Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Dzondzy

Cytat: Qra w Wrzesień 24, 2012, 06:15:36 PM
Cytat: Dzondzy w Wrzesień 24, 2012, 03:57:42 PM
Troy nigdy Ci się nie przyzna że uczciwie przegrał PVP.

Bo zawsze jest na programach.

Generalnie znam troche Gironesa i wiem że dość długo biegał bez programów na PVP, trochę się zmieniło jak 'zziomił' się z Martelem w CP Mitsa. Jedyną rzeczą do czego się przyznał to fakt że miał odpalone jakieś alt chary na chodziku. )

Itherus

GhostHunter

tytusDeZoo

Cytat: GhostHunter w Wrzesień 25, 2012, 12:26:53 PM
Cytat: Itherus w Wrzesień 25, 2012, 08:48:36 AM
Epic Octavis, Istina down...
Chwalisz się czy żalisz?

W oparciu o to ile razy ty zrobiles te bosy w tej kronice sprobuj zgadnac  :D
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

Fenris

dokładnie pierwsza epic istina ubita na Core Innova - na nowej kronice Tauti - na NA offie jeszcze nikt tego nie zabił :D

Co do poprzednich wypocin "łapserdaków" szkalujących CORE!
Nieokrzesane pajace spod kozich bobków - nie chcemy was w tym dziale - my do waszego "uber" "słitaśnego" działu rpg nie włazimy i nie piszemy jaki tam jest gnój - tak więc widać gołym okiem gdzie są problemy.
Chcecie porównywać serwery ?
Proszę bardzo - ile teraz RPG ma online 5k ? - stoi ile miesiąc?
Pierwsze 2 miesiące na Core 6k + ludzi

Coś macie jeszcze do powiedzenia? Jakieś inne plusy waszego "serwerka" ?

Wy chędożeni w xxxxx należycie xxxxxxx grupy ludzi którzy skaczą po serwerach jak pchły po psie ponieważ nie dajecie rady i zaliczacie "faila" za "failem" - jesteście tacy sami jak "sławetny" klan BMF który na początku kozaczy a później znika gdyż po prostu nie wyrabia na zakrętach.
Następnie przełazicie na "nowy"  "genialny" i w ogóle przekozak serwer na który mspędzacie miesiać lub 2 i idziecie na nowy.
Tym samym waszymi OPINIAMI - można dupę podetrzeć bo są gów.no warte.
Sparafrazuje pewien sławetny list:
Wy badziewni gracze co nawet gołą dupą jeża zabić nie umiecie. Twoje party zjada czarcie łajno. Nie będziecie wy, sukin syny, synów i córy serwera Core obrażać, walczyć będziemy z wami ziemią i wodą, k.u.r.w.a wasza mać. Wy świńskie pastuchy, błazny dla wszystkiego co na ziemi i pod ziemią, szatańskiego węża potomki i ch.u.j.e zagięte. Świńskie wy ryje, kobyle zadki, k.u.r.w.a wasza mać.

O tak wam JA z Graczami serwera Core odpowiadamy, plugawcy. Teraz kończymy, dzień u nas taki jak i u was, za co możecie w d.u.p.ę pocałować nas!

Tak więc zabierajcie wasze plugawe zady i hyc na wasz dział.

//Bez przekleństw i omijania cenzury
Raziel

Itherus

Shanique

kiedy ta E.Istina padła i dlaczego ja nic o tym nie wiem? o.O

Vraghor

retired

Arimas

Cytat: Fenris w Wrzesień 25, 2012, 01:15:19 PM
nie chcemy was w tym dziale - my do waszego "uber" "słitaśnego" działu rpg nie włazimy i nie piszemy jaki tam jest gnój - tak więc widać gołym okiem gdzie są problemy.
Kłamiesz panie, Alariona szyderce i złośnika żeście nasłali!
8)

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

tytusDeZoo

Cytat: Arimas w Wrzesień 25, 2012, 01:38:25 PM
Cytat: Fenris w Wrzesień 25, 2012, 01:15:19 PM
nie chcemy was w tym dziale - my do waszego "uber" "słitaśnego" działu rpg nie włazimy i nie piszemy jaki tam jest gnój - tak więc widać gołym okiem gdzie są problemy.
Kłamiesz panie, Alariona szyderce i złośnika żeście nasłali!
8)

Uwazaj alarion i motocyklisci sa wszedzie  :D

xRelapse

Zaraz zapewne wpadnie moderator i oczyści to jakże "żywe" forum :D

//na razie nie ma co czyścić
Raziel

TTerrorPropaganda

Cytat: tytusDeZoo w Wrzesień 25, 2012, 12:59:12 PM
Cytat: GhostHunter w Wrzesień 25, 2012, 12:26:53 PM
Chwalisz się czy żalisz?

W oparciu o to ile razy ty zrobiles te bosy w tej kronice sprobuj zgadnac  :D

A ja słyszałem jakoby ona  padła ze strachu , po tym jak się dowiedziała ilu PvP masterów gra na core. Śmietanka wśród wszystkich graczy na świecie...Poza tym sam Alarion mógłby ja zabić swoja aura -_-'.

Ps Fenris musisz się bardziej postarać, ze swoimi prowokacjami. Większa część tu obecnych dawała się trolowac od początku powstania core, a niektórzy nawet dłużej. I znaczna część chyba sobie uświadomiła, ze dawali się podpuszczać jak małe dziec, robiąc jednocześnie z siebie pośmiewisko. Dlatego z dużym zgrzytem zębów, teraz starają się nie odzywać

TastyB

@Fenris

Synu Cora i matki Innovy... albo ja przespalam fakt otwarcia serwera albo jeszcze nie ma 15 pazdziernika :D :D :D :D i nie uogolniaj tak - niektorzy z innych przyczyn odeszli, nie tylko dlatego, ze bylo za trudno farmic ;)

Pozdrawiam i zycze rychlego powrotu do zdrowia :D
Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości.

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi.

Albert Einstein (1879-1955)

Horken

Lajtowa jakaś ta Istina była ;p
Dobre dowodzenie -> nie ma lipy ^^
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Kard

Cytat: TTerrorPropaganda w Wrzesień 25, 2012, 04:05:32 PM
I znaczna część chyba sobie uświadomiła, ze dawali się podpuszczać jak małe dziec, robiąc jednocześnie z siebie pośmiewisko. Dlatego z dużym zgrzytem zębów, teraz starają się nie odzywać
Największe pośmiewisko jest tu z ciebie i jedynie taki megaloman jak ty może sobie nie zdawać z tego sprawy  hahaha
Już na Ts-ie jak ktoś w grze odpieprzy jakąś głupotę lecą teksty "nie rób z siebie Tazmana" więc jakąś tam sławę osiągnąłeś, ale czy jak wiem, czy jest z czego się cieszyć...
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

TTerrorPropaganda

Cytat: Kard w Wrzesień 25, 2012, 05:52:50 PM
I znaczna część chyba sobie uświadomiła, ze dawali się podpuszczać jak małe dziec, robiąc jednocześnie z siebie pośmiewisko. Dlatego z dużym zgrzytem zębów, teraz starają się nie odzywać
Największe pośmiewisko jest tu z ciebie i jedynie taki megaloman jak ty może sobie nie zdawać z tego sprawy  hahaha
Już na Ts-ie jak ktoś w grze odpieprzy jakąś głupotę lecą teksty "nie rób z siebie Tazmana" więc jakąś tam sławę osiągnąłeś, ale czy jak wiem, czy jest z czego się cieszyć...

Nic z tego bełkotu nie rozumiem, co ja niby mam wspólnego z jakimś tazmanem?
Z tej ekscytacji chyba ci coś się z lekka pomyliło, a nawiasem mówiąc " u nas na tsie" mamy bekę z większość wypowiadających się tu, włącznie z tobą.Ehhh ty nick powinieneś mieć Tard nie Kard, bo nic nadal nie pojmujesz

Arimas

A u nas na tsie wszyscy mają wy-_-ane  :D

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

tytusDeZoo

Cytat: TTerrorPropaganda w Wrzesień 25, 2012, 06:10:42 PM

Z tej ekscytacji chyba ci coś się z lekka pomyliło, a nawiasem mówiąc " u nas na tsie" mamy bekę z większość wypowiadających się tu, włącznie z tobą.Ehhh ty nick powinieneś mieć Tard nie Kard, bo nic nadal nie pojmujesz

Najwieksza beka to ty eido piszacy cos o pvp masterach z core - zawsze mi sie wtedy przypominasz ze swoim smiesznym klanem jak naszym party was zmietlismy obszarowkami az sie poplakales i musiales qiuta strzelic - to byla niezla beka  :D

I tak wiem kompy z nasa  :?  hahaha

Quentim

Bez obrazy Tytus ale ja nie mogę się nadziwić jak z płaczka o byle -_-' i najwiekszego farmera mobów na lancerze który z fogu nie wychodził i miał doswiadczenie z pvp tyle co moja babcia stałeś się takim pro playerem piszącym jaką to ma "beke" z innych i jak to sklada ludzi na obszarówki.

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

tytusDeZoo

Na lancerze mialem 3k+ pvp nie grajac postacia typu lowca fragow takze nie narzekam ... W przeciwienstwie do ciebie gralem kilka miechow majac cap level pewnie tez wedlug ciebie wtedy siedzialem w fog  hahaha

Btw nie wiedzialem ze najwieksi farmerzy graja takimi postaciami jak slh ale co tam ja wiem  :D

Quentim

Tekst byl napisany głównie w oparciu o opinie innych graczy. A z fogu wyszedles juz pewnie jak przestalem grac. W takim razie zwracam honor.

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Dyma

eee tam Tytus przyznaj się, że Alarion Cię doskillował :)
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

TTerrorPropaganda

Cytat: tytusDeZoo w Wrzesień 25, 2012, 07:29:47 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Wrzesień 25, 2012, 06:10:42 PM

Najwieksza beka to ty eido piszacy cos o pvp masterach z core - zawsze mi sie wtedy przypominasz ze swoim smiesznym klanem jak naszym party was zmietlismy obszarowkami az sie poplakales i musiales qiuta strzelic - to byla niezla beka  :D

I tak wiem kompy z nasa  :?  hahaha

Przyznaje się , to dramatyczne wydarzenie odcisnęło się na mnie strasznie, koszmary śnią mi się do tej pory serio!!!!
Klan stworzyliśmy by rządzić serwerem, a inne klany miały mi składać lenno, ale plany chuj strzelił. Troszku nie wyszło, i nie wiem czy zgonił bym na "kompy z nasa", wydaje mi się ze większy wpływ miały na to plamy na słońcu. Teraz jakby się nad tym dłużej zastanowić, to wydarzenie miało nawet wpływ na PKB Bhutanu

Rickert

Cytat: Kard w Wrzesień 25, 2012, 10:55:49 PM
Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 25, 2012, 10:30:59 PM
Czemu gowna twojego pokroju co jak gralem siedzialy cicho w harnaku uzywaja mojego nicku na forach? A moze nawet i nie w harnaku bo klanu i nicku z twojego siga to nawet z harnak rejpów nie kojarze :/
Gowno to ci koleś zrobiło i teraz tak się szwendasz i wszędzie paskudzisz :)
JA -_-', TO NA TYM GAVNIE NAWET COMMUNITY POD WZGLEDEM FLAME JEST SLABE. ;FFFF

Nie nadużywamy wielkich liter.
//Russe
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Kard

Cytat: Rickert w Wrzesień 25, 2012, 11:23:49 PM
Cytat: Kard w Wrzesień 25, 2012, 10:55:49 PM
Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 25, 2012, 10:30:59 PM
Czemu gowna twojego pokroju co jak gralem siedzialy cicho w harnaku uzywaja mojego nicku na forach? A moze nawet i nie w harnaku bo klanu i nicku z twojego siga to nawet z harnak rejpów nie kojarze :/
Gowno to ci koleś zrobiło i teraz tak się szwendasz i wszędzie paskudzisz :)
JA -_-', TO NA TYM GAVNIE NAWET COMMUNITY POD WZGLEDEM FLAME JEST SLABE. ;FFFF
nie musisz krzyczeć, niestety czasami trzeba się zniżyć do poziomu oponenta by cokolwiek dotarlo...
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans