Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Shanique

No to już nie wolno wyrazić własnej opinii? Koleś tylko napisał, że nie sprawia mu przyjemności granie na przeludnionym serwerze... ty nie lubisz instancji, on nie lubi botów, a ona programów na pvp... każdy może lubić/nie lubić co mu się tylko podoba... tego nie zmienisz... choćbyś nie wiem co pisał... trzeba to zaakceptować, albo po prostu tego nie czytać.

Pozdro śledzie gnieżdżące się na przeludnionym serwerze i instance userzy na dead Core!

kamiil

Shanique

Cytat: kamiil w Październik 21, 2012, 04:37:05 PM
ale kogo z grajacych na rpg obchodzi co bedzie za rok w loa :o

no przewalone ze trzeba pvp o kazdego spota  :( lepiej expic w instancjach, a na pvp chodzic na arenke w giran
jeśli to jest wyrażanie opinii to ja jestem kosmitą...

Deric

Cytat: kamiil w Październik 21, 2012, 05:35:50 PM
tez wyraziłem swoja opinie N0uB11Ieee 8)
chyba nie do końca
Cytat: kamiil w Październik 21, 2012, 04:37:05 PM
Cytatfarmie sobie wczoraj w loa (z high lv przy sobie) a ty party lolków wpada na spota i jest 'pvp'  hahaha
zobaczymy ile full party za  rok u was w loa będzie expiło

dla mnie to żadna przyjemność grać na przeludnionym serwerze ale jak wam to odpowiada to tam grajcie

ale kogo z grajacych na rpg obchodzi co bedzie za rok w loa  :o

no przewalone ze trzeba pvp o kazdego spota  :(  lepiej expic w instancjach, a na pvp chodzic na arenke w giran
N0uB11Ieee 8)

kamiil

Shanique

kamiil

jutra od  rano mam zmiane na queemie ,wiec mozemy poexpic razem ;)

Shanique

na TS też wejdziesz? xD

PS jutro od rana to ja w pracy jestem :P

Arimas

Zawsze mnie ten topic zadziwiał tym jak szybko zmienia się temat rozmowy

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

kamiil

Cytat: Shanique w Październik 21, 2012, 05:57:06 PM
na TS też wejdziesz? xD

PS jutro od rana to ja w pracy jestem :P
pro nie pracują  8)

Shanique

Deric

Cytat: Arimas w Październik 21, 2012, 06:07:55 PM
też lubisz ciasta z dżemem?

tytusDeZoo

Cytat: Deric w Październik 21, 2012, 07:10:09 PM
Cytat: Arimas w Październik 21, 2012, 06:07:55 PM
też lubisz ciasta z dżemem?

No u mnie pada ..
Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

MastJedi

Cytat: marnow w Październik 21, 2012, 03:49:09 PM
Moim zdaniem problem leży w ludziach, którzy quit-ują po miesiącu czy dwóch. Jadą na kroplówkach, uzyskują przewagę a potem nie chce im się czekać na innych i twierdzą, że nie ma konkurencji. Lecą na następny serwer robić to samo. Zapewne za miesiąc czy dwa powiedzą, że nie ma z kim robić pvp i quit-ną z kolejnego serwera. Gdyby ci wszyscy pro gracze zamiast quitować pograli trochę casualowo i poczekali na tych co nie mają 12h dziennie na grę to zapewne byłoby się z kim bić. No ale do tego trzeba mieć trochę cierpliwości i przede wszystkim traktować grę jako rozrywkę a nie konkurs.
(...)
Właśnie scharakteryzowałeś jakieś 70-80% graczy priv-L2 :)
Ale oni tego nie rozumieją, bo nie widzi się belki we własnym oku i każda wymówka jest dobra ;)
Wystarczy popatrzeć po sygnach "znafcóf" L2 ile to już zaliczyli serwów :D:D

Pozdrawiam
PS. Dla wszystkich pieniaczy - ja od 7 lat mam jeden i ten sam serwer w sygnie. I WSZYSTKIM tym prywaciarzom mówię gf :P
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

kamiil

CytatWłaśnie scharakteryzowałeś jakieś 70-80% graczy priv-L2 :)

z officiali ludzie nie quitują  :shock:

Sesto

coscie sie w tych bsach uparli nas tak gnebic:/ ?, enclawe wam naobiecywalo epickow  czy jak :P
swoja droga  OB to  chyba jedyny neutralny klan powyzej sredniej   a zawsze  najwieksze rozroby na siege   hahaha,  nie zmienia to  faktu ze bylo ciekawie i za to gf

xRelapse

Jak można grać na przeludnionym serwerze, w ogóle co za wariat zrobił tą grę online? Przecież gremlinki czuły by się dobrze w moim towarzystwie, po co mi kolejki w grocery, co będzie jeśli ktoś założy tą samą świetną zieloną sukienkę od projektanta karmianów, która tak świetnie prezentuje się na moim żeńskim krasnoludku? Po co mi ludzie na rb jeśli mogę mieć wszystko dla siebie, jestem tak aspołeczny, że drżę na widok drugiej osoby spotkanej przypadkowo w tym dużym świecie L2, myślałem, że ta gra będzie świetną izolatką, także po co mi oni? Czy ktoś mógłby mi zdradzić jak zagrać offline, chcę czerpać przyjemność i esencję gry, a nie widzieć głodne pyski, które chcą mnie połknąć w każdej możliwej chwili. Po co, po co? Co za wariaty reklamują swoje serwery, emisja gazów przez przepełnioną populację prowadzi do samodestrukcji, znów pytam się po co to wszystko?

Alarion

Cytat: Sesto w Październik 21, 2012, 10:10:55 PM
coscie sie w tych bsach uparli nas tak gnebic:/ ?, enclawe wam naobiecywalo epickow  czy jak :P
swoja droga  OB to  chyba jedyny neutralny klan powyzej sredniej   a zawsze  najwieksze rozroby na siege   hahaha,  nie zmienia to  faktu ze bylo ciekawie i za to gf

z mojej strony gratulacje naprawdę ładnej obrony, podziwiam jak babaziuke nei ogarnal crestowania mimo takiej pomocy. Z likasem jzu gadalem, to nie jest ze sie nawas uwzielismy.

gf
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

lempartus

taa Babauziuke nawet nie ogarnał crestowania jak mu 7 issow od nas z klanu dalismy na cresta :)

Ja też dołacze się do gratulacji. Dobra obrona i fajny online
Lider party  Luciferion
Troszczymy się o wszystkich
www.outcasters.info

Cytat: NotTheFakeTazman w Wrzesień 23, 2012, 08:14:20 PM
Masz racje pala mi stoi jak mysle o antku i baiumie .

Draghar

Co jak co ale OB creata przerywać potrafią ;)

Trochę szkoda, że BSy się w to wmieszały bo była szansa pokazać że na te zamki to faktycznie jakoś zasługujemy, a tak to będzie gadana że mamy dickcośtam (holding i sucking już zajęte przez HI i OOC) na Horde :P

GF.

Wysyłane z mojego HTC Desire HD za pomocą Tapatalk 2

Shanique

Cytat: Draghar w Październik 22, 2012, 06:34:22 AM

Trochę szkoda, że BSy się w to wmieszały bo była szansa pokazać że na te zamki to faktycznie jakoś zasługujemy, a tak to będzie gadana że mamy dickcośtam (holding i sucking już zajęte przez HI i OOC) na Horde :P

GF.

Wysyłane z mojego HTC Desire HD za pomocą Tapatalk 2

a ty co, w Acida się bawisz? :P

Najnudniejszy siege na jakim byłam od początku tego serwera... ci z HI wypięli na nas tyłki, ci z OOC woleli się feedować na Oly... a my tkwiliśmy pod zamkiem jak te ostatnie osły...

PS. Ja chcę ally z OB!

Drac

Mamy pr0 CLa i dlatego tak poszla obrona zamku.

CytatPS. Ja chcę ally z OB!
Bez urazy bo to nie chodzi o Ciebie ale wtedy by nam połowa klanu quitnela  :P i juz bys z nami nie chciala ally  :oops:

Alarion

Cytat: Draghar w Październik 22, 2012, 06:34:22 AM

GF.

nie gadaj bzdur tym razem o żadnym dickholdingu. Po jednej stronie my, po drugiej horda, szansę i tak dla nas były lepsze, bo w pewnym momencie zatrzymaliśmy najpierw primal fear, potem HI i jeszcze blokowaliśmy hordę dłuższy czas, podczas gdy babaziuke nie umiał ogarnąć cresta przez ponad 15 min.

horda przyszła bo chciała dokopać enclave, my przyszliśmy, bo chcieliśmy im pomóc. no hard feelings do was ani po jednej ani po drugiej stronie, po prostu ładnie ogarnęliście, jeszcze raz gratki, szczególnie dla Likasa.

@Shani nie marudź bo Lemp skopał. ostatnie 30-40 min mógł zostawić 2-3 kamerki iść waszym cp też gdzieś się bić. Nasze cp miało pvp pełne 2 godziny.

Cat Drama Maker

Shanique

spoko... następny siege wy stoicie pod bramą, a my idziemy się bić!

Alarion

Cytat: Shanique w Październik 22, 2012, 08:51:12 AM
spoko... następny siege wy stoicie pod bramą, a my idziemy się bić!

przeczytaj jeszcze raz ze zrozumieniem. Ostatnie 30-40 min wystarczyło spokojnie zostawić 1-2 kamerki w mieście i 1-2 w zamku/jego terenie.  Biorąc pod uwagę, że wiemy jak wolno schodzi umocniona brama (widać ładnie to było u OB na giran), to gdyby nawet jakimś cudem(!) was HI zaskoczyło, to 10 x by każdy zdążył soe zrobić do zamku, a wy nie musielibyście się tak nudzić. Zresztą Lemp przyznał rację.

Poza tym gadałem z Soul z HI i okazało się, że nikt z HI nie zapisał alta na nas, dlatego nie przyszli pod heine ; D

Cat Drama Maker