Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

TastyB

Cytat: zakapiorr w Sierpień 16, 2012, 07:09:38 PM
bardzo mi sie podoba jak kazdy to otwarcie pisze jak to mnie nie olewa i w ogole nic sobie nie robi z tego co postuje, a dzien wczesniej pisal mi pmy tlumaczac sie, ze to wcale nie jest tak jak ja mysle/napisalem.

zezwalam Ci na wklejenie mojego pma do Ciebie w nastepnym Twoim poscie  8)
Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości.

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi.

Albert Einstein (1879-1955)

zakapiorr

Cytat: TastyB w Sierpień 16, 2012, 07:12:25 PM
Cytat: zakapiorr w Sierpień 16, 2012, 07:09:38 PM
bardzo mi sie podoba jak kazdy to otwarcie pisze jak to mnie nie olewa i w ogole nic sobie nie robi z tego co postuje, a dzien wczesniej pisal mi pmy tlumaczac sie, ze to wcale nie jest tak jak ja mysle/napisalem.

zezwalam Ci na wklejenie mojego pma do Ciebie w nastepnym Twoim poscie  8)
nie mowilem akurat o tobie, ty mi wprost proponowalas randewu na tsie. pracownik biurowy wylewal swoje smutki na moj pma wraz z dyma.

TastyB

Cytat: zakapiorr w Sierpień 16, 2012, 07:14:37 PM
nie mowilem akurat o tobie, ty mi wprost proponowalas randewu na tsie. pracownik biurowy wylewal swoje smutki na moj pma wraz z dyma.

<rotfl> Ty az tak bardzo wpadles w samouwielbienie, ze stwierdziles, ze to bedzie randewu (poprawna pisownia: randez-vous) a nie wysluchanie gorzkiej prawdy o Twojej inteligencji..?  :D :D :D

/edit by TastyB

nie no, serio juz EoT bo ja tak potrafie naprawde dluuuugo a to nie temat odpowiedni... a Ty niestety nie jestes w zadnym wypadku osoba jakkolwiek wazna dla mnie na tyle by przez Ciebie wylapac warna :)
Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości.

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi.

Albert Einstein (1879-1955)

Vraghor

hehehe zakapior po twoich wypowiedziach to na bank masz problemy z osobowościa (wywyzszanie sie i ten styl wypowiedzi :) ), w szkole cie na przerwach na pewno spuszczali w kiblu (kompleks wyzszosci nad innymi), wazysz nie 92kg ale conajmniej 122kg (najbardziej nas smieszy u innych to co w nas samych nas boli), jedyna wagina jaka widziales byla ta twojej mamy albo suczki jamnika z ktorym wychodziles na spacer (kompleksy seksualne w kazdym poscie),  w pracy nie jestes szefem a co najwyzej szaraczkiem ktory za 1400pln siedzi cicho w kacie i zawalu dostaje jak szef sie pojawia na korytarzu (kompleksy na punkcie pracy innych osob) , nie wspominajac o oglonym debilizmie i fantazji narkomana po 10 czy 15 dawce kompociku w zylke. Generalnie gratuluje ci dolaczenia do Hall of Fame Debili tego forum gdzie na dobre zagoscily takie osoby jak BIELAK (a moze to jego kolejne alt konto? podobny styl imho).
retired

Khav

Cytat: TastyB w Sierpień 16, 2012, 07:21:03 PM
Cytat: zakapiorr w Sierpień 16, 2012, 07:14:37 PM
Jeżeli pijesz do mnie, to proszę o wklejenie tegoż PMa. A że go nie ma, to sam potwierdziłeś że jesteś  pieprzonym hipokrytą i dzieciakiem, który potrzebuje uwielbienia w necie. Ja się tylko zastanawiam, jak bardzo musisz być odrzucony przez społeczeństwo, że swoje frustracje wylewasz na forum gry (choć tutaj robisz to tylko dlatego że moderacja nie pilnuje porządku na forum i takich klaunów nie usuwa na starcie, przez co forum ma opinię jaką ma). Jak bardzo zostałeś skrzywdzony, że w każdym poście starasz się pokazać swoją wyższość. Ale tak jak TastyB napisała. "EoT - nie zamierzam dalej polemizowac z debilami ktorzy siedza ciagle na fb i trolluja w tak plaski sposob, moj ty nalesniczku xD"
I nie myśl że usunąłem Cię z block listy.. Nic z tego, jesteś tam nadal, a odpowiedziałem Ci na twój trolling tylko i wyłącznie czytając twoje debilne posty w komentarzach innych.
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

zakapiorr

zemsta frajerow. dobry wjazd zrobiliscie, 3 sciany tekstu pelne pojazdow o zyciu i edycji, bo rece za bardzo sie trzesly ze zdenerwowania.

zjednoczone party S.H.O.K + obsluga biurowa + miss giran = za duzo dla mnie, zawijam.

kamiil

dajecie trolowac jak dzieci ;)
1 tekst i 5 wall tekstow odpowiedzi :D

Prokrastynator

ale się dzieci dają trollować  :)
btw. kamill, pajac dalej prowadzi krucjate przeciw ncwest na forum innovy? bo chciałem sie posmiac z głupot które tam wypisuje, zapodaj linka plx
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

xRelapse

Pierdoły, pierdoły, pierdoły, pierdoły, także z innej beczki.

Kawałek na miarę Hans Zimmera

http://www.youtube.com/watch?v=ix4w33umrwU

Uwielbiam ten kawałek :D Szkoda, że taki krótki :/

Dobra, a tutaj coś na prawdę dobrego, takie kawałki są super do przemyślen :D
http://www.youtube.com/watch?v=uVbwaHTuLvE

EsTeCzteryRkA

Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

xRelapse

Cytat: Prokrastynator w Sierpień 16, 2012, 07:39:22 PM

Dobre jaja są z Was, kamilek i inni którzy kilka postów wcześniej wspominali, że dają się tam ludzie trollować, a teraz sami zostali wkręceni przez asdf.

To tak jakby iść odwróconym śmiejąc się, że ktoś uderzył w słup idąc zamyślonym, a po chwili sam przez tą nieuwagę walisz makówką w następny słupek.

http://www.youtube.com/watch?v=v_U4in8WeS0

kamiil

nie ogarniasz kolo  !! odpisałem tastyb bo ona nie wiedziała co i jak przez głupie pisanie afd

EsTeCzteryRkA

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

xRelapse

Nawet jeśli ona nie wiedziała, on to robi specjalnie abyś nie odchodził z tego tematu i wyjaśniał każdemu po raz -enty jak się sprawy mają, w konia Was robią na prawo i lewo.

Acid

@zakapiorr

Odpocznij sobie 3 dni od forum.

JamesDoakes

Cytat: asdf1movie w Sierpień 16, 2012, 08:22:25 PM
na stronie internetowej to chyba nie fake info
wykup kurs u zakapiora, bo słabiutko :D

Biz0n

Franz: Kaczor
Lancer: Pадость
Lilith: 1098
Classic: Kaczor

Redbox

Cytat: zakapiorr w Sierpień 16, 2012, 05:08:21 PM
Cytat: Deric w Sierpień 16, 2012, 05:04:05 PM
@zakapiorr coś dla ciebie http://www.youtube.com/watch?v=NJhNtxhf2xI i plox ogarnij swoje życie bo musisz mieć je strasznie smutne  :(
idac takim tokiem rozumowania powinienes sie pod swoim postem podpisac imieniem i nazwiskiem. swoja droga sugerowanie, ze czyjesz zycie jest smutne, bo ktos wygrania ci gorzka prawde proste w oczy jest tak bardzo charakterystyczne dla tego forum.

random_numer_1: ale zrobilem ruskich w jajo! oni na mnie a ja celestial i do instancji! a potem oni czekali a ja soe do clan hallu!
random_numer_2: wow, super pomysl
random_numer_3: niezle! a my to juz prawie ruskim zabijamy 1 summona! jeszcze pare miechow i zobacza jak wbijemy 91!
random_numer_4: a ja jestem dziewczyna i robie sernik
alarion: jestem twoj
dyma: bierz mnie
amiras: czesc piekna
kamil: slabi jestescie w l2
random_numer_1: CHYBA TY
alarion: KAMIL TYLKO PVE
dyma: Z NAMI NIGDY NIE WYGRAL
random_numer_4: IDZ ZBIERAJ TRUSKAWKI

logika tego forum. propsy
Cytat: zakapiorr w Sierpień 16, 2012, 06:29:17 PM
Cytat: TastyB w Sierpień 16, 2012, 06:14:44 PM
@zakapiorr

moze zanim zaczniesz trollowac to sprawdz niektore nicki z forum w google... niekiedy to wiele daje i nie robi sie durnych wpadek i moze bys nie dawal az tyle ubawu :D

keep going  :respekt:
wpisalem twoj i wyszlo mi ze jestes niezbyt pewna siebie dziewczyna, ktora rozwija skrzydla dopiero w siecie wirtualnym gdzie kierowana przez nia postac ma wymiary zblizone do 90/60/90 zamiast ogladanych na zywo 120/120/120.

to uczucie gdy ludzie lykaja tak mocno wszystko co sie im poda. ale czegoz oczekiwac od niespelnionych wyrobnikow, ktorzy cale zycie spedzaja w nosem w waznych papierach przelozonego, a ich jedyna rozrywka jest kwejk/demotywatory, z ktorych to cytaty i zlote mysli rzucaja na lewo i prawo swoim kolegow podczas "lunchu" (w postaci kanapek, przyniesionych z domu, w biurowej kuchni - co by nie nakruszyc na biurko), choc nawet nie maja pojecia ze znakomita wiekszosc z nich jest zupelnie zmyslonych. nic wiec dziwnego, ze skoro odtworcza praca wyprala was calkiem z umiejetnosci aktywnego postrzegania, nie jestescie w stanie dostrzec celowej kpiny zamieszconej w moich poprzednich postach i wciaz to powtarzacie jak mantre owe 190 cm i 90 kg czy bledy ortograficzne.

nawet zwracam sie do was z uzyciem memow, im dalej brne w to forum tym bardziej sie przekonuje, ze jestescie zgraja przegranych - zarowno w l2 jak i w zyciu, niestety. choc zapewne zaraz mnie uswiadomicie ze 2k na reke + 40h w tygodniu, a po pracy relaks przed instancjami to szczyt i nie kazdemu dane zajsc tak wysoko.

http://www.youtube.com/watch?v=5GgflscOmW8&feature=plcp

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

EsTeCzteryRkA

Shen

Cytat: Redbox w Sierpień 16, 2012, 09:02:40 PM
@zakapiorr coś dla ciebie http://www.youtube.com/watch?v=NJhNtxhf2xI i plox ogarnij swoje życie bo musisz mieć je strasznie smutne  :(
idac takim tokiem rozumowania powinienes sie pod swoim postem podpisac imieniem i nazwiskiem. swoja droga sugerowanie, ze czyjesz zycie jest smutne, bo ktos wygrania ci gorzka prawde proste w oczy jest tak bardzo charakterystyczne dla tego forum.

random_numer_1: ale zrobilem ruskich w jajo! oni na mnie a ja celestial i do instancji! a potem oni czekali a ja soe do clan hallu!
random_numer_3: niezle! a my to juz prawie ruskim zabijamy 1 summona! jeszcze pare miechow i zobacza jak wbijemy 91!

@zakapiorr

moze zanim zaczniesz trollowac to sprawdz niektore nicki z forum w google... niekiedy to wiele daje i nie robi sie durnych wpadek i moze bys nie dawal az tyle ubawu :D

wpisalem twoj i wyszlo mi ze jestes niezbyt pewna siebie dziewczyna, ktora rozwija skrzydla dopiero w siecie wirtualnym gdzie kierowana przez nia postac ma wymiary zblizone do 90/60/90 zamiast ogladanych na zywo 120/120/120.

to uczucie gdy ludzie lykaja tak mocno wszystko co sie im poda. ale czegoz oczekiwac od niespelnionych wyrobnikow, ktorzy cale zycie spedzaja w nosem w waznych papierach przelozonego, a ich jedyna rozrywka jest kwejk/demotywatory, z ktorych to cytaty i zlote mysli rzucaja na lewo i prawo swoim kolegow podczas "lunchu" (w postaci kanapek, przyniesionych z domu, w biurowej kuchni - co by nie nakruszyc na biurko), choc nawet nie maja pojecia ze znakomita wiekszosc z nich jest zupelnie zmyslonych. nic wiec dziwnego, ze skoro odtworcza praca wyprala was calkiem z umiejetnosci aktywnego postrzegania, nie jestescie w stanie dostrzec celowej kpiny zamieszconej w moich poprzednich postach i wciaz to powtarzacie jak mantre owe 190 cm i 90 kg czy bledy ortograficzne.

nawet zwracam sie do was z uzyciem memow, im dalej brne w to forum tym bardziej sie przekonuje, ze jestescie zgraja przegranych - zarowno w l2 jak i w zyciu, niestety. choc zapewne zaraz mnie uswiadomicie ze 2k na reke + 40h w tygodniu, a po pracy relaks przed instancjami to szczyt i nie kazdemu dane zajsc tak wysoko.

http://youtu.be/oHg5SJYRHA0

Arimas

Cytat: Shen w Sierpień 16, 2012, 09:29:16 PM
Cytat: Redbox w Sierpień 16, 2012, 09:02:40 PM

@zakapiorr

http://youtu.be/oHg5SJYRHA0

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Prokrastynator

Cytat: xRelapse w Sierpień 16, 2012, 08:09:54 PM
Cytat: Prokrastynator w Sierpień 16, 2012, 07:39:22 PM

Dobre jaja są z Was, kamilek i inni którzy kilka postów wcześniej wspominali, że dają się tam ludzie trollować, a teraz sami zostali wkręceni przez asdf.

To tak jakby iść odwróconym śmiejąc się, że ktoś uderzył w słup idąc zamyślonym, a po chwili sam przez tą nieuwagę walisz makówką w następny słupek.

http://www.youtube.com/watch?v=v_U4in8WeS0

zawsze można głupote wytłumaczyć później trollingiem  :)
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Arimas

Dobra ale róbcie spam na temat / odnoszący się do czyjegoś posta a nie dajecie jeden tekst i nie wiadomo o co chodzi  :)

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

JamesDoakes

zapewne to sprawka russe policjanta, poprzednio też mało brakowało do 600 stron zanim ktoś wpadł na pomysł żeby 20 z nich usunąć :D

Arimas

Cytat: kornes w Sierpień 16, 2012, 10:38:17 PM
zapewne to sprawka russe policjanta, poprzednio też mało brakowało do 600 stron zanim ktoś wpadł na pomysł żeby 20 z nich usunąć :D
Cwaniak pewnie chce mieć pierwszego posta na 600 stronie  :o

Bonus: http://www.youtube.com/watch?v=M7BsTLHUXdc