Odp: /epic phail - Shoutbox

Zaczęty przez RazielIII, Grudzień 27, 2010, 03:13:24 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kamiil

Cytat: Shanique w Wrzesień 19, 2012, 07:58:05 AM
Cytat: kamiil w Wrzesień 18, 2012, 08:56:10 PM
o nie moglo zabraknac alariona pogromcy botów ,ja mam najlepszego zrangera ,bo od kardiego, któremu całe core nie potrafiło udowodnic jechania na programach przez 10 miesiecy, wiec huehue wygralem server ;)

3 russ sidy ma w sumie ponad 120 party :O to weicej niz ludzi na core  :shock: a co z resztą graczy

co do rat nie panikujcie ;) low lvl pvp i farma jest najlepsza i nie bedzie takiego scisku na barakielu, chociaz jestem za 5x GF

Mówisz, że większość quitnie zanim Barakiel będzie im potrzebny? :P

powiedziałbym ci, ale to tajemnica  !!

Redbox

Cytat: kamiil w Wrzesień 19, 2012, 08:45:54 PM
Cytat: Shanique w Wrzesień 19, 2012, 07:58:05 AM
Cytat: kamiil w Wrzesień 18, 2012, 08:56:10 PM
o nie moglo zabraknac alariona pogromcy botów ,ja mam najlepszego zrangera ,bo od kardiego, któremu całe core nie potrafiło udowodnic jechania na programach przez 10 miesiecy, wiec huehue wygralem server ;)

3 russ sidy ma w sumie ponad 120 party :O to weicej niz ludzi na core  :shock: a co z resztą graczy

co do rat nie panikujcie ;) low lvl pvp i farma jest najlepsza i nie bedzie takiego scisku na barakielu, chociaz jestem za 5x GF

Mówisz, że większość quitnie zanim Barakiel będzie im potrzebny? :P

powiedziałbym ci, ale to tajemnica  !!
ponad 1200 party. Zazdrszcze wam jak cholera, na core tego nie ma :(

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Prokrastynator

robisz się juz nudny z tym płaczem
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Vraghor

120 cp - to ile klanow musza zalozyc zeby sie pomiescic? na papierze wszystko wyglada super :)
retired

kabulek

Też o tym pomyślałem  :o
Trzeba kupić CH, porobić questy na lvl klanu, a i tak się wszyscy nie zmieszczą.

W GF jest max 3 klany w ally?
L2C EU wannabe?
A chuuu, nic nie chce sprzedać :)))

TastyB

Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości.

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi.

Albert Einstein (1879-1955)

Arimas

Ally z ally które ma ally, ally-ception  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

RedHarvester

Widzę ,że stożkogłowy z Core próbują flejmować.  hahaha
cashed out

TTerrorPropaganda

Cos czuje, ze ten dział może mi się spodobać...

Redbox

Cytat: TTerrorPropaganda w Wrzesień 21, 2012, 04:05:25 PM
temat na core umarł wiec tzreb przyjsc tu. Na core tez mialo byc 50 pt OOC, BMF AFL PKS RPK OLC i nie wypalilo

xXxFelekxXx

Cytat: Redbox w Wrzesień 21, 2012, 04:21:53 PM
temat na core umarł wiec tzreb przyjsc tu. Na core tez mialo byc 50 pt OOC, BMF AFL PKS RPK OLC i nie wypalilo

Tylko że jak się mówiło że na rpg będzie tyle i tyle pt np AFL to rzeczywiście tyle zawsze było .

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

Redbox

Cytat: xXxFelekxXx w Wrzesień 21, 2012, 05:11:24 PM

Tylko że jak się mówiło że na rpg będzie tyle i tyle pt np AFL to rzeczywiście tyle zawsze było .
pozyjemy zobaczymy. Osobiscie wierze ze bedzie duze zainteresowanie servem max miesiac, pozniej populacja spadnie o 50 %

xRelapse

Populacja morświnów w Morzu Bałtyckim też się zmniejsza i jest zagrożona, a jakoś o tym nie wspomniałeś nieczuły ingorancie  :beksa: !

Tyumio

Cytat: Redbox w Wrzesień 21, 2012, 05:46:17 PM

pozyjemy zobaczymy. Osobiscie wierze ze bedzie duze zainteresowanie servem max miesiac, pozniej populacja spadnie o 50 %
To i tak będzie więcej niż CORE. Ale serwer i tak będzie biedny, smutny, pozbawiony tego czegoś. Wszak Alarion gra tylko na CORE, i to jest jedyny serwer godny uwagi.

Dyma

Cytat: Tyumio w Wrzesień 21, 2012, 05:55:42 PM

To i tak będzie więcej niż CORE. Ale serwer i tak będzie biedny, smutny, pozbawiony tego czegoś. Wszak Alarion gra tylko na CORE, i to jest jedyny serwer godny uwagi.
przed startem Core jedynym serverem był Lancer ^^
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Redbox

Cytat: Tyumio w Wrzesień 21, 2012, 05:55:42 PM

zobaczymy czy wicej niz na core, raty sprawia ze zostana tylko ruskie i to nieduzo ale pozyjemy zobaczymy.
Bugland otwieraja 15 paz?

xRelapse

Cytat: Redbox w Wrzesień 22, 2012, 12:07:47 AM
ruskie i to nieduzo
To raczej nie ma sensu, Rosja to nie Watykan, ich jest zawsze dużo  :P

Prokrastynator

L2 juz powoli odchodzi do lamusa, każda gra się kiedyś nudzi, a nowe kroniki nie zachęcają nowych graczy,
ale może nie będzie tak źle jak na Core.
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Sarin.

Cytat: Prokrastynator w Wrzesień 22, 2012, 10:18:03 AM
L2 juz powoli odchodzi do lamusa, każda gra się kiedyś nudzi, a nowe kroniki nie zachęcają nowych graczy,
ale może nie będzie tak źle jak na Core.

ruscy i koreańczycy ją jeszcze jakoś ratują. w sumie to i tak ładny wynik, 8 lat zdaje się już.

kraha

Kogo polecacie na solo/random pt grę? :) chodzi o nowy serwer empire x3

Biz0n

Franz: Kaczor
Lancer: Pадость
Lilith: 1098
Classic: Kaczor

Sniffer

Cytat: kraha w Październik 25, 2012, 06:39:43 PM
Kogo polecacie na solo/random pt grę? :) chodzi o nowy serwer empire x3

koszt pa na miesiac, jak skupisz rury na rynku to 6kk czyli jakies 12 dark elfow do zrobienia(6-7h roboty)
Pozwoli Ci to odpalic dualboxa.

WC+ PS/ES
DESTRO + WC + WILK
TANK + WILK + WC

kraha

Sniffer

to sobie na 7mke poczekaj :) wstaje 19 pazdziernika bo tutaj z takim online to bedziesz wiecej expa na spocie tracil niz zyskiwal.
EDIT:
Jestem w tej samej sytuacji co Ty Kraha (z L2 polska?)  kolega Qwertego/Abela?
Powiem Ci, że z 3h/day to chuj nie da rady na tych ratach z przyjemnością przy tej ilości ludzi.

DjLethal

będzie można potem(np za 1 miesiąc) odpalać dualboxa, czy bez PA się nie obejdzie?