Jak sie przeniesc z serwera!?

Zaczęty przez HaldirPL, Maj 26, 2006, 12:32:01 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

HaldirPL

Postanowilem przeniesc sie z serva l2revo poniewaz codziennie jest on wylaczony po 5,6 godzin a czasem nawet wiecej!Gnebi mnie pytanie tylko:Jak sie przeniesc z serwera!?
Co musze zrobic!Czy skasowac patcha ktory sciagnalem z revo czy nie trzeba!?Mam zamiar przeniesc sie na Guards of Freedom lub ZSJ C4 server!
Ktory z nich lepszy i co mam zrobic w zwiazku z tym patchem!?Czy mam nic nie kasowac i po prostu sciagnac patcha z GUard of Freedom i grac czy jakos inczej!?Prosze o dokladna odpowiedz! :wink:
Server: L2epi >>>EPI<<<
NICK: Proteus               |  BIT3R
Klasa: Human Fighter    |  Elven Fighter
Level: 1x                     |  2x
Klan:
Ally: bez klanu,bez ally
------------------------------------------

[/U

Tyr

Zrób update z oficjala przez ikonkę Lineage2.exe ale nie tą z folderu system :)
I po tym będzesz miał czysty folder system :) i wtedy mozesz już wybierać serwer ;)
Lineage 2 Classic EU

Thaald

Ja bym sprobowal walnac pacza z nowego serwa na ten z revo,pliki powinny sie pozamieniac na wszelki wypadek zrob kopie folderu system

FullMetal Alchemist fan

HaldirPL

A ktory wedlug was najlepszy!?Moge wiedziec jakie sa funkcje i zasady na l2World bo ten serv mi tez podoba! 8)
Klan:

[/U

Beatronix

jeżeli chcesz nowy serwer c3 - to theabyss jezeli by ci ruskie nie przeszkadzały, jezeli c4 można pomyśleć nad l2paradise, l2myst, dragon network

ps. na l2world są dozwolone boty = wg mnie zero przyjemnosci z gry

HaldirPL

Spoko,a czy na l2paradise dozwolone sa boty lub dualboxy(zalezy mi na dual boxach,a na botach nie)!?Aha i jakbyscie mogli to podajcie mi strone z rejestracja i patchem do l2paradaise,l2world,l2myst i l2extreme!A takze napiszcie jakie kazdy z sereverow ma ratsy! :P
Klan:

[/U

Woju

pewnie nei ale co tam uzywac dualboxa zawsze mozna chyba ze cie ktos podkabluje
.

HaldirPL

Klan:

[/U

HaldirPL

Cytat: tyr16Zrób update z oficjala przez ikonkę Lineage2.exe ale nie tą z folderu system :)
I po tym będzesz miał czysty folder system :) i wtedy mozesz już wybierać serwer ;)

Na pewno?? :|
Klan:

[/U

Beatronix

sa w dziale serwery strony główne tych serwerów, ale dla twojego dobra radze ci nie grac na l2exteme - szkoda nerwów, i na l2world - szkoda czasu na użeranie sie z botami, l2paradise ma raty 7x jeden i 15x drugi bodajrze a l2myst ma raty 4x ale ma wejsc serwer z ratami 10x jeszcze na mysta

l2extreme ma raty dwa serwy po 7x i dwa po 30x - bleeeeeee okropne one są :)

l2world nie pamietam jakie raty ma, poszukaj na forum

HaldirPL

Bede grac na l2paradaise 7x tylko czy tam mozna grac dualboxami i jak mam skasowac patcha z l2revo!?Wlaczylem Lineage 2 Automatic Update!Czy to to kasuje tego patcha?! :shock:
Klan:

[/U

sh3n

CytatAha i jakbyscie mogli to podajcie mi strone z rejestracja i patchem do l2paradaise,l2world,l2myst i l2extreme!A takze napiszcie jakie kazdy z sereverow ma ratsy!

Nosz kurwa, czy tak trudno uzyc magicznego google.pl ? Wkurwia mnie takie cos " mozecie mi dac to to to to to to to i jeszcze to" a co, nie chce ci sie i liczysz az ktos ci to na talerzu przed nosem postawi ? Nie chlopcze, to nie jakas bajka ... Na forum jest multum topicow z wszystkimi danymi, ehh tylko niech zgadne jasnie ksieciunio dupska nie ruszy. Dobra, nawet pomijajac, ze jestes -_- leniwy to nawet nie potrafisz docenic tego, co np.Beatonix i reszta dla ciebie zrobili i nie nagrodzisz pochwala ...  

Czy mozna uzywac 2boxa ? kurwa mac, a wiesz co to sa RULES danego serwera ? Tak trudno ruszyc dupsko ? ...

Beatronix

acid1ty spokojnie :D bez nerwów :PP

2boxing i booty sa niedozwolone na wszystkich serwerach na które nie nazekam ze boty i 2boxing jest dozwolony :D więc na paradise nie jest dozwolony, patha z revo nie wiem jak skasować, jak masz instalke c4 to weś usuń system (tam najwięcej plików z patha jest) i z instalki : setup->repair to przy odrobinie szczęscia podmini większosc plików i bedziesz mógł grac an paradise

jak nie pomoże to wes setup->remove (usunie gre) potem jeszce recznie usuń to co zostało i zainstaluj na nowo l2c4

uff prosciej sie tego wytłumaczyć nie dało :D

HaldirPL

Spokojnie pochwaly dalem i sam rozwiazalem ten problem!Tak jak Beatronix napisal skasowalem l2C4 i zainsatalowalem jeszcze raz i juz mam 12 lvl na paradaise po  pol godzinie grania!:)
Klan:

[/U

Carollo

Inaczej można, szybciej ;)
1. Kasujesz katalog system.
2. Uruchamiasz instalator Lineage
3. Wybierasz opcję Repair
4. Klikasz na Next czy co tam jest
5. Wrzucasz patcha
6. Grasz jakieś 5 minut wcześniej :P (pomijasz reinstalację)

EPI Citadel
Warrior bez EQ ze skillami na pole - 28 lv - nie gram
Orc Shaman z top ng na 16 lvlu :P

Beatronix

carello dokładnie tak napisałem w ostatnim swoim poscie tylko nie dopisałem że instalowac patha na to (to przecież oczywiste :) )

poza tym zamykam ten temat już