Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Vraghor

Cytat: xRelapse w Sierpień 27, 2012, 12:45:44 PM
Mało byłem w OB ale tam są tacy ludzie, że zleją zapewne Wasze płacze bo mają w ogóle inne podejście do gry (chyba, że coś się zmieniło ale wątpie i chwała im za to)
zmienilo sie i to bardzo duzo kolego, w momencie kiedy ty i ja zquitowalismy klan sie zmienil i to nie jest to same OB w ktorym gralismy - z normalnych ludzi to tam zostal chyba tylko Likas

Cytat: Shen w Sierpień 27, 2012, 02:59:39 PM
Smutne bs chyba nie zdaje sobie sprawy jaka role w l2 odgrywa polityka. Zamiast trzymac sztame z OB gdzie pare osob  z bs gralo przez jakis czas, to wyskakuja z tekstem ze maja oddac zamek bez walki. Tak to jednak jest w kazdym mmo ze polacy miedzy soba sie wola bic.
wez Shen wracaj do swojej jaskini bo nie grasz a pierdzielisz takie glupoty ze szkoda czytac nawet... Po co komu w ally klan pve ktorego ludzie maja srednia lvl 90-95 i boja sie oddac hita palac pra ( jak ostatnio na rb na gilotynie). Takie ally to bardziej problem niz pomoc - dlatego tez 7sins wylecieli z naszego ally (no i pewnie dlatego ze ich CL oscamowal cwh i uciekl lizac pupe w HI po tym jak zobaczyl jak HI cisnie jego klan ktorzy rzadzil Aria).
Nikt nikomu nie mowil ze ma oddac zamek bez bicia - czy oren czy inadril - mysle ze sytuacja by byla podobna i nie dziwie sie Likasowi ze wykorzystal sytuacje ale mam nadzieje ze zachowa sie po mesku i dalej bedzie bral udzial w konflikcie - nie wazne czy po stronie HI czy BS.
Niestety mamy w klanie 5 cp i ciezko jest stawic czola zergowi HI i ich przydupasow , na szczescie quality>numebers i przez prawie caly siege utrzymywalismy zamek pod naporem przewazajacych sil wroga. Szkoda bo w ostatnich 5min juz prawie udalo sie Lempowi dobic crestowanie - zostalo chyba 20%, i ktos mu przerwal casta mimo ze mial na sobie celke - fart? :) )
Generalnie fajnie ze BS robi sie klanem most hated na serwerze - ludzie nas nie lubia ale tez przez to ze musza palic przed nami PRa ( pozdrawiam kolegow z LTunited i tego smiesznego klanu z niebieskim krestem ktorych codziennie gankuje na 4s).
poza tym widac ze 90% polaczkowa jest po stronie HI - no tak bo sa piekni, bogaci, maja duzo przydupasow no i botparty ruskich ktore kiedy ktos z ich biednych membersow zostanie uderzony leci z odsiecza i wycina wszystkich. No i oczywiscie lepiej dojsc do zerga gdzie mozna sie czuc bezpiecznie.

retired

Smolensk

Bez obrazy, i z pełnym szacunkiem dla BS(a w zasadzie 2 CP), ale chyba trochę sytuacja jest tutaj zdecydowanie przejaskrawiana, i nawet sam nie wieże że czytam takie rzeczy.
BS 2 side server, jedyni którzy mogą przeciwstawić się HI? Po raz kolejny z pełnym szacunkiem, ale chyba próbujecie stawiać się w zbyt dobrym świetle. Bo jak na razie nie jesteście nawet w stanie podskoczyć do HI jako sam klan BS, zresztą nawet pewnie sami to wiecie że TH to raczej zbiór randomów, niż jakiś konkretny sprzymierzeniec. Macie raptem 3 aktywne CP w BS? Nawet jeśli HI nie ma więcej to zdecydowanie biją was na głowę organizacja oraz ally zergiem. Z przykrością stwierdzam że na tym serwie nie ma 2 sidu, który jest w stanie przeszkodzić HI który bije na głowę całe BS i TH pod względem ilości ludzi, oraz organizacji - co kilka ostatnich wydarzeń pokazało i udowodniło.

Super się gra PvP przeciwko wam, ale zdecydowanie przejaskrawiacie pewne fakty, pomimo że sam pałam nienawiść do HI, choć dla was i tak reszta serwera poza BS i TH to koledzy HI.

pozdrawiam dont hate me so much kkthxbb.
Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Dyma

to lemp teraz lideruje jakiś klan? jakie cp są w tym bs(rozumię, ze to kontynuacja nowego-starego hb)? alarion jeszcze gra bo coś go nie widac na forum?? ;p
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Revolte

Trzeba przyznać że to był naprawdę świetny siege pełen emocji, zwłaszcza że taki online jaki mieliśmy 72 osoby, to i tak sobie nieźle poradziliśmy, gdzie byliśmy na prawdę blisko, mam nadzieje że za 2 tyg będzie powtórka bo naprawdę świetnie się bawiłem. Najbardziej mnie się podobał motyw jak Horda straciła zamek na jakieś 5 min i cały main klan nie miał selfowych cloak' ów przy sobie :D

Tazman tak się ruskim hero zdobywa :D
http://imageshack.us/f/209/shot00059d.png/

http://imageshack.us/f/823/shot00058jc.png/
Lineage][ Europe
Server: Core
Othell Rogue 95+

Shanique

Cytat: Drac w Sierpień 27, 2012, 02:00:39 PM
Ale jak padne to itak moge zrobic "to castle"  hahaha

BS też może zrobić "to castle" zapomnieliście, że mamy Devastated Castle xD

NotTheFakeTazman

Cytat: razios w Sierpień 27, 2012, 04:51:20 PM
Cytat: Revolte w Sierpień 27, 2012, 04:28:02 PM

Relog dla patri kosztował 20kk ;d

Widze kardi wycenil ciebie na 10kk... Norma, czasami randomy grajace postaciami ktore pomimo ze sa randomami sa wstanie wygrac z jakimis klasami(pewnie kolega ze screena gra jakims tankiem/summonerem badz poprostu sie wjebuje w feed wava i daje jakies zalosne 2-3pts). Na GF poprostu takich sie jebalo do 0 pts i sami wychodzili z oly niestety na god masz malo meczy i szkoda zeby osoba ktora chcesz feednac trafila na takiego randoma...

Yoma

Cytat: Vraghor w Sierpień 27, 2012, 04:00:31 PM
Cytat: xRelapse w Sierpień 27, 2012, 12:45:44 PM
Mało byłem w OB ale tam są tacy ludzie, że zleją zapewne Wasze płacze bo mają w ogóle inne podejście do gry (chyba, że coś się zmieniło ale wątpie i chwała im za to)
zmienilo sie i to bardzo duzo kolego, w momencie kiedy ty i ja zquitowalismy klan sie zmienil i to nie jest to same OB w ktorym gralismy - z normalnych ludzi to tam zostal chyba tylko Likas
Darth myślałem zawsze, że jesteś normalnym gościem ale dziwnie się zachowujesz ostatnio. Jestem w OB jakoś od końca lutego, jak wszedłem to klan umierał, Likas się podjął liderowania i jakoś udało mu się go odbudować. Zasady spisane na samym początku OB się nie zmieniły, dalej jest to gra 4Fun. A ty ciągle w kółko "stare OB to, stare OB tamto", nie wytrzymam więc i spytam opowiesz mi legendę o starym OB?? Bo naprawdę nie wiem o co Ci chodzi ;|

ps. to nie jest tak, że cały serwer was nienawidzi to po prostu wy chyba nienawidzicie całego serwera :P i jak bym miał robić za mięso armatnie to wolałbym być po stronie BS'ów z oczywistej przyczyny.

Khav

Cytat: NotTheFakeTazman w Sierpień 27, 2012, 05:05:20 PM

Widze kardi wycenil ciebie na 10kk... Norma, czasami randomy grajace postaciami ktore pomimo ze sa randomami sa wstanie wygrac z jakimis klasami(pewnie kolega ze screena gra jakims tankiem/summonerem badz poprostu sie -_-' w feed wava i daje jakies zalosne 2-3pts). Na GF poprostu takich sie -_-' do 0 pts i sami wychodzili z oly niestety na god masz malo meczy i szkoda zeby osoba ktora chcesz feednac trafila na takiego randoma...
Te teorie na poziomie "u nas na priv po tygodniu wiecej pvp niz u was po 7 miesiacach". Polot i fantazja RPG community.
--------------------------------------
Doomcio, oceniając siłę klanów po przez np. pvp przed tauti, gdzie mieliśmy z HI już nie raz spinę, to zawsze HI było na glebie, nie my. Jeżeli chodzi o siłę ally, to masz rację. Nie dorastamy HI do pięt, i na tą chwilę jest one side z ich strony, co nie znaczy że nikt im nie przeszkadza. Tylko błąd ze strony naszego ally jest taki, że nie staramy się znaleźć dodatkowej siły, a wręcz wpychamy innych w "pucowanie berła HI".
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

Redbox

ciebie wycenil na tyle ze musiałes quitnąc

Widze kardi wycenil ciebie na 10kk... Norma, czasami randomy grajace postaciami ktore pomimo ze sa randomami sa wstanie wygrac z jakimis klasami(pewnie kolega ze screena gra jakims tankiem/summonerem badz poprostu sie -_-' w feed wava i daje jakies zalosne 2-3pts). Na GF poprostu takich sie -_-' do 0 pts i sami wychodzili z oly niestety na god masz malo meczy i szkoda zeby osoba ktora chcesz feednac trafila na takiego randoma...
Ciebie wycenili na tyle że musiałes opusciic server

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Khav

Cytat: Redbox w Sierpień 27, 2012, 05:35:18 PM

Poprawione. Przecież RPG community nie wyczaiłby o co chodzi:D
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

Kard

Cytat: husEndru w Sierpień 27, 2012, 01:25:49 PM
BS glupie przed i po siege'u. Atakujac Ind. pokazali, ze chca miec wara z calym serwerem.
Ale przecież o to chodzi, to w l2 jest najpiękniejsze i to jest kwintesencja tej zabawy i godzin na farmie. U nas nikt nie marudzi na brak pvp, tu o każdy spot się walczy, każdy siege to nie leżenie pod zamkiem tylko 2h pvp
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

Horken

Na siegu zaje**ste były 2 momenty.
Pierwszy jak BSy wpadły i dosłownie nas staranowały(7k dmg na ryj) :D
Drugie to końcówka siega gdzie Lemp crestował i trzeba było przerywać.
Bardzo dużo gadacie, że HQ members etc. i szczerze zdziwiło mnie jak mogliście wpuścić takiego Ciapka do crest rooma pod sam koniec gdzie składam się od byle aoe pierdnięcie Defro. W throne roomie albo faktycznie nikogo nie było albo tylko Bzyk i 2 innych mi się wczytało na tym display limicie. Podziwialiście jak Lempartus crestuje.
Moim zdaniem mogliście ten zamek przejąć.
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Vraghor

retired

NotTheFakeTazman

Cytat: Khav w Sierpień 27, 2012, 05:42:31 PM

No masz racje nie mam pojecia o co chodzi wiec prosił bym lopatologicznie i rowniez ten text cos tam z ninja bo za chuj nie mozemy tego rozkminic ocb.

Redbox

Cytat: NotTheFakeTazman w Sierpień 27, 2012, 10:47:34 PM

No masz racje nie mam pojecia o co chodzi wiec prosił bym lopatologicznie i rowniez ten text cos tam z ninja bo za -_-' nie mozemy tego rozkminic ocb.
mama pomaga?

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

pokit

Cytat: Redbox w Sierpień 27, 2012, 10:57:45 PM
Cytat: NotTheFakeTazman w Sierpień 27, 2012, 10:47:34 PM

No masz racje nie mam pojecia o co chodzi wiec prosił bym lopatologicznie i rowniez ten text cos tam z ninja bo za -_-' nie mozemy tego rozkminic ocb.
mama pomaga?

ja mysle ze z ruskimi rozkminia.

lempartus

Hmm fajna drama tylko nie wiem o co.
fajnie sie bawilismy i trza przyznac ze to byly 2 godziny ciekawej zabawy.
W crest roomie nie podziwiali mojego crstowania tylko po kolei Issowie dawali mi celke a i tak  jakims cudem na aktywnej celce od Issa zostalem podniesiony do gory ( brakowalo ok 15% do konca .

Po lekturze ostatnich 3 stron juz wiem czemu dziś przez cały wieczór  każdy kto wszedł na kanał marudził o nowej wojnie
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Shen

Przynajmniej temat odzyl na chwile, az mi wrocila ochota zeby wrocic na ten martwy serwer.

Arimas

Cytat: Shen w Sierpień 27, 2012, 11:10:54 PM
Przynajmniej temat odzyl na chwile, az mi wrocila ochota zeby wrocic na ten martwy serwer.
Nekrofil  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Shen

Lato sie konczy, w cos trzeba pograc do wiosny.

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Shen

W ogole mnie gw nie jara. Z nowosci to moze bym sprawdzil final fantasy xiv 2.0  bo mam sentyment do serii. Teraz koreance planuja urozmaicenie klas po przebudzeniu i dodanie nowych open spotow do expa wiec moze cos z tego god jeszcze byc. Szkoda ze tak malo graczy na eu bo cos tez czytalem na rochandzie o walkach miedzy serwerami.

Shanique

Cytat: Horken w Sierpień 27, 2012, 06:46:52 PM
Na siegu zaje**ste były 2 momenty.
Pierwszy jak BSy wpadły i dosłownie nas staranowały(7k dmg na ryj) :D
Drugie to końcówka siega gdzie Lemp crestował i trzeba było przerywać.
Bardzo dużo gadacie, że HQ members etc. i szczerze zdziwiło mnie jak mogliście wpuścić takiego Ciapka do crest rooma pod sam koniec gdzie składam się od byle aoe pierdnięcie Defro. W throne roomie albo faktycznie nikogo nie było albo tylko Bzyk i 2 innych mi się wczytało na tym display limicie. Podziwialiście jak Lempartus crestuje.
Moim zdaniem mogliście ten zamek przejąć.

i tu masz 1000000000000000000000000000000000% racji... a teraz wytłumacz to Lempowi xD

Qra

Moje tajne źródło donosi mi że crest lempa nie został przerwany w sposób normalny. Podobno pewna osoba z OB dała mu na trade over 9000 kkkk adenki w zamian za przerwanie cresta.
Prawdopodobnie lemp w najbliższym czasie sprzeda adenke na allegro i wyjedzie do korei by tam pod okiem najlepszych z najlepszych uczyć się gry tankiem.
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.