Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Russe

Cytat: Deric w Sierpień 19, 2012, 02:57:45 PM
oczywiście że nie trolowaliśmy, powiedzieliśmy tak bo sepsa już nowego pt do cc szukał :/
Przyznaje, dałem się nabrać ale wiem na 102%, że nigdzie nie idziecie więc moglibyście dać już spokój :P
Fajne PvP z RG było przy RB na GF. Brakowało tylko papy sprucika.
A może by wrócić na oficjal :)

pokit

sprucik dostal wczoraj wpierdol wiec jest nie w humorze.

Arimas

Cytat: pokit w Sierpień 19, 2012, 04:56:21 PM
sprucik dostal wczoraj -_-' wiec jest nie w humorze.
Fraps or didn't happen  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

kamiil

Cytat: Arimas w Sierpień 19, 2012, 05:07:48 PM

jak ostatnim razem :D ktos wrzucił screena i sie okazało 21 v 7  hahaha

Deric

Cytat: kamiil w Sierpień 19, 2012, 05:20:12 PM

najlepsze było pvp jakieś nasze 4pt vs3pt ruskich i 1-2pt ooc gdzie ooc focus na nas a papa sprot ahah losers need 4pt vs 1

Alarion

Cytat: kamiil w Sierpień 19, 2012, 05:20:12 PM

były 4 nasze party, vs 3 party HI vs 3 party OOC (gavina, doomcia, Dimvisiona) w sumie poza pewnymi momentami gdzie HI cisnęło te same targety co OOC, to było każdy na każdego. Papa sproot miał dobrą taktykę: res, b res, zamiana w kamień. Ktoś martwy? Odmiana, b res, b res, znów w kamień. że ruskim ciotom się te b resy nie kończą ; o

@kamilku:  to nie było 21 vs 7, to było  over 9000 vs 7 przecież!!!!!!!111oneone

kurde, zakapiorka trolka odbanują, a ja odpisać mu będę mógł dopiero za tydzień. moje życie przez ten czas straci sens, znów quentimek QQ z shenem wyjdą z dziury i zaczną coś pisać : D
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

JamesDoakes

Cytat: Alarion w Sierpień 19, 2012, 05:33:29 PM
a ja odpisać mu będę mógł dopiero za tydzień. moje życie przez ten czas straci sens, znów quentimek QQ z shenem wyjdą z dziury
za każdym razem kiedy wychodzisz z domu, musisz się nam o tym chwalić na forum? :D

Alarion

Cytat: kornes w Sierpień 19, 2012, 05:54:31 PM
Cytat: Alarion w Sierpień 19, 2012, 05:33:29 PM
a ja odpisać mu będę mógł dopiero za tydzień. moje życie przez ten czas straci sens, znów quentimek QQ z shenem wyjdą z dziury
za każdym razem kiedy wychodzisz z domu, musisz się nam o tym chwalić na forum? :D

kto się chwali? O_o
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Shanique

wiesz... jak idzie Boże Narodzenie to też jest o tym głośno xD

JamesDoakes

Cytat: Alarion w Sierpień 19, 2012, 05:56:43 PM
kto się chwali? O_o

"kurde, zakapiorka trolka odbanują, a ja odpisać mu będę mógł dopiero za tydzień. moje życie przez ten czas straci sens, znów quentimek QQ z shenem wyjdą z dziury i zaczną coś pisać : D"

biorąc uwagę, że napisałeś to zdanie kompletnie bez kontekstu, na końcu postu dorzucone na silę, można je zgrabnie skrócić wycinając cały "hard flame" do:

"będę mógł dopiero za tydzień"

jeżeli się nie chwalisz, to po co nas informujesz o takich bzdetach na forum gry? :D

Arimas

Grande

Czyżby kółko fanatycznych obrońców core zaczeło maleć?

kamiil

jeszcze jest ich wielu ;)

http://asima.ws/ 6k online  :shock:

pokit

Arimas

pokit

ja jak gram w czolgi to tez w uj online  :o na polach pelno czolgow, jak chcesz to moge ci frapsa zrobic.

xRelapse

A ja gram na świecie realnym, jest nas ponad 7 miliardów!

Świat jest fajny, tylko ludzie trafiają się paskudni.

pokit

kamiil

asdf1movie

mhm, tj onegdaj skład bmf jak wchodzili na cerberusa. 20-30 cp a w ciągu tygodnia mieli nie wiecej jak 120 osob ;p

Shanique

z nudów dziś na core zaczęłam liczyć online, żeby udowodnić, że wcale nie jest taki duży... doliczyłam do 200 i zorientowałam się, że tego pana w kapeluszu już liczyłam, więc oficjalnie ogłaszam: na core gra 200 graczy.
Dead serwer QQ

Junek

Nie sledze serwerów aby znać wszystkie klany. Znam Roa bo wywodzą się z mojego serwera ale czy to roa to to samo co 2 lata temu ? raczej nie. Każdy klan miał swój najlepszy czas i to ze dla przykładu asterios będzie dostawał w tyłek o od reszty nie znaczy ze tamci zawsze byli lepsi.  To jak odpowiedzieć na pytanie co było pierwsze jajko czy ?
http://insomnia.org.pl było mineło ;)

Qra

Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.