Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Itherus

no życie mam łacze na kablach tpsa przy wiekszej zadymie dostaje laga i dc :( stad brak mojej osoby na drugim screenie bylem tylko na początku pvp, ale obiecuje sie poprawic Danielku na następnym screenie juz bede.

Shen

Alarion

Ano, ale twojego placzu to i tak nie przeebije  :oops:
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Vraghor

jakie wymowki? dostalismy wpierdol i gf, party doomcia jest jednym z niewielu dobrych cp z ktorymi trzeba sie nameczyc na pvp - i jak to sie zdarza raz my raz oni na glebie (no tylko my sie z tym tak na forum nie obnosimy), nikt tutaj nie kreuje sie na jezusa pvp i wiadomo ze zawsze sie zdarza lepszy lub gorszy dzien - przynajmniej Shen my sie bijemy z ludzmi a nie z mobami jak ty,a co potrafi OB widzielismy juz nie raz - pr/gleba/pr/pr/gleb/pr/pr/pr/gleba.
retired

Drac

Cytatjakie wymowki? dostalismy -_-' i gf, party doomcia jest jednym z niewielu dobrych cp z ktorymi trzeba sie nameczyc na pvp - i jak to sie zdarza raz my raz oni na glebie (no tylko my sie z tym tak na forum nie obnosimy), nikt tutaj nie kreuje sie na jezusa pvp i wiadomo ze zawsze sie zdarza lepszy lub gorszy dzien - przynajmniej Shen my sie bijemy z ludzmi a nie z mobami jak ty,a co potrafi OB widzielismy juz nie raz - pr/gleba/pr/pr/gleb/pr/pr/pr/gleba.

Wprost urzekla mnie twoja historia z ktorej wynika ze wygrywacie tylko ze slabszybszymi od siebie

Shanique

Cytat: Drac w Październik 02, 2012, 01:58:08 PM
Cytatjakie wymowki? dostalismy -_-' i gf, party doomcia jest jednym z niewielu dobrych cp z ktorymi trzeba sie nameczyc na pvp - i jak to sie zdarza raz my raz oni na glebie (no tylko my sie z tym tak na forum nie obnosimy), nikt tutaj nie kreuje sie na jezusa pvp i wiadomo ze zawsze sie zdarza lepszy lub gorszy dzien - przynajmniej Shen my sie bijemy z ludzmi a nie z mobami jak ty,a co potrafi OB widzielismy juz nie raz - pr/gleba/pr/pr/gleb/pr/pr/pr/gleba.

Wprost urzekla mnie twoja historia z ktorej wynika ze wygrywacie tylko ze slabszybszymi od siebie

Nie wiem gdzie ty w tym tekście to przeczytałeś... ja to ze 4 razy przeczytałam i nie doszłam do takich wniosków... mógłbyś mnie oświecić?
Jakim to trzeba być geniuszem, żeby ze słów: "...raz my raz oni na glebie..." stworzyć: "...wygrywacie tylko ze slabszybszymi..." sugerujesz, że pt Doomcia jest słabe?

Dyma

Cytat: Vraghor w Październik 02, 2012, 01:30:11 PM
jakie wymowki? dostalismy -_-' i gf, party doomcia jest jednym z niewielu dobrych cp z ktorymi trzeba sie nameczyc na pvp - i jak to sie zdarza raz my raz oni na glebie (no tylko my sie z tym tak na forum nie obnosimy), nikt tutaj nie kreuje sie na jezusa pvp i wiadomo ze zawsze sie zdarza lepszy lub gorszy dzien - przynajmniej Shen my sie bijemy z ludzmi a nie z mobami jak ty,a co potrafi OB widzielismy juz nie raz - pr/gleba/pr/pr/gleb/pr/pr/pr/gleba.
wiadomo Jezus pvp jest tylko jeden :)
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

John100

S h O c K Team
Yull Trickster 99/ Othell 98/ DC 80 / TH 80

bleble12

Goddard świątynia Serena po prawej stronie
nope

John100

S h O c K Team
Yull Trickster 99/ Othell 98/ DC 80 / TH 80

roli

Cytat: Vraghor w Październik 02, 2012, 05:50:42 PM
https://forum.4game.com/showthread.php?t=12502
Jak zwykle DUŻE zmiany. Wszystko ładnie wyglądało na papierze, założenia dobre każdy miał mieć łatwiejszy dostęp do itemów - to miał byś system boud. Ludzie się burali do boud itemów jeszcze zanim weszły i efekt jest taki, że je kasują po tym jak z genialnego pomysłu wyszła potworna porażka. Podobnie ma się sprawa liczby klas postaci (w mojej opinii największy fail wszech czasów) zamiast przywracać stare 36 powinni zmniejszyć ją do jednej klasy żeby był większy balans i w ogóle żeby było bardziej zaebiście.
Nie mówię, że przywrócenie normalnych itemów to akurat zły pomysł, ale wygląda na to, że NCsoft wycofuje się z fenomenalnych zmian jakie wprowadził GoD.
Zatem co im przyszło do głowy ? GoD 3.0 ! Kompletna nowość odjechany update czyt. High Five part 6...

Pożyjemy zobaczymy czekam na te zmiany bo atm nie chce mi się w L2 grać.

Vraghor

boundy zle ale tansze, kiedys bilo sie z bronia a grade do 80 albo lepiej, a teraz ding 76 i stac sie na full set s i bron
oczywiscie ze wyzej powinno byc wiecej broni/sprzetu normalnego ale boundy to niezla opcja i mnie osobiscie sie to podobalo
fajnie ze planuja zwiekszyc uzytecznosc kraftu i ponowne expienie na miejscowkach, instami mozna sie juz zażygac
retired

kamiil

Cytatinstami mozna sie juz zażygac
ja to sie dziwie jak ludzie mogąrobic te same instancje przez 8-9 miesiecy  :D ja po 2 miałem dosc  8)

misiek440

normalnie, kiedyś mogli 8 godzin biegać w kółko za mobami w zależności od kroniki (DV, GC , SV . VOS, FoD itp) tak samo do usranej śmierci  jak instancje :D , l2 od zawsze takiejest  że trzeba się mega ufarmić

Shen

Co to za roznica czy bicie kolejnych trainow czy robienie instancji, jedno i drugie sie nudzi, a jak ktos nie lubi farmy to pomylił gry.

Arimas

L2 zawsze polegało na farmie  :o
Się ludzie obudzili lol

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Prokrastynator

Cytat: Shen w Październik 02, 2012, 08:07:58 PM
Co to za roznica czy bicie kolejnych trainow czy robienie instancji, jedno i drugie sie nudzi, a jak ktos nie lubi farmy to pomylił gry.

zawsze jakiś dreszczyk emocji, kiedy masz wara z całym serwem i zobaczysz war taga, a insty? no stress
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

Shen

To już ncsoftu sprawka, dużo instancji i jeden sensowny spot do expa. Z drugiej strony jak ktoś chce pvp to je znajdzie, a Ci co tylko chcieli farmic to mieli pr w pogotowiu.

Qra

Nikt wam nie każe ich robić codziennie. Ja np już nie pamiętam kiedy ostatnio byłem na fortunie a Epic Spezion to 3 min
Cytat: Shanique;134896If you talking about me... i'm in BS from that time when we left OOC because one stupid guy didn't liked polish words in clan chat and kicked Qra from clan... after that, BS history just begun.
BS - prawdziwa historia.

Fatality

Vraghor

retired

Dzondzy

Innova obiża cene za PA?!  Czyżby tonący chwytał się brzytwy?

Ded serfur.

Horken

I dobre ^^
Pozdro dla tych co ostatnimi czasy kupili PA na kilka miechów :D
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu