Predkosc rzucania czarow! pomocy

Zaczęty przez Rybake, Maj 28, 2006, 07:23:30 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Rybake

Witam

Mam taki problem. mam 25 poziom jezeli to ma jakies znaczenie. Otóż od wczoraj predkosc zucania czarow u mojej postaci znacznie sie przedluzyla, nie wiem z jakiego powodu. Bardzo dlugo trzeba czekac od momentu wypowiedzenia czaru do jego uzycia, ice bolt i takie tam pierdolki. Mam pytanie, co wplywa na czynniki szybkosci rzucanych czarow? co je spowalnia? przyspiesza? z gory dziekuje za pomoc

Carollo

Zmieniłeś ekwipunek i coś ci w tym zwalnia... proste.

EPI Citadel
Warrior bez EQ ze skillami na pole - 28 lv - nie gram
Orc Shaman z top ng na 16 lvlu :P

Art00Det00

Na prędkość rzucania czarów wpływa przede wszystkim współczynnik WIT, następnie to czy masz założoną zbroję typu Robe. Potem dochodzą buffy, SA na broni i bonusy z armor setów.

Shaman

pewnie założyłeś heavy armour i dlatego taka drastyczna zmiana

Beatronix

wystarczy że nie bedziesz miał jednej częsci (góry lub dołu) robe armorku to już prędkość spada sporo, nie musisz wcale całego heavy armora zakładać

Rybake

To chyba chodzi o robe:), a gdzie najlepiej znalesc taki set robe ? maks dla klasy D

Beatronix

Rybake

Dzieki, mam jeszcze jedno pytanko, mam map buga za kazdym razme jak chce sie zalogowac, na innych postaciach tak nie mam, tylko w momencie gdy logam sie na jedna postac od razu wyrzuca mi map buga i lineage sie wylacza, wie ktos jak temu zapobiec?

Endo

ELO

Mialem to samo sprawdzi konto kumpla (oczywiscie za jego zgoda) i zobacz czy jest to samo alobo niech twoj kumpel tymi postaciami zmieni ich lokalizacje lesli to nic nie da to wywal L2 i zainstaluj na nowo.
Jesli to nie pomorze to pogadaj GM serwa
Nick:Endo                Nick:Endo
Klasa:Sps                Klasa:TH
lvl:60                      lvl:70+
Serwer:eXistence      Serwer:SupreMe
Klan:ProNoobs           Klan:Grf

dudson

Cytat: EndoJesli to nie pomorze
to może małopolska? :D

Misticus

Mój brat miał ten sam problem , a na końcu okazało sie że miał za ciężkie ciuch to samo miałem ja i musiałem kupić lżejsze taki jeden kolo miał takie ciężkie ciuchy że biegał wolniej niż golemy chodzą  :P więc radził bym ci po prostu zmienić ciuchy. :)

spayk

pewnie zmieniłeś jakiś ekwipunek na gorszy lub nie dla maga

bula

Luty 21-->Kwiecien 14-->Kwiecien 26

Gratuluje "+1" oraz odswiezenia starego tematu.