Core (EU) - Screeny, PvP, Flame, Spam

Zaczęty przez Mc6, Grudzień 04, 2011, 03:54:28 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

kamiil

Cytat: tytusDeZoo w Listopad 17, 2012, 12:08:35 PM
znow sie kamil podniecil bo gdzies sie o pvp naczytal ?

tok myslenia twojego guru

Dyma

Cytat: Arimas w Styczeń 08, 2012, 02:06:06 AM
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Sesto

akurat zejscie do 7 osob w pt bylo jak najbardziej na plus ,i co jak co  ale te skape informacje ktore docieraja    na temat nastepnych updetow  dobrze wroza  na przyszlosc

gierojj

flame war by {Amber} CP:

1. aralion wciaga brzuch i tworzy mocny punchliner, korzystajac ze sprawdzonych, wcale nie przejedzonych juz, wzrocow - koń, qqhen, kamilek pvp
2. totys obsluguje pierwsza fale przeciwnikow ideologicznych pozujac na fest luzaka. odpowiada jednym, gora dwoma zgrabnymi zdaniami pozbawionymi jakich kolwiek argumentow (za to wygladajacymi schludnie i na luzie)
3. wpada dyma i quotuje dwoch powyzszych lizac im fest rowy, bo choc juz dawno go kickneli z cp on dalej uwaza swoj okres gry z araliona jako zlote czasy swojej mlodosci.
4. ew gdy przeciwnicy jedynej slusznej ideologii wydaja sie wygrywac flejm war aralion siega po czerwona linie tym samym wzywajac na pomoc pokaitow, xrapelsow i innych, ktorzy choc za slabi by byc w jego cp to od lat niezmiennie sie ludza, ze jesli wystarczajaco wyliza jego pulchny zadek to dostana swoje szanse.
5. jak sie oderwie od koryta to czasem nawet sqhniue wpadnie i jak przystalo na kobiete o pieknym wnetrzu (i obfitym zewnetrzu) zazegna spor krotkim i rozstrzygnie wynik flejm waru z korzyscia dla jedynego slusznego cp.

nastepna kronika polecam party 3 osobowe, zeby aralion mogl razem z totysem i dyma glosic prawde po oficjalnych serwerach l2.

zagadka: lezy dyma, aralion i totys w lozku. ktory jest w srodku?

ten co ma urodziny

Cam3ll

Odp: Ty i najwyraźniej ci się to podoba.

btw jesteś strasznie żałosny bo nawet trollować nie potrafisz
L2 Classic RU - Elf Figher - Cam3llia

kamiil

Cytat: gierojj w Listopad 17, 2012, 01:28:09 PM
flame war by {Amber} CP:

1. aralion wciaga brzuch i tworzy mocny punchliner, korzystajac ze sprawdzonych, wcale nie przejedzonych juz, wzrocow - koń, qqhen, kamilek pvp
2. totys obsluguje pierwsza fale przeciwnikow ideologicznych pozujac na fest luzaka. odpowiada jednym, gora dwoma zgrabnymi zdaniami pozbawionymi jakich kolwiek argumentow (za to wygladajacymi schludnie i na luzie)
3. wpada dyma i quotuje dwoch powyzszych lizac im fest rowy, bo choc juz dawno go kickneli z cp on dalej uwaza swoj okres gry z araliona jako zlote czasy swojej mlodosci.
4. ew gdy przeciwnicy jedynej slusznej ideologii wydaja sie wygrywac flejm war aralion siega po czerwona linie tym samym wzywajac na pomoc pokaitow, xrapelsow i innych, ktorzy choc za slabi by byc w jego cp to od lat niezmiennie sie ludza, ze jesli wystarczajaco wyliza jego pulchny zadek to dostana swoje szanse.
5. jak sie oderwie od koryta to czasem nawet sqhniue wpadnie i jak przystalo na kobiete o pieknym wnetrzu (i obfitym zewnetrzu) zazegna spor krotkim i rozstrzygnie wynik flejm waru z korzyscia dla jedynego slusznego cp.

nastepna kronika polecam party 3 osobowe, zeby aralion mogl razem z totysem i dyma glosic prawde po oficjalnych serwerach l2.

zagadka: lezy dyma, aralion i totys w lozku. ktory jest w srodku?

ten co ma urodziny
:D  true story

xRelapse

Alo, alo, alo!
Zgłaszam poprawki na 4 punkt, jest to poświadczenie nieprawdy i ogólny zarys tej "wypowiedzi" nie ma sensu  8)
Jestem wielkim fanem Michała, ale nigdy nie marzyłem dostać zaproszenie do jego party, postanowiłem zająć się bardziej realnymi marzeniami jak zagranie w charytatywnym meczu z Real Madrytem dla przykładu.

Shen

jeszcze tekst o hejterkach bym dorzucil ale i tak 100% prawdy  :D

Dyma

hmmm a ja myślałem, że jestem jedyną osobą, której nie chce sie go wrzucać na ignora...
Update:
W Amber party, jego członkowie pytają się alariona czy mogą dostać passy na shogala zamiast zapytać shogala  :D

Prokrastynator

o ile jego posty wcześniej były typowo prowokacyjne i niesmaczne, to teraz napisał prawde  :D
Cytat: Ulquiora w Luty 06, 2012, 07:53:20 PM
Zgłaszać trollowanie do moderatora trzeba. 55% tylko brakuje do zablokowania konta Prokrastynator'owi

kamiil

Cytat: Shen w Listopad 17, 2012, 02:27:31 PM

jeszcze tekst o hejterkach bym dorzucil ale i tak 100% prawdy  :D

https://www.youtube.com/watch?v=BCHL7NtBMgY

michal o hejterach

Rickert

Koles jest jak ziomki z pyta.pl robi beke ale w wiekszosci prawda. :D
Never regret anything because at one time it was exactly what you wanted

Dzondzy

Jeżeli poleci ban dla zakapiora, to uznam że ten dział jest martwy : D

Dyma

ale kurcze 3ba przyznać, że to jest fenomen. Alarion, który od jakiegoś czasu na forum pisze raz na 10 stron pojawia sie w co 2gim poście.
Update:

bula

Cytat: Dyma w Listopad 17, 2012, 05:56:07 PM
ale kurcze 3ba przyznać, że to jest fenomen. Alarion, który od jakiegoś czasu na forum pisze raz na 10 stron pojawia sie w co 2gim poście.
NO SHIT

a teraz przypomnijmy sobie kto tak pojawial sie przez XXXXXXXXXXXXXX stron i za czyja sprawa wczesniej

dziwne ze fenomenem to jest dopiero jak przedmiotem dyskusji jest alarion )

Dyma

Cytat: bula w Listopad 17, 2012, 05:58:06 PM
NO SHIT

a teraz przypomnijmy sobie kto tak pojawial sie przez XXXXXXXXXXXXXX stron i za czyja sprawa wczesniej

dziwne ze fenomenem to jest dopiero jak przedmiotem dyskusji jest alarion )

no , mnie to dziwi, że gada sie non stop o kimś kto już prawie sie nie udziela,a co robił kiedyś nie ma nic do tego.
Update:

TTerrorPropaganda

Cytat: pokit w Listopad 17, 2012, 12:01:33 PM
Cytat: NotTheFakeTazman w Listopad 17, 2012, 11:32:27 AM
Cytat: Shanique w Listopad 17, 2012, 10:31:40 AM
tazman to kolejny czarodziej, który wróży z kuli? Możesz mi przedstawić jakieś wiarygodne źródło informacji, że 95% graczy L2 gra na privach? Może jeszcze powiesz, że na RPG?

http://l2on.net/

3 privy ruskie maja wiecej onlinu niz 15 oficialnych. A ile setek prywatnych serwerow ma onliny typu 1-2k? Anyway 3-4 topowe ruskie servery maja wiekszy online niz oficialne ruskie/eu/na servery razem wziete.

stary ale czy kiedykolwiek było inaczej? Zawsze na privach grało więcej ludzi niz na offach, co ciągnie te rzesze na privy? To że start serwera to fajna sprawa "w końcu każdy będzie miał równe szanse", "teraz to już musi się udać" ile razy ja już to słyszałem...

Wszystko zalezy od preferencji graczy i wiem z własnego doświadczenia że większość woli zaczynać co chwila na privach i się tym ekscytować niż pograć dłużej na offie.Na szczęści nie wszystkich to jara, wole moje stabilne 1-2k na core niż -_-' od nowa na rpg co kilka miechow na nowym serwie z 8k online i oczywiscie zdaje sobie sprawę z faktu że takich jak ja co mogą grać na jednym serwie rok i się nie nudzić nie jest za wielu. Róbta co chceta mnie jest dobrze tu gdzie gram a wam gdzie indziej, a jeszcze innym najlepiej jest nie grać i trollować po forach no ale to już pewnego rodzaju upośledzenie.

Do ciebie i ludzi twojego pokroju to można pisać A, a tobie i tak wyjdzie B. No ale dla prawdziwego fana l2, to nie ważne jak słaba jest kronika i czy się komuś nie podoba. Ma grac na oficjalnym, bo ja tu gram i jest super, i dla innych tez taka powinna być.
Mimo ze jestem również zwolennikiem oficjalnych serwerów, ale w tym wypadku zgadzam się z tym co pisał Roxis

pokit

Cytat: TTerrorPropaganda w Listopad 17, 2012, 07:35:45 PM
Ma grac na oficjalnym, bo ja tu gram i jest super, i dla innych tez taka powinna być.

gdzie tak napisałem? Cały czas powtarzam że to gdzie kto gra to jest indywidualna sprawa i nikomu nic do tego, no ale interpretuj sobie to co pisze jak chcesz.

Kamyl89

Cytat: Roxis w Listopad 17, 2012, 11:38:08 AM
Cytat: NotTheFakeTazman w Listopad 17, 2012, 08:27:32 AM
Cytat: Dyma w Listopad 17, 2012, 12:41:24 AM
Cytat: NotTheFakeTazman w Listopad 16, 2012, 10:38:48 PM
Cytat: Dyma w Listopad 16, 2012, 10:33:42 PM
Cytat: Biz0n w Listopad 16, 2012, 10:30:59 PM
Innowa zrobiła świetny krok otwierając Core i dając nam w końcu możliwość gry na oficjalnym "niezaprogramowanym" przez graczy serverze- nie ich wina, że GoD jest jaki jest przez co sporo ludzi pouciekało na privy
ja bym powiedział inaczej to nie GoD jest aż takim problemem, ale to, że innova nie zrobiła w ogóle reklamy, a 2 90% ludzi grających na starcie to byli priv gracze, czyli krótkodystansowcy

Jakiej reklamy? Kazdy kto kiedykolwiek gra/gral w l2 wiedzial ze jest otwierany nowy oficialny server z najnowsza kronika... dlatego na stracie bylo tyle osob a po miesiacu 30% z tego...
90% ludzi co wiedziało o f2p eu wiedziało o produkcie nc softu, nawet wpisujac w google l2 eu wyskakiwał nc soft a inovy nei było widać

Masz racje to wcale nie jest wina -_-' kroniki tylko slabej reklamy ze strony ruskiego/na/eu offa bo maja online na poziomie polskich privow a najlepsze privy maja po kilka razy wiecej onlinu niz kazdy jeden oficialny serwer.
To jest ewidentna wina kroniki ktora wrecz zniecheca do gry i przy okazji zabiła rywalizacje napedzajaca ta gre. Nie mowiac juz o skopanej optymalizacji kosztem fikusnych animacji dzieki ktorym nie widac co sie dzieje na ekranie. Stare surowe l2 z rozbudowanym systemem klas rzadzilo. Likwidacja wszystkich unikatowych dla L2 rzeczy byla strzalem w stope.
AMEN
nawet jak przechodzilem z c5 na hb czy gf kronike to przyjemnie sie ogladalo filmiki pvp i wiedzialo o co chodzi a teraz kazdy god movie wylanczam po 5min bo usne.jedno pvp trwa 10min i co najgorsze nie mam pojecia co kto tam robi.za duzo pozmieniali w tej kronice, dla mnie to juz nie jest l2 tylko l3.jedni napisza ze zrobienie mniejszej ilosci w pt jest bardziej skilowe i trudnijesze do ogarniecia ale mozna tez powiedziec ze w starym stylu masz 2 osoby wiecej ktore moga ogarniac badz nie, moga dobrze grac cisnac na pvp albo lamic i od tego dla mnie bardziej zalazy czy wygrasz.nie kazdy jest alarionem(tylko daje przyklad gracza ktorego chyba kazdy zna na tym forum)i byc zajebistym i opowerowac wieksza iloscia skili.dla mnie lepsza satysfakcje daje wygrane i ogrniete pvp w wiekszym gronie niz mniejszym bo przeciez czym wiecej tym latwiej o fail,nikt nie jest nieomylny.a zgromadzenie mneijsze i ZGRANEJ paczki jest latwiejsze.

marnow

Tylko jak już ktoś tu pisał .. ograniczenie pt do 7 osób to zmniejszenie liczby zrzęd z trzech do jednej. Coś o tym wiem bo ja jestem tą zrzędą. I powiem szczerze, że moim zdaniem powinni usunąć buffera z gry :P
Tak na marginesie .... 2 lata bez bd w party jest dla mnie cholernie przekonywujące.
Core:
FigoFago - ISS 99/98/80/80
SmutnaJola - ISS 86 - buff box
EmmaDax - Othel 87/ Wyn 86
B52 - ISS 86 - prywatny buff box
PZL37 - AORE 86 - prywatny res

Solar

A ja napisze inaczej grając na privach sprawiasz, że jest coraz bliżej do końca l2 :D Ja nie rozumiem jaki jest sens gry na prywatnym serwerze mmo f2p   :o To tak samo jak gra w jakiegoś singiela bez łatek dodatków i dlc :D

Luna
Tyrteos: 80 lvl SM|75 lvl WC |DA 55 - Banned
Franz
Decimos: 82lvl PS|75 lvl WC |DA 70 -Śpi
Lancer
Decimos: 7x lvl PS

http://przypierdolek.mybrute.com/
Cytat: 120130 link=topic=27483.msg306926#msg306926

Shen

Co w tym dziwnego jeśli ktoś woli starsze kroniki? Inna sprawa jak ktoś gra w god na privie.

Kard

Róbta co chceta mnie jest dobrze tu gdzie gram a wam gdzie indziej
Ma grac na oficjalnym, bo ja tu gram i jest super, i dla innych tez taka powinna być.
nie dość że głupi to jeszcze czytać nie potrafi
jak to leciało? "Do ciebie i ludzi twojego pokroju to można pisać A, a tobie i tak wyjdzie B."
Char : Incertus :: Iss
Clan : BlackSwans

Quentim

a to nie alarion wspominał w co 2 poscie kamila i tazmana gdy tamci nic nie pisali?  :)

Cytat: Alarion w Marzec 07, 2013, 08:44:01 AM
na razie chodzi by poinformować dużą ilość osób, szczególnie, że tym razem uczestnictwo za darmo, więc jak pisałem, nawet forumowi prosi mogą się popisać swoim skillem w "nabijaniu" : )

gierojj

Cytat: Kard w Listopad 17, 2012, 11:50:57 PM
Róbta co chceta mnie jest dobrze tu gdzie gram a wam gdzie indziej
nie dość że głupi to jeszcze czytać nie potrafi
jak to leciało? "Do ciebie i ludzi twojego pokroju to można pisać A, a tobie i tak wyjdzie B."
to uczucie gdy quotujesz wiadomosc napisana o 11:32:27 am i sobie wmawiasz, ze to odpowiedz na post z 12:01:33 pm.

aralion nic nie odpowiada no bo i co ma napisac?

jest gruby? jest
powtarza sie? powtarza
dyma najchetniej by mu zamieszkal w zadku i spal na lonie? zgadza sie

w calej swej groteskowosci aralion nie jest az tak glupi by wpasc i zaprzeczyc oczywistemu.

edit:
tak przed snem maly kawal:

Cytatposzedl sobie dyma do cyrku poogladac klaunow. pech chcial, ze jeden klaun go sobie upatrzyl, wzial na srodke i ciagnal z niego beke przez 2 godziny. choc dyma byl przywykly do tego, to jednak cos w nim peklo i czym predzej udal sie do domu, a nastepnie na teamspeak amber cp, gdzie na szczescie byl aralion. gdy tylko zgodzil sie udzielic mu audiencji dyma natychmiast przeszedl do konkretow. aralion wysluchal, podal sygnet do ucalowania i nastepnego dnia udal sie z dyma do cyrku. "aralion to mistrz cietej ripoty" - myslal dyma, "wszystko pojdzie ok, klaun dostanie za swoje". scenariusz z poprzedniego dnia sie powtarza, wychodzi klaun, widzi dyme, podbija by zaczac krecic z niego beke, na to aralion wstaje i celujac palcem w klauna glosno krzyczy - "SPIER DALAJ".

a moral z tej bajki krotki i niektorym znany - zadrzesz z amber cp, bedziesz pojechany.