L2Walker - idzie wykryć?

Zaczęty przez Yoker, Maj 25, 2006, 11:46:46 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Yoker

Mam do Was pytanie: na serwerze na którym gram nie można korzystać z botów nawet jako sklepikarzy czy crafterów, jednak mój net dość często zrywa sobie połączenie na 0,5sek i ten czas najczęściej wystarczy na DC, denerwuje mnie jak ustawiam sklep, przed samym wyjściem krzykne jeszcze "WTS..." wracam a tu DC i jeszcze widoczne moje słowa. Szlag mnie wtedy trafia. Chciałbym ustawić L2walkera jako sklep, jeśli nie będę robić nic podejrzanego (ofc. żadnego auto shouta, relogin NIE będzie ustawiony na 3sek itp.) to czy GMowie są się w stanie zorientować czy to walker czy klient? Czy jest to prawdopodobne aby walker wysyłał jakieś inne informacje. Jeśli macie jakąkolwiek wiedzę w tym temacie proszę o info

Rominek

moim zdanie są w stanie , gdyż z tego co czytałem to L2Walker korzysta z danych portów ... a te porty są poblokowane na dobrych serwerach ...

Ps. a wiesz w ogóle jak skonfigurować L2Walkera :D ?? Odpisz...
PLAY:

WATCH:

----

Yoker

Hmmm... na innym forum odpowiedzieli, że chyba nie ma możliwości, ale tak samo jak tu odpowiedziała dopiero jedna osoba. Tak więc jak na razie mam 50:50...

A co do konfiguracji - ludzie czasem na allegro sprzedają poradniki, jak (za pomocą klienta) wyciąnąć port, ip i resztę potrzebnych rzeczy. Czyli jakiś sposób na pewno istnieje

Rominek

hmmmm netstat -a wyciagniesz port itp itd :D ale co to da :) jak trzeba miec jakis protocul a ja nie wiem gdzie moze to byc ;p

hmm zreszta mi to tak to nie potrzebne jest ;) ale fajnie by bylo wiedziec ;p

hmmm jak masz jakies info to podziel sie ;)
PLAY:

WATCH:

----

sh3n

bots sux, bot users sux too niewazne w jakiej formie.

Yoker

Faktycznie korzystanie z walkera jako sklepikarza jest tak szkodliwe, że po prostu trzeba tego co wymyślił walkera powiesić za jaja... OMG.

Archer

omg ale z was ludzie na każdy serwer da sie zkonfigurować walkera no może z oficialem by bylo w huj roboty :P na prywatnych serwerach raczej taki bierny bot któr tylko sprzedaje niezostanie wykryty przez gma zreszta gm o botach dowiaduja sie od graczy jesli siedzimy i sprzedajemy niedajemy żadnej podstawy by myśleli że ty to bot a poza tym sprawdzic czy to bot mu by tylko admin głuwny od serwera co zmiesza też nasze szanse ze jak raz on bedzie poza tym musi przeglodać useruw i konta to nie takie proste by takiego biernego wykryli niedadza rady chyba ze sie komus pochwalisz ze stawiasz bota wtedy cie wywala a tak nie
I am the bone of my sword.
Steel is my body, and fire is my blood.
I have created over a thousand blades.
Unaware of loss.
Nor aware of gain.
Withstood pain to create many weapons.
Waiting for one's arrival.
I have no regrets, this is the only path.
My whole life was "Unlimited Blade Works."

milan9

90% adminow/gmow na l2p jest kretynami, wiec spokojnie mozesz dzialac na l2w, mala szansa ze wykryja - chociaz to jest dosyc prosta sprawa.

gogetto

bot sux bot user ... ehhh ludzie powiem tylko jedno kto zagra z polroku na l2w i zobaczy przyjemnosc prawdziwej gry z buffkami itp zauwazy urok tej gry pvp z bishopem na plecach itp
Ci co nigdy nie uzywali to tego nie chwala albo dostaja w dupe od takich gostkow .
Jedno jest pewne nie wyobrazam juz dosbie pvp bez buffa czy expienia tym bardziej poprostu . Moze to botowanie tez nie pokazauje piekna gry np tankow czy bufferow( blade dancer , SwS ) ktore sa samo wystarczalne na serverach nie zbotowanych dzieki buffom . U nas tankio nie maja sznas na magow lucznikow czy daggerow a jeszcze donaci . Ale nie opuszcze servka bo expienie bez buffa jest do ...
nick: GOGETTOPL
rasa : Mroczny elf
klasa : Blade Dancer

nick: volvereyne
ras

Yoker

Gogetto ja po blisko 10miesiącach poszedłem na odwyk od botów. Dlatego na L2w już nie gram. A miałem cały support 6x 9song of vitality ftw)

sh3n

Archer nastepnym razem jak cokolwiek napiszesz, to prosze przepusc przez worda, bo to jest naprawde oczojebne, poza tym uzywaj znakow interpunkcyjnych, to az tak trudne nie jest ...

Rominek

Cytat: aCiD1TyArcher nastepnym razem jak cokolwiek napiszesz, to prosze przepusc przez worda, bo to jest naprawde oczojebne, poza tym uzywaj znakow interpunkcyjnych, to az tak trudne nie jest ...

hehe :) a ja tam nie bede go poprawiac :D bo zapewne gosciu wie ze wali byk za bykiem ;p a nauczac go nei bede bo ja nie nauczyciel :D i bomby tez mu nie postawie :D bo nie mam do tego uprawnien :D a u mnie za srodek interpunkcyjny sluzy :D :P ;)

Pzdro :D
PLAY:

WATCH:

----

sh3n

rodzi sie nam nowy thorin, aka archer, ehhh

Rake

A ja temat zamykam,co miało być powiedziane zostało powiedziane.Nie mam ochoty na kolejną dyskusje w Thorin...znaczy Archerowym stylu :P
[