Flame, dyskusje itp.

Zaczęty przez ZjemCie, Luty 08, 2010, 08:06:13 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

seken

A kiedy zaczyna sie ten turniej s2?

evilmg

ja tam bym chciał żeby jakiś team znikąd pozamiatał topkę. Najlepiej tym co teraz uważane jest za trollpick na turniejach :P

UgliBiBagli

to bedzie ten turniej co tam cos tam i las vegas i w ogole?
QQ

OrzechowyPancernik

http://i.imgur.com/Rddb6.jpg  +16 elo oO blitz 1.9 ez 2k vs 1750-1850 team   NORDIC MATCH MAKING  BALANCED

evilmg

to jest efekt tego, że na nordicu jest mniej ludzi :P

bula

nvm

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Avistel

Cytat: OrzechowyPancernik w Wrzesień 26, 2012, 04:10:51 PM
http://i.imgur.com/Rddb6.jpg  +16 elo oO blitz 1.9 ez 2k vs 1750-1850 team   NORDIC MATCH MAKING  BALANCED

Najlepsze, że win = 10-20 elo, lose = -40 minimum...

xXxFelekxXx

Cytat: Avistel w Wrzesień 27, 2012, 12:48:38 PM
Cytat: OrzechowyPancernik w Wrzesień 26, 2012, 04:10:51 PM

Najlepsze, że win = 10-20 elo, lose = -40 minimum...

-40 chyba na boostach w normalnej grze byś nie stracił więcej niż 20 bez boostów...

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

Avistel

Jutro zrobię screena z win i lost meczu.

evilmg

aż muszę się pochwalić

Uploaded with ImageShack.us

najbardziej debilna gra w moim życiu - oba teamy składały się głównie z ameb (przejawy mózgu u przeciwnika wykazywał fizz). Nasza Ashka do 60 minuty nie kupiła niczego na survi. Zdenerwowawszy się wygarnąłem jej wojskową wiązanką, a ona o dziwo posłuchała. Cały team miał tendencje do rozłażenia się bez sensu po mapie i padania pojedyńczo. W efekcie ostatni tf stoczono 4 vs 5 z wynikiem 4 - 2 dla przeciwnika... zostałem tylko ja (byłem martwy po udanym stealu barona przed team fightem) przeciw cho, sorace i ezowi. Nie mieliśmy inhibitora, oni też nie i tylko jednego turreta koło nexusa.

Wtedy zobaczyłem coś niesamowitego - wrogie ameby uparły się żeby mnie olać i rozwalić wieże zanim nasze miniony pushną ich. Efekt kill eza dla mnie, asysta na sorace i spieprzający chogath (utrzymałem nexus przez dobre 50s)... a na dokładkę miniony zgarnęły ich nexus... powinniśmy to przegrać lol ten team naprawdę zasługiwał na lose xd

Rickert

xXxFelekxXx

Cytat: evilmg w Wrzesień 27, 2012, 10:46:26 PM
aż muszę się pochwalić

Uploaded with ImageShack.us

najbardziej debilna gra w moim życiu - oba teamy składały się głównie z ameb (przejawy mózgu u przeciwnika wykazywał fizz). Nasza Ashka do 60 minuty nie kupiła niczego na survi. Zdenerwowawszy się wygarnąłem jej wojskową wiązanką, a ona o dziwo posłuchała. Cały team miał tendencje do rozłażenia się bez sensu po mapie i padania pojedyńczo. W efekcie ostatni tf stoczono 4 vs 5 z wynikiem 4 - 2 dla przeciwnika... zostałem tylko ja (byłem martwy po udanym stealu barona przed team fightem) przeciw cho, sorace i ezowi. Nie mieliśmy inhibitora, oni też nie i tylko jednego turreta koło nexusa.

Wtedy zobaczyłem coś niesamowitego - wrogie ameby uparły się żeby mnie olać i rozwalić wieże zanim nasze miniony pushną ich. Efekt kill eza dla mnie, asysta na sorace i spieprzający chogath (utrzymałem nexus przez dobre 50s)... a na dokładkę miniony zgarnęły ich nexus... powinniśmy to przegrać lol ten team naprawdę zasługiwał na lose xd

Na tym elo to norma bro :D

evilmg

obawiam się, że nie :P

różne parapety tam widziałem, ale to przechodzi wszelkie granice :P Ah whatever, jestem w trakcie wyczołgiwania się na powierzchnię.

Avistel

+11 elo... jakbyś to przegrał miałbys z -30  :)

evilmg

bzdura, bilans każdej gry to 11-13 punktów w przód lub w tył. Tylko kilka pierwszych rankedów przesuwa po kilkadziesiąt punktów na skali.

Rickert

Cytat: Avistel w Wrzesień 28, 2012, 10:34:35 AM
+11 elo... jakbyś to przegrał miałbys z -30  :)
Czemu takie glupoty ciagle powtarzasz, kiedy felek ci juz wytlumaczyl na jakiej zasadzie to dziala.. T_T

evilmg

lol jeśli w takim tempie będzie mi elo rosnąć to nie będę brązem w trzecim sezonie  :o

Shen

Moje konto jest nawiedzone, najpierw dostalem ostrzezenie a nie gram chyba juz z rok a teraz przyszlo 40ip za trybunal w ktory sie bawilem ze 2 razy jak wystartowal.

evilmg

Cytat: Shen w Październik 01, 2012, 11:47:25 PM
Moje konto jest nawiedzone, najpierw dostalem ostrzezenie a nie gram chyba juz z rok a teraz przyszlo 40ip za trybunal w ktory sie bawilem ze 2 razy jak wystartowal.
twoi championi są samotni i tak dają o sobie znać :P

btw: świetna sprawa z tym honorem!

mpxx24

Cytat: evilmg w Październik 02, 2012, 01:17:38 AM
btw: świetna sprawa z tym honorem!
może w końcu ludzie przestaną tyle flame'ić :P
想うだけでは叶わないけど、想わなければ始まらない。

Rickert

http://zapodaj.net/6898281695dfc.png.html

HHAAHAHAHAHHAHAHAAHAHAH

NOOBEK MAINUJE MIDA, OH WAIT, GRA MIDEM W SOLO QUEUE KIEDY TRZEBA JEDYNIE VS CZLOWIEK UWAZAJACY SIE ZA BEST MID PLAJERA NA EASCIE))

OrzechowyPancernik

mialem 1/3 w pewnym momencie :< op mumia +roamy darka z topa

juz nie dostaniesz screena rickert bo szalejesz ;/

mpxx24

想うだけでは叶わないけど、想わなければ始まらない。

xXxFelekxXx

Cytat: Rickert w Październik 03, 2012, 03:19:54 PM
http://zapodaj.net/6898281695dfc.png.html

HHAAHAHAHAHHAHAHAAHAHAH

NOOBEK MAINUJE MIDA, OH WAIT, GRA MIDEM W SOLO QUEUE KIEDY TRZEBA JEDYNIE VS CZLOWIEK UWAZAJACY SIE ZA BEST MID PLAJERA NA EASCIE))

/epic fail , po pierwsze nie gram midem od X czasu ale to szczegół , po drugie jakby noobek ci powiedział cały mecz to miał 1/3 był za mną z creepami , graves dostał dc na 3cim lvlu i musiałem biegać na bota gdie nasz jungler + sona nafeedowała sivir do 6:2 jak graves się reconnectnął to miał 3ci lvl a sivir 7my, a teraz poproś noobka żeby to potwierdził bo pewnie zmyślam .

ps. Jak tam na 1500 elo ?