Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

RazielIII

Cytat: Alarion w Wrzesień 14, 2012, 04:34:26 PM
przepraszam, że nie solowałem chimer BD-ekiem na Dexie, że nei jechałem 1 vs 7 BD-kiem wszystkich i nie mówiłem, że BD >>> all  : X
Jeszcze mozna by tu sporo wymienić :)
Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Deric

przepraszam, że nie solowałem chimer BD-ekiem na Dexie, że nei jechałem 1 vs 7 BD-kiem wszystkich i nie mówiłem, że BD >>> all  : X
chyba 1v9.... :noob:

Alarion

Cytat: Deric w Wrzesień 14, 2012, 04:46:06 PM
chyba 1v9.... :noob:

omg lolz noob report plx plox!
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

kamiil

Cytat: Arimas w Wrzesień 14, 2012, 01:49:50 PM
Nie no Kamiil chyba bardziej dumny z siebie nie może być, nawet nic nie piszę tutaj a wy nadal walicie posty pod jego adres  :D

Arimas chyba mamy ten sam klan  :D  moje party juz rdy na pve hardcore  !! !!

Arimas

Cytat: kamiil w Wrzesień 14, 2012, 06:29:55 PM
Cytat: Arimas w Wrzesień 14, 2012, 01:49:50 PM
Nie no Kamiil chyba bardziej dumny z siebie nie może być, nawet nic nie piszę tutaj a wy nadal walicie posty pod jego adres  :D

Arimas chyba mamy ten sam klan  :D  moje party juz rdy na pve hardcore  !! !!
No kurde, sam Queem się za mną wstawił  :D
Zresztą dawałem screeny :*

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Smolensk

Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Alarion

Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Arimas

Damn, to jak ja robiłem z cp rb to każdy inny miał to w dupie a teraz się ludzie nagle opamiętali, że można coś na tym crp dorobić?

/facepalm

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Horken

btw: w sprawie splitnięcia klas -> co myślicie, będzie więcej hero czy dalej 8? Bo jakby tak na dobrą sprawę to przy tylu miejscach co poprzednio było to byle dupa będzie na hero mogła iść, przynajmniej na Core.
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Shanique

to już nie ważne od 2 miesięcy jest >< nie wiem w jakim celu Doomcio to wrzuciłeś...
w sumie miałam Cię za dojrzałego emocjonalnie gościa, ale czasami zachowujesz się jak dzieciak z przedszkola, który szuka sposobu zwrócenia na siebie uwagi. Bez obrazy. To tylko moje takie tam spostrzeżenia.

Deric

doomcia tak alarion skrzywdził że mu rana do końca życia się nie zagoi i będzie próbował zjechać jego klan każdym możliwym sposobem może któryś będzie trafny qq i trochę nie rozumiem o co biega z tą tabelką? zdradziłeś wielki sekret czemu bs tak szybko 11wbiły czy co?

Sesto

ta tabelka i przeliczniki to jest jak przedszkole w porownaniu   do.. <cenzura> gdzie naprawde zawarta jest wyzsza matematyka  :D

zainteresowani wiedza o co chodzi :P

Dzondzy

Alarion i jego KE, ta historia sięga c1. Jeszcze nikt nie wiedział o istnieniu KE a on już je rozdawał.

Rickert

Cytat: Shanique w Wrzesień 14, 2012, 01:41:59 PM
każdy serwer, na którym gra też jest po 7 dniach dead :P
W sumie masz racje... patrz core))
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Redbox

Cytat: Rickert w Wrzesień 14, 2012, 08:11:18 PM
Cytat: Shanique w Wrzesień 14, 2012, 01:41:59 PM
każdy serwer, na którym gra też jest po 7 dniach dead :P
W sumie masz racje... patrz core))
mimo to pvp wiecej niz na renewalu

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Dyma

podobno na bet-at-home można już obstawiać kiedy pojawi sie pierwsze "server dead" na rpg, na miesiąc jest kurs 1,60 zł :)
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

xRelapse

Spokój bo Tazman przyjdzie i Was nabije.

http://forum.lineage2.com.pl/index.php/topic,50748.0.html

Obczajcie przy okazji :>

Quibre

Dużo tu gra jeszce luda?Bo nie grałem kilka miesięcy i może bym coś pograł sobie.

tytusDeZoo

dead server nikt nie gra ...
screeny i frapsy fabrykuje alarion logujac sie na 100 postaci naraz (komputer z nasa)
true story
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Vraghor

co za jaja - oldboyz rzadziej pala pr na nasz widok niz HI i Redguards... respect :)
retired

TTerrorPropaganda

Cytat: Vraghor w Wrzesień 15, 2012, 02:00:31 PM
co za jaja - oldboyz rzadziej pala pr na nasz widok niz HI i Redguards... respect :)

Chwalisz się czy żalisz? Jak gram w GW2 to, nikt przed nikim nie ucieka...I nikt nie płacze na ruskich, ze jadą na programach maja wyższy lvl i lepszy sprzęt. Głupia gra nie?, bo nawet PR-a tam nie ma

Arimas

Słabo coś eido, kiedyś szło ci lepiej

Deric

z tego co się orientuje to GW2 ma mocno oddzielone pvp od pve i na dodatek pve nie wpływa na pvp więc nie ma co porównywać... gw jest bardziej casualowe i tyle  :P

Horken

Wpływa ale tylko na mass PvP między światami.
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Sesto

Cytat: Vraghor w Wrzesień 15, 2012, 02:00:31 PM

lider  zasugerowal ze bycie rozpoznawalnym do czegos zobowiazuje 8)