Nowy serwer - Flame, Screeny, Pogaduchy, Spam

Zaczęty przez Rickert, Maj 30, 2012, 11:25:49 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

xRelapse

Arimas

Cytat: Insektor w Październik 30, 2012, 07:14:44 PM
Pickup to mój najsilniejszy skill :P
Nope, to jest tytuł zarezerwowany dla Jango, on ma pickup mastery lv.3

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

Insektor

Piszę poprawnie po rusku.

Shiffer.

Wczoraj Antek padł

http://www.youtube.com/watch?v=O4tIcHl4zI0

http://www.youtube.com/watch?v=ZHHz7zCmXf4

Ciekawe gdzie był Tribunal. Domyślam się że większość już wie ale nie zaszkodzi  :bump: tematu który jest wyjątkowo cichy jak na taki server  :)

PS: Dysponuje ktoś linkiem do dobrego frapsa z tego antka?

Rickert

Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Shiffer.

thunderZ

Kto ma grochy niech da grochy, grochy kurwa bęc. Niech sypią się grochy, grochy kurwa bęc

russek

Cytat: Shiffer. w Listopad 02, 2012, 10:23:15 PM
Było jakieś większe pvp o epic'i hlvlowe?

nie i nie będzie (raczej) 1-side servidor

xRelapse

W ROA coś strasznie liczba osób się zmniejszyła

IceDrink

Bo Tribunal już quituje ale jak kolega napisał wyżej to znaczy, że roa też mówi Bye Bye

xRelapse

Cytat: IceDrink w Listopad 03, 2012, 11:31:20 AM
Bo Tribunal już quituje ale jak kolega napisał wyżej to znaczy, że roa też mówi Bye Bye
Troszkę dziwny ten "quit" Tribunalów jeśli aktualnie w grze teraz jest z 170 online.
W ROA z 120.

russek

loool ludzie RoA (rise of asterios żeby niedomowien nie było :D) - 100 albo wiecej ludzi w 2 dni z czego część idzie do T

IceDrink

E tam kit z nimi wybiją się mniejsze klany i dopiero będzie wojna na serwie

Szeol

Arimas

O co wy sikacie? serwer dużo za młody żeby jeszcze mówić o sidach z prawdziwego zdarzenia

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

kabulek

Nie dyskutuj z weteranami wojaży z ruskimi!  hahaha
L2C EU wannabe?
A chuuu, nic nie chce sprzedać :)))

Arimas

Cytat: kabulek w Listopad 05, 2012, 06:19:21 AM
Nie dyskutuj z weteranami wojaży z ruskimi!  hahaha
Chyba coś Ci się pomyliło ;D
Btw. trenuj stawianie DoDa :D

kabulek

Żadnej pomyłki, z tymi co grali 15 lat vs ruskie zergi nie ma dyskusji. ONI wiedzą najlepiej.

L2C EU wannabe?

sobek

Coś mi się zdaje ze samo info o servie h5 spowodowało agonie x3 :P

Dlaczego? h5x7 jest dla ludzi mających mało czasu czyt 3-4h dziennie.
x3 GF dla ludzi mających min 8h... (przez pól roku :D)

xRelapse

Cytat: sobek w Listopad 05, 2012, 12:16:45 PM

Bo już się nagrałeś zapewne na Empire?
Macie głupie podejście, i na GF i na H5 farmerzy będą lata świetlne od Was, także zmiana kroniki i serwera nic Wam nie da w byciu "czymś lepszym". Szkoda, że nie ma kilku serwerów na krzyż, wtedy takie lemingi w ogóle by nie istniały w tej grze i nie paprały to samo, jeden po drugim bo miały by mały wybór i sobie odpuściły :D

kabulek

buahahahahahahah

Czy to jest tak ciężko zrozumieć, że im nowsza kronika tym bardziej różnica między ruskimi 24/7 zombie, a casual graczami pogłębia się wykładniczo?

-OK na h5 expi się o wiele szybciej, to fakt
-OK łatwiej o topowy sprzęt (o ile ktoś nazywa vespera topowym LOL), tyle że kiedy zwykły gracz ma seta vespa na 3 i się podnieca, to ruscy już mają sety+6 i po kilka itemów do daleszgo OE
-OK można na farcie dostać epika - freya lub fryta na neckles to RAZ, earring... bo akurat zaken to wali earringami na lewo i prawo, ring... powodzenia z AQ lub Baiumem.

Tak więc naprawdę nie wiem, skąd to przeświadczenie, że o epiki jest łatwiej?! Na moje oko to z epików masz neckles, a reszta z TW lub zwykła biżka. No chyba, że ktoś mówi o serwerze, który stoi 2-3 lata i epika można kupić na rynku, ale jak ten serw będzie miał 2 lata to wy już zrobicie 30xhero na jakimś l2j.

Jedyna różnica między gf a h5 jest taka, że jest więcej spotów dla lvli 83+
Na gf obecnie dorwać dobrą miejscówkę w FOG (max 82 tak btw) to rzecz nierealna, na h5 można się skitrać na jakimś DoE, DV, mahumah czy w jakiejś innej dziurze na Field of silence/whispers, bo w SOA/LOA wbrew pozorom wcale nie ma tak dużo miejsca i na pewno będą oblegane przy online rzędu 7-8k.

Nie mówię, że GF jest lepsze od H5 lub odwrotnie, ale wkurza mnie jak jacyś imbecyle, którzy zawojowali miliard privów, piszą że na GF wszyscy są bez szans, a na H5 to nawet mury w miastach -_-'ą itemami i epikami, wszystkim tylko nie ruskim. Kompletny kretynizm.

Powodzenia w ownowaniu rusków.

L2C EU wannabe?

roli

Dobra, dobra, H5 ? GF ? W interlude i tak było lepsze pefałpe i najłatwiej o epiki i w ogóle.  hahaha

sobek

Cytat: xRelapse w Listopad 05, 2012, 01:08:17 PM

Bo już się nagrałeś zapewne na Empire?
Macie głupie podejście, i na GF i na H5 farmerzy będą lata świetlne od Was, także zmiana kroniki i serwera nic Wam nie da w byciu "czymś lepszym". Szkoda, że nie ma kilku serwerów na krzyż, wtedy takie lemingi w ogóle by nie istniały w tej grze i nie paprały to samo, jeden po drugim bo miały by mały wybór i sobie odpuściły :D

hehe ani się nie nagrałem na x3 ani nie neguje ze l2 to gra dla nolifow :D

Po prostu nudzi mi sie przed startem 7 :D
peace

sobek

Cytat: kabulek w Listopad 05, 2012, 01:26:44 PM

buahahahahahahah

Czy to jest tak ciężko zrozumieć, że im nowsza kronika tym bardziej różnica między ruskimi 24/7 zombie, a casual graczami pogłębia się wykładniczo?

-OK na h5 expi się o wiele szybciej, to fakt
-OK łatwiej o topowy sprzęt (o ile ktoś nazywa vespera topowym LOL), tyle że kiedy zwykły gracz ma seta vespa na 3 i się podnieca, to ruscy już mają sety+6 i po kilka itemów do daleszgo OE
-OK można na farcie dostać epika - freya lub fryta na neckles to RAZ, earring... bo akurat zaken to wali earringami na lewo i prawo, ring... powodzenia z AQ lub Baiumem.

Tak więc naprawdę nie wiem, skąd to przeświadczenie, że o epiki jest łatwiej?! Na moje oko to z epików masz neckles, a reszta z TW lub zwykła biżka. No chyba, że ktoś mówi o serwerze, który stoi 2-3 lata i epika można kupić na rynku, ale jak ten serw będzie miał 2 lata to wy już zrobicie 30xhero na jakimś l2j.

Jedyna różnica między gf a h5 jest taka, że jest więcej spotów dla lvli 83+
Na gf obecnie dorwać dobrą miejscówkę w FOG (max 82 tak btw) to rzecz nierealna, na h5 można się skitrać na jakimś DoE, DV, mahumah czy w jakiejś innej dziurze na Field of silence/whispers, bo w SOA/LOA wbrew pozorom wcale nie ma tak dużo miejsca i na pewno będą oblegane przy online rzędu 7-8k.

Nie mówię, że GF jest lepsze od H5 lub odwrotnie, ale wkurza mnie jak jacyś imbecyle, którzy zawojowali miliard privów, piszą że na GF wszyscy są bez szans, a na H5 to nawet mury w miastach -_-'ą itemami i epikami, wszystkim tylko nie ruskim. Kompletny kretynizm.

Powodzenia w ownowaniu rusków.

Nie do końca sie z Tobą zgodzę.
Ruski będą wymiatać tak czy inaczej ale w h5 w odróżnieniu do GF nie będzie aż tak olbrzymiej różnicy w levelach i sprzęcie.
W GFx3 przypuszczam, że jeśli nie będzie emo quita łapek i ROA to HB zostanie przez nich zamknięte dla reszty servera.
W GFx3 nie ma w sumie żadnych spotów do expa 80+ i dlatego różnica w lev+sprzęt (kamyki) będzie przeogromna. (duży fun dla ruskich+cp nolife)
W H5 - exp do 85, kamyki dostępne... epiki (te z oly) są osiągane dla każdego.

i aby nie było nie porozumień każdy niech sobie robi, gra gdzie chce, ja po prostu uważam że dla mnie kolesia co troche pograł w l2 i nie ma już tyle czasu co kiedyś H5 na rpg to najlepsza opcja.

EOT. - peace.