Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Acid

Panie Fenris łap pan 10% za obrazę użytkowników. Zanim napiszesz kolejnego posta zapoznaj się z regulaminem forum.

xRelapse

Czemu określeń typu "g1mbus" (musiałem ominąć skrypt bo zżerało całe słowo aby wiadomo było o co chodzi) i tak dalej najczęściej używają ludzie, którym po zachowaniu najbliżej do tego określenia?

Ciekawią mnie takie osobniki mieszający wszystko dookoła z błotem, a w rzeczywistości ich poziom elokwencji jest gdzieś nisko zakopany pod mułem, o wiele bardziej nisko niż większości :)

A co do "e-fighterów", to u Ciebie jest najwięcej przekleństw i pospolitego bełkotu, od tak aby tylko pojechać innym bez większego ładu, przejaw hipokrytyzmu osiągnął najwyższy pułap, bo zazwyczaj Ci co najwięcej jęczą mają najmniej do powiedzenia a robią to w najbardziej możliwy prostacki sposób.

Dziwi mnie, że pozostali zamiast od razu przejsc do meritum dalej karmili i odpisywali, ani to śmieszne, ani ciekawe, zwykła wiązanka.

Pozdrawiam, jedna z niewielu poważnych odpowiedzi na tym forum od mojej skromnej osoby :D

Bonus:
Jaki ten francuski jest trudny :X
http://www.youtube.com/watch?v=yLHcp8nxj1k

Fenris

Cytat: xRelapse w Wrzesień 12, 2012, 10:50:41 AM
Czemu określeń typu "g1mbus" (musiałem ominąć skrypt bo zżerało całe słowo aby wiadomo było o co chodzi) i tak dalej najczęściej używają ludzie, którym po zachowaniu najbliżej do tego określenia?

Ciekawią mnie takie osobniki mieszający wszystko dookoła z błotem, a w rzeczywistości ich poziom elokwencji jest gdzieś nisko zakopany pod mułem, o wiele bardziej nisko niż większości :)

A co do "e-fighterów", to u Ciebie jest najwięcej przekleństw i pospolitego bełkotu, od tak aby tylko pojechać innym bez większego ładu, przejaw hipokrytyzmu osiągnął najwyższy pułap, bo zazwyczaj Ci co najwięcej jęczą mają najmniej do powiedzenia a robią to w najbardziej możliwy prostacki sposób.

Dziwi mnie, że pozostali zamiast od razu przejsc do meritum dalej karmili i odpisywali, ani to śmieszne, ani ciekawe, zwykła wiązanka.

Pozdrawiam, jedna z niewielu poważnych odpowiedzi na tym forum od mojej skromnej osoby :D

Bonus:
Jaki ten francuski jest trudny :X
http://www.youtube.com/watch?v=yLHcp8nxj1k

to oni a nie ja nie potrafia czytać ze zrozumieniem ale cóż poradze - jak już mówiłem g1mbaza pełną gębą
co do twojego postu
masz : http://www.youtube.com/watch?v=BDPs7wfQOPA
mam swoje zdanie i tyle. Zaczęło się od tego że jakiś kmiot którego nawet nie znamy w klanie zaczął kręcić głupoty tutaj. Reszta użytkowników spamuje chociaż nawet raz na serwer sie nie zalogowała ...
Po prostu dno ... dno ... dno i kilometr mułu a później gdzieś na "smiuśkim" dnie alarion a pod nim tamci spinacze :)

xRelapse

Dobrze, że masz swoje zdanie, ale jak widzisz mógłbyś wyrażać to w innej formie niż aktualna. W obecnej idziesz im tylko na rękę i strzelasz sobie w stopę, a oni mają się do czego przyczepić w czym bardzo sam im pomagasz.

Na tym forum przekaz myśli to 5 % całości, reszta to szlifowanie własnego bełkotu aby wyjść na tym lepiej niż strona przeciwna, zazwyczaj konfliktu lub dyskusji.

Fenris

Cytat: xRelapse w Wrzesień 12, 2012, 11:34:48 AM
Dobrze, że masz swoje zdanie, ale jak widzisz mógłbyś wyrażać to w innej formie niż aktualna. W obecnej idziesz im tylko na rękę i strzelasz sobie w stopę, a oni mają się do czego przyczepić w czym bardzo sam im pomagasz.

Na tym forum przekaz myśli to 5 % całości, reszta to szlifowanie własnego bełkotu aby wyjść na tym lepiej niż strona przeciwna, zazwyczaj konfliktu lub dyskusji.

hehehe a niech jadą dalej :)
mam chociaz troche śmiechu z ich bełkotu
a ja szerze język nienawiści :D

bula

Cytat: Fenris w Wrzesień 12, 2012, 12:43:31 PM
Cytat: xRelapse w Wrzesień 12, 2012, 11:34:48 AM

hehehe a niech jadą dalej :)
mam chociaz troche śmiechu z ich bełkotu
a ja szerze język nienawiści :D
Och Fenris, prosze, nie trolluj juz wiecej, wystarczy ze byles gwiazda na forum 4game

zaklinam Cie Fenris, powroc na forum 4game i nie wracaj wiecej, jako ze tutejszy plebs nie potrafi pojac Twego niewatpliwie wybitnego umyslu

Och Fenris ...

tytusDeZoo

Bula zakochales sie czy co ze tak wzdychasz do fenrisa ??
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

bula

to bylo czesciowe odniesienie do postu alariona

a poza tym, warto sprobowac kazdego sposobu, jezeli inaczej do niego nie dociera to moze trzeba polechtac w jakis sposob jego dume i zaspokoic potrzebe adoracji

Alarion

Cytat: bula w Wrzesień 12, 2012, 01:27:05 PM

w00t?

sam widzisz Bula jak jest, nei ważne czy  coś piszę czy nie, taki quentimek qq sobie musi plasnąć coś na mój temat regularnie i pare osób jeszcze. tak jak xrelapse pisał, 5% konstruktywnych myśli, głównie jak sobie pohate'ować, mimo, że od dawna już tu nei grają ; p

Szkoda się ogólnie bardziej wysilać na takich osobników, gadaliśmy swego czasu na TS, to wiesz jak sprawa wygląda. : )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

bula

Cytat: Alarion w Wrzesień 12, 2012, 01:34:16 PM
Cytat: bula w Wrzesień 12, 2012, 01:27:05 PM

w00t?
no pisales w ktoryms poscie ze fenris na forum 4game trollowal

a co do reszty to racja, tylko ze fenris nazywajac innych gimbusami sam zachowuje sie gorzej, a pozniej excuse ze trollowal

Deric

fenris to fenris bierzecie zbyt dosłownie/poważnie to co on pisze ot co, jeszcze go tutaj zbanują i znowu będą pretensje że moderatorzy topik zabijają...

TTerrorPropaganda

Jednak muszę zmienić zdanie i przyznać ze CP Alariona jest  wyjątkowe. Osobowości jakie ono przyciąga są "najlepsze"...

Kard

Cytat: TTerrorPropaganda w Wrzesień 12, 2012, 06:27:43 PM
Jednak muszę zmienić zdanie i przyznać ze CP Alariona jest  wyjątkowe. Osobowości jakie ono przyciąga są "najlepsze"...
Masz racje, w sumie ciebie też przyciąga...
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

Alarion

Cytat: Kard w Wrzesień 12, 2012, 09:07:53 PM

Trzeba tu dodać "niestety" ...

Cat Drama Maker

Dyma

koniu mógłby zostać naczelnym psychoterapeutą {Amber} CP :)
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Alarion

a quentimek qq moim. w sumei shen mógłby mu pomagać ; D

Cat Drama Maker

Horken

btw: śledzi ktoś te newsy ze swimsuitami? ^^
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Redbox

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

aelion

od 3 miesiecy mam poziom 89 powiedzcie mi drogie panie o nieco(???) skrzywionej psychice co zrobic zeby w koncu sie zmotywowac i wbic ten 97? ;o
[OldBoyz] Aelia - Aeore Healer

TTerrorPropaganda

Cytat: Kard w Wrzesień 12, 2012, 09:07:53 PM
Miałem na myśli ich członków, a jak będzie mowa o ich przydupasach to wtedy możesz się wypowiadać

RedHarvester

Cytat: aelion w Wrzesień 13, 2012, 10:46:53 AM
od 3 miesiecy mam poziom 89 powiedzcie mi drogie panie o nieco(???) skrzywionej psychice co zrobic zeby w koncu sie zmotywowac i wbic ten 97? ;o
Ta gra musi być niesamowicie interesująca skoro ludzie muszą się motywować żeby nadal w nią grać.
cashed out

EsTeCzteryRkA

lol aelion, siema:D
Cytat: AtosPortosiAmiras w Grudzień 15, 2012, 09:50:50 PM

4. w przypadku gdy strona przeciwna wygrywa flejm war, (czyli po prostu napisze prawde - czy pocisnie aralionowi od grubasow, derfo od slabiakow, amirasowi od lamuskow, stwierdzi ze core jest dead i online to 200) aralion bierze w rece katarynke i kreci korbka tak dlugo, az wyskoczy z niej zdalnie sterowana małpka (ruesse) i wlepi wrogowi jedynej i slusznej ideologi %

John100

Kup postać z gotowym lvl
S h O c K Team
Yull Trickster 99/ Othell 98/ DC 80 / TH 80

Arimas

Cytat: John100 w Wrzesień 13, 2012, 07:40:42 PM
Kup postać z gotowym lvl
Win  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

He4DSh0t

sQam sQuad Old Member - Core
7Sins Old Member - Lilith