Nowy serwer - Flame, Screeny, Pogaduchy, Spam

Zaczęty przez Rickert, Maj 30, 2012, 11:25:49 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

TastyB

ja uzywam Opery od czasow Core i (zdziwionam...) nie narzekam na nic ;)
Dwie rzeczy są nieskończone - Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej istnieją jeszcze wątpliwości.

Wszyscy wiedzą, że czegoś nie da się zrobić. I wtedy pojawia się ten jeden, który nie wie, że się nie da, i on właśnie to coś robi.

Albert Einstein (1879-1955)

TTerrorPropaganda

Prawdziwy i jedyny serwer l2, to taki na którym gra Alarion, inne są nic nie warte. Pamiętam jak ten sam mistrz PvP płakał odnośnie powstania Core,siedząc na Lancerze.Teraz sam tam gra i jest to według niego najlepszy serwer, mimo ze się zarzekał ze nie będzie na nim grał. Dawno nie spotkałem takiego hipokryty i megalomana z napompowanym ego jak ten człowiek.
Mimo iż bym wybrał Core zamiast RPG, tym bardziej ze wejdą w przyszłości zmiany na plus "naprawiające" GoD-a. A duza ilość chętnych na stare kroniki, pokazuje tylko jak słaby jest GoD

Alarion

Cytat: TTerrorPropaganda w Październik 15, 2012, 01:04:21 PM
Prawdziwy i jedyny serwer l2, to taki na którym gra Alarion, inne są nic nie warte. Pamiętam jak ten sam mistrz PvP płakał odnośnie powstania Core,siedząc na Lancerze.Teraz sam tam gra i jest to według niego najlepszy serwer, mimo ze się zarzekał ze nie będzie na nim grał. Dawno nie spotkałem takiego hipokryty i megalomana z napompowanym ego jak ten człowiek.
Mimo iż bym wybrał Core zamiast RPG, tym bardziej ze wejdą w przyszłości zmiany na plus "naprawiające" GoD-a. A duza ilość chętnych na stare kroniki, pokazuje tylko jak słaby jest GoD

Sup hater?
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

xRelapse

Michał za Wami tęskni a Wy go tak traktujecie  :afro:

Shen

Cytat: TTerrorPropaganda w Październik 15, 2012, 01:04:21 PM

True story, jeszcze pisał ile to na lancerze osiagneli i jak sa wyfarmieni i szkoda to zostawiac. Pare dni pozniej kroploweczka i online po kilkanascie godzin w oldboyz a potem zmiana klanu.

xRelapse

To forum jest przepełnione hipokrytami, nie tylko Michał mógłby należeć do tego grona, także dziwne, że jeszcze się nie przyzwyczailiście.

Quentim

grał na franzie to franz był najlepszym serwerem, dostał bana, przeszedł na peniksa to franz już był chujowy, ojebali go na peniksie to l2 zaczelo ssac a aion byl best mmo evah a na rusku grały same oszołomy, potem lancer, core, ciekawe co będzie następne.

Ktoś coś mówił o skakaniu po serwerach?  hahaha

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

Shanique

jest mała różnica kiedy zmieniasz serwer po 3 miesiącach, a po roku, czy półtora...

thunderZ

Kto ma grochy niech da grochy, grochy kurwa bęc. Niech sypią się grochy, grochy kurwa bęc

Shanique

chyba was, bo nie możecie o nim przestać pisać o.O

Dyma

serwer zaraz wstaje albo już wstał to zamiast chwalić sie ile kto ma driverów,ile cp ma zapisane w zeszycie(jak hell przed startem core) to ciągle siedzą na majkelu...
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

kamiil

Cytat: Dyma w Październik 15, 2012, 02:55:12 PM
serwer zaraz wstaje albo już wstał to zamiast chwalić sie ile kto ma driverów,ile cp ma zapisane w zeszycie(jak hell przed startem core) to ciągle siedzą na majkelu...

spoko spoko, cp porobione, zapas kawy/coli i energetykow zrobiony, jedzenie w pojemnikach na 3 dni gotowe

:D 8)

Redbox

Cytat: kamiil w Październik 15, 2012, 02:59:04 PM

spoko spoko, cp porobione, zapas kawy/coli i energetykow zrobiony, jedzenie w pojemnikach na 3 dni gotowe

a kupa gdzie będzie składowana?

http://www.sadistic.pl/efekty-specjalne-vt231195.htm
Uploaded with ImageShack.us

Cytat: gierojjj w Grudzień 15, 2012, 07:37:50 PM
jestem debilem i kompie sie z karpiami ale to nic tato mnie bije i mama

Quentim

jakie kroplówki polecacie? samą glukoze czy z jakimis witaminami?

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

xRelapse

Cytat: Quentim w Październik 15, 2012, 03:05:05 PM
jakie kroplówki polecacie? samą glukoze czy z jakimis witaminami?
Trzeba było zakręcić się u pielęgniareczki przed startem, darmowy profit i profesjonalna obsługa :D

kamiil

Cytat: Redbox w Październik 15, 2012, 03:03:43 PM

do nocnika  :noob:

Dyma

Cytat: Redbox w Październik 15, 2012, 03:03:43 PM

kamil wprowadził się na miesiąc do kibla
Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Shen

kabulek

quentim naganiaj swsa, a nie spamujesz w jakichś lol topikach!  :noob:
L2C EU wannabe?
A chuuu, nic nie chce sprzedać :)))

Arimas

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

kamiil

HellSign

RPG CLUB x3 Empire
HellSingus "Pieczątka Diabła" - Destroyer wanna be - Motivated & Nolife 1week mode ON

drezyna

ogólne problemy z rejestracją czy tylko u mnie?