Big Problem!

Zaczęty przez Silverek, Maj 25, 2006, 03:29:00 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Silverek

Mam problem z lagami na kompie...Chodzi o to ze mam malutkie zwiechy jak np ruszam myszka...troche to nie normalne przy 700ram i prawie calym kompem wolnym...To samo sie dzieje na L2 co jest niezle wpieniajace.... Sa jakies na to sposoby??

Jak by co to nie mam zadnych gg itd. wlaczonych oprocz Pandy(antyvirus)
Każdemu zdarza się być głupcem
przynajmniej przez pięć minut dziennie.
Mądrość polega na tym,
by nie przekroczyć limitu. xD

kebosmen

Radze zrobic resa systemu...powinno pomoc...czy te zawiechy zdazaly ci sie kiedys wczesniej???...nie wiem co moze byc tego przyczyna panda bierze troche ramu i procka ale zeby przy takim sprzecie i na pustym kompie zawiechy...to bardzo dziwne :| ... zrob tego resa po resi nie powinienes miec lagow...bo podejzewam ze maja one cos wspolnego z bledami w rejestrze systemowym takie bugi naprawde sa czasami niepozorne...kilka blednych danych i komp wariuje...kiedys milem z tym problem...przez bledy dochodzilo do problemow z explorerem i powodowalo to samorestart kompa...zrob resa wiem ze moze to byc czasem klopotliwe ale ja innej rady nie widze

POWODZENIA!!!

Mudvayne

Mam masakryczny problem! mam jedno konto na tym koncie mam Dark Elva Palus Knighta, Shillen Orcale, I Human Fighter.

Od 3 ni nie moge wejść na Plaus Knighta nie wiem czemu wygląda to tak przy wyborze postaci słychać dźwięk palącego się ognia prawda!? i jak dale na palus knighta to mi sie normalnie loading włącza ale słychać ten dźwięk ognia i za chiny sie nie chce włączyć dostałem rade żeby zrobić nową postać pograć nią chwile i sprubować tamtego zalogować więc sprubowałem i nic nie wiem czemu:( a ta postać jest dla mnie ważna błagam pomużcie mi niechce mi sie znowu nabijać lvla na expie x2 i jeszcze jedna sprawa czemu z tej strony nie moge zacząć ściągać l2 c4? czekam na szybką odpowiedź
Pamiętajcie Dzieci! Potrwór(Dziewczyna) Nie Potwór Byle Miał Otwór!

Rominek

hmm co do Pollusa to popros GM aby go przenisli do miasta :/ bo byc moze postac wpadla w dziure ;p gdzie jest blad ;) albo sie zwiesila powaznie ;) i dlatego nie mozesz na nia wejsc

a co do czemu nie mozesz sciagnac gry to wez sprobuj takim programem jak FLASHGET :D

ustaw zeby laczylo co 5-10s i CI sie wkoncu polaczy za jakims czasem i sobie bedziesz mogl pobrac bezproblemowo :)

a dzieje sie tak dlatego bo za duzo osob chce ta gre pobierac ;D i zapychaja wolne sloty na ftp :D
PLAY:

WATCH:

----

Mudvayne

aha ale z tego co pamietam to skonczylem gre w miescie lub ob bo mialem sige o gludio potem poszedlem expix chyba do ob albo eg hmm wiec wontpie o dziury :|
Pamiętajcie Dzieci! Potrwór(Dziewczyna) Nie Potwór Byle Miał Otwór!