Flame, dyskusje itp.

Zaczęty przez ZjemCie, Luty 08, 2010, 08:06:13 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

xXxFelekxXx

Cytat: Rickert w Wrzesień 10, 2012, 09:43:38 PM
????

Ok.

abq = belisha, ma tutaj konto, moze sie wypowie.
Dert tez ma tutaj konto, xevz/buko go zawolajcie go.

delusional retard.

Dziecko się popłakało , idź do collegu do którego ponoć chodzisz i cały team się śmieje że to ściema :D , dziwie się twoim rodzicom że chcą cię w ogóle utrzymywać  :D  i te twoje historie z anglii , a co z tymi kontami żeby zagrać 5vs5 trashu ? Ewentualnie może wam dolendil pożyczy konta bo mój team stwierdził że chętnie by z Tobą zagrał bo mają dobry ubaw z twojego płaczu :D .

Cytat: bula w Wrzesień 10, 2012, 09:46:02 PM
hahahahaha zawolaj derta

gl, jak uda sie z nim kontakt raz na tydzien zlapac teraz to jest dobrze )

Kurde Ciebie stryk nie było wtedy na ts :( ? Bo ktoś jeszcze był nie kojarze kto to było po tej akcji z "aneta -_-' chodź na kame bo ci -_-'ę" trololol :D . Chociaż w sumie nie dziwie się dert miał zawsze pompę z rickerta na ts :D .

Ps. To co mówisz Rickert że się zmieniło i rwiesz teraz panny ? Oh wait przecież wiem od sama że nie wychodzisz z domu bo grasz ciągle w l2 na privach i się na Ciebie wkurwiają bo nie wbijasz na lola :( , czyli pewnie dalej to samo .

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

Xevz

゙(゚、 。 7 THEY SEE ME ROLLIN
 l、゙ ~ヽ
 じしf_, )ノ
THEY HATIN'

Rickert

Cytat: xXxFelekxXx w Wrzesień 10, 2012, 09:46:09 PM
????

Ok.

delusional retard.

Dziecko się popłakało , idź do collegu do którego ponoć chodzisz i cały team się śmieje że to ściema :D , dziwie się twoim rodzicom że chcą cię w ogóle utrzymywać  :D  i te twoje historie z anglii , a co z tymi kontami żeby zagrać 5vs5 trashu ? Ewentualnie może wam dolendil pożyczy konta bo mój team stwierdził że chętnie by z Tobą zagrał bo mają dobry ubaw z twojego płaczu :D .

hahahahaha zawolaj derta

Kurde Ciebie stryk nie było wtedy na ts :( ? Bo ktoś jeszcze był nie kojarze kto to było po tej akcji z "aneta -_-' chodź na kame bo ci -_-'ę" trololol :D . Chociaż w sumie nie dziwie się dert miał zawsze pompę z rickerta na ts :D .

WERTfgsdfgsergaetfgbfdhg nie wiem czy ty teraz trolluejsz cyz naprawde jestes takim -_-'. :o

Poplakalo? LOL wyciagasz historie z dupy wziete, a zapominasz ze potrafiles gadac przez 1h o twoich historiach z pracy w pepsi, ance i innych jakze ciekawych histori. :DDD W sumie to true, na TS'ie nie maja pojecia jak moge miec taka szkole, ze poniedzialek wolny, wtorek do 12, sroda to 12 i jedynie czwartek to 6, u mad? OEOEOEOE przynajmniej nie bede musial robic w fabryce jak xxxfelekxxx i pierodlic komus po ts;ie jak to rucham laske z L2.

Jakie historie z Anglii? Masz namysli jak ziomki z ts'a sie pytaja o cos i im po prostu odpowiadam? Well, teraz wjezdzasz jeszcze na starszych a zaraz napiszesz ze to ja wyciagam real life card. Jestes jakims tardem, z urojeniami, ktory jest mad bo wspomnialem o twoich super historiach z ciazami, pracowaniu w pepsi i w -_-' wiecej zalosniejszych historii ktore mogles opowiadac godzinami na TS, az sie wszyscy mutowali, ja niestety taki madry nie bylem i tylko ci przytakiwalem. :DDD

U MAD?! oh NOESSS

Sam na TS sie aktualknie zastanawia o czym ty mowisz, no w sumie byl okres ze gralem w huj jak szkoly nie mialem w anglii, no ale kolejny zalosny fail wyciagac real life card na forum o L2. kurwa jakim ty jestes zerem, dawno z takim zerem sie nie flamowalem))
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

bula

Kurde Ciebie stryk nie było wtedy na ts :( ? Bo ktoś jeszcze był nie kojarze kto to było po tej akcji z "aneta -_-' chodź na kame bo ci -_-'ę" trololol :D .
erm, ta sytuacje pamietam, ale nie pamietam jaki to mialoby miec zwiazek z rickertem, ;o

xXxFelekxXx

Cytat: Rickert w Wrzesień 10, 2012, 09:51:24 PM
????

Ok.

delusional retard.

hahahahaha zawolaj derta

WERTfgsdfgsergaetfgbfdhg nie wiem czy ty teraz trolluejsz cyz naprawde jestes takim -_-'. :o

Poplakalo? LOL wyciagasz historie z dupy wziete, a zapominasz ze potrafiles gadac przez 1h o twoich historiach z pracy w pepsi, ance i innych jakze ciekawych histori. :DDD W sumie to true, na TS'ie nie maja pojecia jak moge miec taka szkole, ze poniedzialek wolny, wtorek do 12, sroda to 12 i jedynie czwartek to 6, u mad? OEOEOEOE przynajmniej nie bede musial robic w fabryce jak xxxfelekxxx i pierodlic komus po ts;ie jak to rucham laske z L2.

Jakie historie z Anglii? Masz namysli jak ziomki z ts'a sie pytaja o cos i im po prostu odpowiadam? Well, teraz wjezdzasz jeszcze na starszych a zaraz napiszesz ze to ja wyciagam real life card. Jestes jakims tardem, z urojeniami, ktory jest mad bo wspomnialem o twoich super historiach z ciazami, pracowaniu w pepsi i w -_-' wiecej zalosniejszych historii ktore mogles opowiadac godzinami na TS, az sie wszyscy mutowali, ja niestety taki madry nie bylem i tylko ci przytakowalem. :DDD

U MAD?! oh NOESSS

Ja bardzo lubię opowiadać swoje historie z życia i miałem przy tym dobry ubaw więc nie , nie jestem mad i się wcale tego nie wstydzę :) i soz nie zapierdalam już dawno w żadnej fabryce :D

Cytat: bula w Wrzesień 10, 2012, 09:52:35 PM
Kurde Ciebie stryk nie było wtedy na ts :( ? Bo ktoś jeszcze był nie kojarze kto to było po tej akcji z "aneta -_-' chodź na kame bo ci -_-'ę" trololol :D .
erm, ta sytuacje pamietam, ale nie pamietam jaki to mialoby miec zwiazek z rickertem, ;o

Chodziło mi że to było po tym :( w ten sam dzień :( .

Rickert

Cytat: bula w Wrzesień 10, 2012, 09:52:35 PM
W sumie to wiem o co mu chodzi, abq na ts'ie swojego czasu strasznie kozaczyl i cisnal sie ze mnie z ran klutych(w sumie praktycznie kazdy kto ze mna nie gral(a nawet i gral) mial z tego pompe i sie nie dziwie xd) well ostatnim czasu Abq nabral szacunku i teraz sie ladnie pyta a nie jest napalonym byczkiem. :D

OrzechowyPancernik

Rickert

xXxFelekxXx

To co z tymi kontami east / west / pbe / tournament client ? :(

Wymyśl coś na jutro na 15stą i można grać :P .

OrzechowyPancernik

ja mam konto 30 na east ;p jak zalatwimy 1 albo 2 konta od dolendila +bastica+bombla to mozemy zagrac

xXxFelekxXx

Cytat: OrzechowyPancernik w Wrzesień 10, 2012, 10:01:59 PM
ja mam konto 30 na east ;p jak zalatwimy 1 albo 2 konta od dolendila +bastica+bombla to mozemy zagrac

Ja mogę załatwić 1/2 konta ale poor runy i champy qq , jedno bardziej pod mida i jedno bardziej pod topa .

Rickert

Np, tylko na pewno nie jutro, boooooo wiesz, ofc nie ja, ja tylko gram, ale inni maja zycie. ://// Wekeend pewnie bylo by kewl.

OrzechowyPancernik

Cytat: xXxFelekxXx w Wrzesień 10, 2012, 10:07:50 PM
Cytat: OrzechowyPancernik w Wrzesień 10, 2012, 10:01:59 PM

Ja mogę załatwić 1/2 konta ale poor runy i champy qq , jedno bardziej pod mida i jedno bardziej pod topa .
czyli pewnie takie jak my : d wiec np .
to kiedy scrim/wojna(opcja dla rickerta)

xXxFelekxXx

Cytat: Rickert w Wrzesień 10, 2012, 10:08:54 PM
Np, tylko na pewno nie jutro, boooooo wiesz, ofc nie ja, ja tylko gram, ale inni maja zycie. ://// Wekeend pewnie bylo by kewl.

W weekend niema ani mnie ani ad carry  :beksa: , nam by pasował wtorek/czwartek/piątek popołudniu/wieczorem .

Rickert

Cytat: Emerlast w Luty 08, 2010, 09:56:49 PM
Niby podobne do Doty jednak różnice są ogromne. Przede wszystkim kto dłużej gra ten ma lepszego hero, z czasem (lvl gracza) lub jeśli wyda się dodatkową kasę, można kupić runy które pomagają w trakcie gry (wystarczy, że masz max run na mana regen i już niektórymi herosami jesteś imba).

Sama gra jest raczej śmieszna, jedna akcja nawet w 10 minucie może przesądzić o całej grze (budynki mają zdecydowanie za mało hp/pancerza).

Ta gra stawia na indywidualizm, nie na team play. Raczej przyszłości w e-sporcie im nie wróżę.

Jeszcze inaczej mówiąc DotA > LoL
Fajny post z 2010, alezzz sie zmienilo. xD

mpxx24

jak będziecie grać na łeście to inv meh to spectate!
想うだけでは叶わないけど、想わなければ始まらない。

EsTeCzteryRkA

ale chuje z was:( dodalem was do mojej trju frjend listy i nie akceptujecie:(
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

EsTeCzteryRkA

gimbusy , spicie juz? bo chce pograc

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

seken

Cytat: EsTeCzteryRkA w Wrzesień 10, 2012, 11:00:40 PM
gimbusy , spicie juz? bo chce pograc
Ty to jednak potrafisz cisnac w 5 gier na raz  :D.

AndyBishop

Może jakiś stream zorganizujecie, to będzie mecz wszech czasów forum lineage 2 com pl vel polaczkowa

EsTeCzteryRkA

seken

Cytat: AndyBishop w Wrzesień 10, 2012, 11:05:12 PM
Może jakiś stream zorganizujecie, to będzie mecz wszech czasów forum lineage 2 com pl vel polaczkowa
Ty chyba Goras polaczkowa nie widziales. Forum lol.pl to jest prawdziwe polaczkowo.

AndyBishop

ale to jest nasze lineage polaczkowo

EsTeCzteryRkA