Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Shanique

jezu Alarion... też mi pociecha 30 min przed końcem siege iść się bić... ogarnij szare komórki...

Alarion

lepsze 40 min pvp niż 2 pełne godziny farmy fame... Pierwsze 20 min i tak wszyscy poza pt defra staliśmy w heine.

A jak się kiedyś campiło baiuma po 8 godzin, gdzie pvp czasem trwało raptem 1-2 rushe a reszta to po prostu zwykłe nudne stanie? Oczywiście były baiumy, że czekanie wypełniało ++50% pvp, ale serwer zazwyczaj jest w fazie dominacji któregoś side'a, poza tym dużo zależy od online akurat danego dnia (np. na co dzien są2 sidey ze względną równą ilością osób, ale akurat dnia X kiedy jest baium, jeden klan ma online 80%, drugi ma 40-50%).

W związku z tym zazwyczaj i tak większość tego z drobnymi wyjątkami to było takie nudne pilnowanie, więc nie ma co marudzić raz na 2 tyg. że na kogoś to musiało przypaść : D
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Draghar

Cytat: Shanique w Październik 22, 2012, 07:27:16 AM
PS. Ja chcę ally z OB!

My już stety lub niestety zajęci ;)

Wysyłane z mojego HTC Desire HD A9191 za pomocą Tapatalk 2

xRelapse

Dajcie jakiś obrazek z siege a nie tylko pitu pitu :P

Wysyłane z mojego Walkie Talkie za pomocą Tapatalk 2

Alarion

Cytat: xRelapse w Październik 22, 2012, 01:41:23 PM
Dajcie jakiś obrazek z siege a nie tylko pitu pitu :P

będzie niedługo (0-2 dni) fraps TurnON'a z (na 90%) double PoV-em daggera (Vowka) i healera. taki kilka min z tego co mówił, ciekawsze momenty.

Cytat: xRelapse w Październik 22, 2012, 01:41:23 PM
Wysyłane z mojego Walkie Talkie za pomocą Tapatalk 2

wysłane z laptopa w robocie, bo mi się z HTC pisać nie chce O_o

Cat Drama Maker

xRelapse

Jakoś mało oglądam frapsów ogólnie, a z GOD'a to w ogóle praktycznie, ale daj linka jak już wrzucą to jeśli będzie krótki bo ostatnio to ludzie zaczęli z tej gry filmy robić dłuższe niż w telewizji...

Tylko taki stream bo mi się pobierać nie chcę :D

Smolensk

Cytat: Alarion w Październik 22, 2012, 08:40:29 AM
Cytat: Draghar w Październik 22, 2012, 06:34:22 AM
Co jak co ale OB creata przerywać potrafią ;)

Trochę szkoda, że BSy się w to wmieszały bo była szansa pokazać że na te zamki to faktycznie jakoś zasługujemy, a tak to będzie gadana że mamy dickcośtam (holding i sucking już zajęte przez HI i OOC) na Horde :P

GF.

nie gadaj bzdur tym razem o żadnym dickholdingu. Po jednej stronie my, po drugiej horda, szansę i tak dla nas były lepsze, bo w pewnym momencie zatrzymaliśmy najpierw primal fear, potem HI i jeszcze blokowaliśmy hordę dłuższy czas, podczas gdy babaziuke nie umiał ogarnąć cresta przez ponad 15 min.

horda przyszła bo chciała dokopać enclave, my przyszliśmy, bo chcieliśmy im pomóc. no hard feelings do was ani po jednej ani po drugiej stronie, po prostu ładnie ogarnęliście, jeszcze raz gratki, szczególnie dla Likasa.

@Shani nie marudź bo Lemp skopał. ostatnie 30-40 min mógł zostawić 2-3 kamerki iść waszym cp też gdzieś się bić. Nasze cp miało pvp pełne 2 godziny.

Rzadko się widzi żeby analion komuś gratulował, a tym bardziej jak po raz kolejny zatrzymał cały server.

Nie przekręcamy złośliwie nicków.
//Russe

Doomcio Sigel Knight 99 ~ H.S.J.E.A.H  Team    [Party Leader]

Alarion

Cytat: Smolensk w Październik 22, 2012, 05:40:48 PM

Trochę szkoda, że BSy się w to wmieszały bo była szansa pokazać że na te zamki to faktycznie jakoś zasługujemy, a tak to będzie gadana że mamy dickcośtam (holding i sucking już zajęte przez HI i OOC) na Horde :P

GF.

nie gadaj bzdur tym razem o żadnym dickholdingu. Po jednej stronie my, po drugiej horda, szansę i tak dla nas były lepsze, bo w pewnym momencie zatrzymaliśmy najpierw primal fear, potem HI i jeszcze blokowaliśmy hordę dłuższy czas, podczas gdy babaziuke nie umiał ogarnąć cresta przez ponad 15 min.

horda przyszła bo chciała dokopać enclave, my przyszliśmy, bo chcieliśmy im pomóc. no hard feelings do was ani po jednej ani po drugiej stronie, po prostu ładnie ogarnęliście, jeszcze raz gratki, szczególnie dla Likasa.

@Shani nie marudź bo Lemp skopał. ostatnie 30-40 min mógł zostawić 2-3 kamerki iść waszym cp też gdzieś się bić. Nasze cp miało pvp pełne 2 godziny.

Rzadko się widzi żeby analion komuś gratulował, a tym bardziej jak po raz kolejny zatrzymał cały server.

//Russe

co tam doomcio, co cię gryzie?

Cat Drama Maker

Smolensk

Cytat: Alarion w Październik 22, 2012, 05:46:40 PM

GF.

//Russe

Nic, gratuluje po raz kolejny zatrzymania całego servera.

Btw jak wam się podoba w Chapter 3 Yul który może biegać na 2 stancach? Cap speed/atk.speed, less CD na skillach, i bije co 1 sec po 30k ? No chyba że wywali wam COMBOWOMBO ze skilli po 500k :D. Glory Days to moja ostatnia kronika i kończe z tym szajsem :D

Shanique

nie zaczekasz na podział klas na 34? (czy ile tam)

Smolensk

Cytat: Shanique w Październik 22, 2012, 06:22:39 PM
nie zaczekasz na podział klas na 34? (czy ile tam)

to właśnie jest ten podział.

He4DSh0t

Jeszcze nie wiadomo jak w praktyce będzie to wyglądało wiec nie ma co płakać :)
sQam sQuad Old Member - Core
7Sins Old Member - Lilith

John100

Cytat: He4DSh0t w Październik 22, 2012, 06:47:51 PM
Jeszcze nie wiadomo jak w praktyce będzie to wyglądało wiec nie ma co płakać :)
Będzie c4 znowu. Wszyscy robimy necro :P

Wysyłane z mojego Komputera  za pomocą mojej klawiatury k120 logitech za 9.99euro
S h O c K Team
Yull Trickster 99/ Othell 98/ DC 80 / TH 80

Draghar

A to powiem Ci Doomcio że mamy jakieś inne info bo ja np. słyszałem że Livindor ma być kronika w której yule dostają najmocniej w dupe

MastJedi

Cytat: Smolensk w Październik 22, 2012, 06:06:49 PM

Alarion - z tego co tu wypisują, to powinieneś zmienić nick na Kopernik.....

Pozdrawiam
Piszę poprawnie po polsku
Official/Retail NA serv.Hindemith->Phoenix->Chronos-> Naia
Heallweg Iss Enchanter 99 /Siegel Knight 99 /ElementalSummoner80/ HawkEye80  - Clan: Einheit (Nova) Ally: Twilight
Ponadto: Feoh; Aeore; Yul;

tytusDeZoo

Veve 99/97 Feoh Wizard Core server
Tytus 92 Feoh Wizard Lancer server
Ais / Yans / Atomek / Kylal / VeveLaBoo Nightmare DN server

asdf1movie

pokit

Cytat: Smolensk w Październik 22, 2012, 06:06:49 PM

GF.

//Russe

Btw jak wam się podoba w Chapter 3 Yul który może biegać na 2 stancach? Cap speed/atk.speed, less CD na skillach, i bije co 1 sec po 30k ? No chyba że wywali wam COMBOWOMBO ze skilli po 500k :D. Glory Days to moja ostatnia kronika i kończe z tym szajsem :D

Nie wiem skąd ty takie info bierzesz, stance będą bufem i można będzie mięc tylko jeden, zmniejszają power skilli i zmniejszają reuse i to tyle z istotnych zmian.

Horken

Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Deric

Cytat: Horken w Październik 22, 2012, 10:40:32 PM
Co Ty Doomcio Yulów się boisz? :P
na oly przegrywa z takim jednym więc może  :P

Smolensk

Cytat: Deric w Październik 22, 2012, 10:53:02 PM
Cytat: Horken w Październik 22, 2012, 10:40:32 PM
Co Ty Doomcio Yulów się boisz? :P
na oly przegrywa z takim jednym więc może  :P

przegrałem raz. możesz się poszczycić tytułem BEST RUNNER EU :D

Itherus

Tak to juz jest z SR :)

Wysłane za pomocą czarnej klawiatury Adax ze startymi przyciskami.

Mokeli

Witam
nie chce zakładać nowego tematu a tu i tak flame,spam ...
mam takie pytanie nie mogę połączyć się z serwerem loguje się normalnie ale przy wyborze serwera nie mogę się połączyć jakieś pomysły??  :noob:

Shen

Kamyl89