dopoki nie wydam jej rozkazu Ataku. Tak juz jest czy jakims sposobem wylaczylem opcje auto ataku?
2. po nazwie mojego polearma pisze /ligh armor. A ja nosze heavy armor. Powinienem zmienic?

z góry dzięki

1.tak ma być, wrzuć na pasek atak :)
2.heavy, bo bierzesz na klate kilka mobów i bijesz grupki

zelu166

Kamal

w polearm masz zapewnie SA Light, które sprawia, że broń jest lżejsza ;)