Mam problem z wyborem postaci !!!

Zaczęty przez THC, Maj 24, 2006, 07:38:09 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

THC

Witam !!

Wiem wiem kolejny topic w stylu " Kim mam grać "

Ale to nie jest takie proste, kurde ciągle zmieniam postacie nie moge się uregulować i grać jedną postacią jakoś szybko mi się nudzą albo Lineage mi się juz znudził co jest niemożliwe.

Jaką postacią mam grać ?? Czytam na forum już dość długo o każdej z ras i danych profesjach i na nic nie moge się zdecydować  :oops:  
Chciałbym żeby ta postać w miare szybko expiła choć to nie jest najważniejsze, najważniejsze jest to żeby ta postać mi się nie znudziła i była tania w utrzymaniu. Taka postać którą wyexpie do 70 lvlu :-=) :|

Tak się zastanawiam nad spoilerem lub jakimś summonerem ale z utrzymaniem summonera to chyba nie jest tak łatwo. Kurde już sam nie wiem co robić ehh HelP me  :_delf_4_2:  :dw_2_2:  :dw_1_1:  :hu_3_2:  :ork_3_2:  :ork_1_2:
BTW. Za wyczerpujące wypowiedzi będą pochwały :)  :wink:
T    H   C

THC

Liczyłem na w miare szybką odpowiedź, bo chciałem zacząć gre tą postacią ale nikt nic nie pisze   :(  :(  :bored:
T    H   C

Archer

1 prosty spoub na twuj problem zmien gre znajdz gre gdzie jest jakas klasa albo rasa któr ci odowiada i graj :P
I am the bone of my sword.
Steel is my body, and fire is my blood.
I have created over a thousand blades.
Unaware of loss.
Nor aware of gain.
Withstood pain to create many weapons.
Waiting for one's arrival.
I have no regrets, this is the only path.
My whole life was "Unlimited Blade Works."

THC

T    H   C

Jancia

Cytat: Archer1 prosty spoub na twuj problem zmien gre znajdz gre gdzie jest jakas klasa albo rasa któr ci odowiada i graj :P

Aż mnie to w oczy razi... zanim coś zamieścisz na forum proponuję wkleic tekst do np worda i skorygowac błędy
Server: Teon
KrejziBicz -Shilen Saint 77/Blade Dancer 52+
Kathia -Warsmith 40+

Rake

A ja temat zamykam.Wybór postaci jest indywidualną sprawą,materiałow o róznych postaciach na forum jest od groma więc wysil mózgownice :wink:
[