Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Vraghor

idziemy na rpg nabijac tazia  :)

http://www.youtube.com/watch?v=0n3JrRW3tVI
retired

Shanique

Vraghor

ktos musi sprzatac clan hall i wywalac eksrementy z kibla
retired

Dyma

Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Shen

TTerrorPropaganda

Cytat: Vraghor w Październik 10, 2012, 08:09:48 PM

Co znaczy "eksrementy"? ja prosty chłop ze wsi wiec nie słyszałem o takim słowie. Co za różnica ze klika z myszki, jeśli robi to 2 razy szybciej, niż ty znajdziesz skrót na klawiaturze/nostromo....

kamiil

Cytat: TTerrorPropaganda w Październik 10, 2012, 08:23:29 PM
Cytat: Vraghor w Październik 10, 2012, 08:09:48 PM

Co znaczy "eksrementy"? ja prosty chłop ze wsi wiec nie słyszałem o takim słowie. Co za różnica ze klika z myszki, jeśli robi to 2 razy szybciej, niż ty znajdziesz skrót na klawiaturze/nostromo....

nie wiesz ze to nie c5 i kto nie ma 32 skrótów klawaiturowych i bindów jak alarion to nub ??

alarion ma nawet skróty z shiftem bo klawiszy zabrakło   hahaha  hahaha

:D
Cytat: Dyma w Październik 10, 2012, 08:10:23 PM
Cytat: kamiil w Październik 10, 2012, 07:32:28 PM
moge z wami ??
ej przecież Ty już masz pr0 cp ze mną i Arimasem ;p
no własnie nie wiem co z armimas czy bedzie grał czy nie  :(

Alarion

z shiftem mam global voice na TS, ale capslock (mass cleanse) i TAB (next target) mam zbindowane, co zresztą na frapsach widać : ) 
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

kamiil

alarion  !! !! na rpg idą same L2 STARS  jak: lire, life, dot, awakendemon, ayotech i tak mozna wymieniac w nieskaczonosc    :D

nie moze ciebie zabraknac  :)

TTerrorPropaganda

Cytat: kamiil w Październik 10, 2012, 08:36:42 PM
alarion  !! !! na rpg idą same L2 STARS  jak: lire, life, dot, awakendemon, ayotech i tak mozna wymieniac w nieskaczonosc    :D

nie moze ciebie zabraknac  :)
To chyba i ja muszę dołączyć XD

Alarion

life to typo co wrzuca kroplówkę jak taziu i wywala co tydzien kogoś z cp, bo zamiast 15 h, gra tylko 14, Dot to jeden z większych nieogarów jakich widziałem ( vide: moje pierwsze frapsy), o Dobo szkoda gadać w ogóle, bo dno i fajnei w chuja robi swój klan, a lire? to ten co botował i bana dostał na początku i płakał, że w SoA było 7 vs 14, kiedy mu screena wlepiłem, że było tylko 7 vs 7?

Cat Drama Maker

kamiil

Cytat: Alarion w Październik 10, 2012, 08:39:53 PM
life to typo co wrzuca kroplówkę jak taziu i wywala co tydzien kogoś z cp, bo zamiast 15 h, gra tylko 14, Dot to jeden z większych nieogarów jakich widziałem ( vide: moje pierwsze frapsy), o Dobo szkoda gadać w ogóle, bo dno i fajnei w -_-' robi swój klan, a lire? to ten co botował i bana dostał na początku i płakał, że w SoA było 7 vs 14, kiedy mu screena wlepiłem, że było tylko 7 vs 7?

jak widzisz zapowiada sie ciekawie  8) :D

Quentim

life to typo co wrzuca kroplówkę jak taziu i wywala co tydzien kogoś z cp, bo zamiast 15 h, gra tylko 14, Dot to jeden z większych nieogarów jakich widziałem ( vide: moje pierwsze frapsy), o Dobo szkoda gadać w ogóle, bo dno i fajnei w -_-' robi swój klan, a lire? to ten co botował i bana dostał na początku i płakał, że w SoA było 7 vs 14, kiedy mu screena wlepiłem, że było tylko 7 vs 7?

Właśnie dlatego nie moze ciebie tam zabraknąć  :)

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Alarion

Cytat: Quentim w Październik 10, 2012, 08:54:36 PM

Właśnie dlatego nie moze ciebie tam zabraknąć  :)

jak będziesz ze mną w CP qquentimku to może pójdę, od kogoś tego epickiego marudzenia muszę słuchać : >

dorzućcie mi jeszcze prokrasoejrolsfmnpookmtoeara i myślę, że pójdę ^^

Cat Drama Maker

xRelapse

Wracać do nory bo mi przeciąg robicie ciągle wychodząc!

Deric

Cytat: Mel w Październik 10, 2012, 06:14:55 PM
Cytat: Deric w Październik 10, 2012, 05:55:12 PM
po 1. to jest krytyka a nie hejt... no chyba że żartobliwe wstawienie słowa plebs to jest dla ciebie hejt to ok!
krytyka? cokolwiek by nie zrobili zawsze ta sama spiewka o botach, szkoda ze do dzis zaden z was nie ma na to dowodow
Zreszta tu masz odpowiedz:
Cytat: Dzondzy w Październik 10, 2012, 06:04:35 PM
że PT ruskich leci na zR wiem ze słyszenia

po2. pierwsze bany były dla mak0 i queena za to że oly zaczeli wygrywać? dla queema za acc sharing dla mak0 za próbę sprzedaży itema którego nawet na serwie nie ma(tu gmowie się pogrążyli)
Jeżeli uważasz że takie zachowania nie są godne wysłania petycji w przeciwną stronę to jesteś po prostu głupi. w końcu by pomyśleli że bezkarnie się mogą czuć.
Nie wiem kiedy dostali bany mako czy queem, zwisa mi to, ale pewnie ty wiesz lepiej kto na kogo donosi. Dla zaspokojenia Twojej ciekawosci na clan chacie w HI prosi sie zeby nie wysylac zadnych petycji na nikogo.
wracając do troya jako archer chyba wiesz jak powinna wyglądać gra nim i jeżeli uważasz UE z f1 kilka się myszką a tookeny są na 4pasku gdzie też się klika z myszki i to na dodatek tylko 1 to współczuje, oglądnę cały to coś może jeszcze dopisze
A to przepraszam jest jakis oficjalny zestaw skrotow na pierwszym pasku dla luka? Jego postac niech sobie gra jak mu wygodnie co tobie do tego ze na f1 ma ue? Albo ze klika je myszka? Gram lukiem i tez klikam zarowno ue jak i tokeny z myszki i co? Nie mozna?
tobie to zwisa ale mi nie więc  niech ruskie teraz piją piwo które same sobie naważyły

co do gry czymkolwiek niech każdy sobie gra czym chce jak chce dla mnie może klikać skille z książki, ale niech się nie uważa za pro'sa bo sam dobrze wiem jak takie coś spowalnia reakcje. Ja dążę do perfekcji, a jak ty grasz to twoja sprawa ale jak się wypowiadasz na temat danej klasy to się nie dziw że ktoś uważa że można coś robić inaczej/lepiej lub skrytykować grę kogoś innego.. no ale wiem to pewnie taki mój polski hejt

Redbox

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

asdf1movie

nie raz jak logowalem sie na czyjes konto i widziałem jak mozna miec pomieszane skille po czterech paskach to miałem "mózg rozeybanany"
a widząc jak sobie owa osoba radziła pozniej na pvp czy oly to mozna było tylko pozazdroscic

więc jak kto lubi, moe miec nawet skile pobindowane na joysticku lub kierownicy, byle by ogarniał

Redbox

Cytat: asdf1movie w Październik 10, 2012, 10:42:35 PM
nie raz jak logowalem sie na czyjes konto i widziałem jak mozna miec pomieszane skille po czterech paskach to miałem "mózg rozeybanany"
a widząc jak sobie owa osoba radziła pozniej na pvp czy oly to mozna było tylko pozazdroscic

więc jak kto lubi, moe miec nawet skile pobindowane na joysticku lub kierownicy, byle by ogarniał
na kierownicy to tylko hp potki i cp

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

lukasz09091

Cytat: Redbox w Październik 10, 2012, 10:52:18 PM

sory, ale jak włączyłem swoją wyobraźnię to  hahaha hahaha
Top gracz l2:
myszka i klawiatura więcej warta niż mój cały komp, nostromy inne cuda, (programów nie liczę :P) a pod biurkiem???
Spam Potek z buta  :D To może byc nawet bardziej męczące od spaceru.. a te emocje po wygrany pvp

Shen

Deric

Cytat: lukasz09091 w Październik 10, 2012, 11:04:13 PM
Cytat: Redbox w Październik 10, 2012, 10:52:18 PM

sory, ale jak włączyłem swoją wyobraźnię to  hahaha hahaha
Top gracz l2:
myszka i klawiatura więcej warta niż mój cały komp, nostromy inne cuda, (programów nie liczę :P) a pod biurkiem???
Spam Potek z buta  :D To może byc nawet bardziej męczące od spaceru.. a te emocje po wygrany pvp
dla mojego znajomego klawiatura z laptopa nie działa w l2 bo jest 'cziterska' a kierownica ma działać  :D??

Itherus

ja tez klikam tokeny z myszki bo nie mam juz miejsca na bindy na nostromo/myszce.

1."Day of Doom: Skill success rate is now affected by the target's level" skonczy sie DOD na RB?
2."The damage reflect effect for skills is now limited correctly according to the maximum damage reflect rule." koniec z zabijaniem sie reflectem?
3."Added a dual-class re-awakening system:
Dual class reawakening is possible through sub/dual class master Raina.
In order to reawaken, you need to pay a fee and have the class cloak that you received upon awakening.
When reawakening a dual class, your character is reset to level 85. :D
4.The client's memory use has been improved efficiently, resolving the problem of intermittent decreases in client speed during   long hours of hunting or large-scale raids.
5."Items that replenish CP/HP/MP can no longer be used inside the arena."Koniec ze spamem qhp na ceremony of darkness
6.Koniec z buffami przed ceremonia wszystkie beda kasowane po wejsciu otrzymamy item ktory da nam odpowiedniego buffa. attack/magic/defence
7.The problem of skill effects that move the target to the rear, such as "Shadow Chase" and "Shadow Step," not being applied in the arena has been corrected. No w koncu........
8.Optimized the quality of awakened class effects when the effect quality is set to "Low".
9.hanges have been made so that the mailbox can be opened and the contents can be checked while outside a peace zone. But, attached items can only be received while in a peace zone. Nareszcie ktos pomyslał...

Dzondzy