Jaki najleprzy łucznik na pvp

Zaczęty przez Lares, Maj 29, 2006, 11:42:57 AM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Lares

Który z łuczników jest najleprzy na pvp i troszke na moby??
Czy któryś z łuczników np ma częstsze crytyki czy wszyscy mają takie same????

A i jakie dey na 80 lvl, tato, zbroja i broń??

Rominek

hmmm to zależy moim zdaniem od profesji :D raczej nie mają takiego samego critic :) bo tak to by po co miałybyć różne profesje :D
PLAY:

WATCH:

----

Lares

Scroller

zalezy w jakim pvp?
na arenie - HE
w polu - SR

Piszę poprawnie po polsku

Nothing lasts forever...
...even cold November Rain

Rominek

hmm a oto już musisz zapytać tych którzy znają się lepiej na łucznikach :D
PLAY:

WATCH:

----

Lares

Rominek jeżeli nie masz nic do powiedzenia to nie spamuj w tym topick
A dey jak ułożyć do sr żeby był dobry w pvp i jaką zbroje i broń na 80 ll kupić i jakich tato używać??

Ps wiem że nie do tematu ale co daje skill plainswalkera cameleon??

Shaman

Cytat: LaresRominek jeżeli nie masz nic do powiedzenia to nie spamuj w tym topick

A Ty najpierw rozejrzyj sie na forum czy podobne tematy juz nie istnieją zanim zaczniesz spamować tematami  :shock:

Tym razem tylko pouczenie... następnym razem sankcje regulaminowe będą.

eSkel

Zabrzmialo groznie.

Kazdy lucznik jest dobry... kazdy zadaje niezly dmg... kazdy robi niezla sieczke na full buffie... a najlepszy moze byc gracz :p

Pred

Nie ma najlepszego lucznika do pvp, ale wydaje mi sie ze PR bylby niezly, z uwagi na jego debuffy i STR. Ale to tylko takie gdybanie.

Lares

A czy SR tyle samo zadaje crytyka co HE??

PS napiszcie co ubrać na 80 lvl tak jak prosiłem wyżej

Pred

LE krytyki wchodza najczestsze ale najslabsze.
Co do PSa
Przez 80 lvli grales ta postacia, wiec znasz jej wady zalety jakie cechy bardziej sie przydadza a jakie mniej, wiec zajrzyj na stronke i popatrz w pancerzach jakie bonusy sety dodaja.  :evil:

Thaald

Cytat: PredLE krytyki wchodza najczestsze ale najslabsze.
Co do PSa
Przez 80 lvli grales ta postacia, wiec znasz jej wady zalety jakie cechy bardziej sie przydadza a jakie mniej, wiec zajrzyj na stronke i popatrz w pancerzach jakie bonusy sety dodaja.  :evil:

Kolega pewnie gra na high rate^^ wiec tam poznac postaci sie nie da...
BTW jesli grasz na high rate i masz dostep do pojebanych rzeczy,buffow itp to bierz PR bo na full buffie szanse na krytyki ma takie jak reszta lucznikow tylko ze sa one ciut mocniejsze :]

A w sumie najlepszy lucznik to i tak SK cchesz wymiatac bierz SK
masz tu filma jakby co
http://video.google.com/videoplay?docid=-1969480272768069789&q=lineage2

FullMetal Alchemist fan

Rake

Buehehee wielki miłośnik zielonych kup mięsa nawrócił sie na jedyną słuszną drogę :D
[

Lares

Thaald

Cytat: Laresa dey to jakie wybrać??

+dex-con
oraz
+str-con

FullMetal Alchemist fan

Skrzat

ludzie wy se nie wyobrazacie co PR potrafi na full buffie... mialem dye +4 dex -4 con i +4 str -4con, a przy tym okolo 7k hp, siekalem kariki na pare strzalow -> szklana armata, w pojedynkach 1vs1 PR to najlepszy lucznik, ale na siege sie raczej nie nadaje... no i troche trzeba umiec nim grac jednak, dla poczatkujacego gracza to polecam HE...
Skrzat to faja....

Ustaw w swójej sygnaturce i pomóż Skrzatowi zdobyć dominacje nad światem

Yoker

Po pierwsze na full buffie to namiata każdy... Ja ostatnio moim TH poskładałem SR. Co w tym nadzwyczajnego? Strzelaliśmy do siebie z łuku. Miałem jednak trochę więcej HP...

A jak wyciągnąłeś 7k HP to nie mam pojęcia. Znajomy ma AW 75+ (dokładnie nie wiem) z body avatarem 6lvl, bless the soul 6lvl i CON +5 wyciągnął 7,2k HP. Chyba, że na Twoim serwerze do btb i avatara można jeszcze dorzucić songa (choć normalnie song się NIE kumuluje z avatarem).
Należy pamiętać, że daggerzy mają więcej HP niż archerzy (w końcu walczą w zwarciu) i tak AW na 70 będzie miał troszkę więcej niz PR na 70
Jakbyś mógł to pokaż mi screen z 7k HP (bez żadnego dooma, ani healtha)

Skrzat

to jest niemozliwe, nie mam l2 na dysku, nie mam miejsca na dysku i kto wie czy jeszcze mam moja postac na tamtym serverze, ale wejdz se na jakikolwiek high rate server i sprawdz =)

nie mialem dooma, mialem draconica (-2 con), czyli jakbym go zdjal to byloby jeszcze troszke wiecej ;] poza tym mowiac "okolo 7k hp" specjalnie sie ubezpieczylem bo nie pamietam dokladnie... ale jak sie tak skupie to bylo chyba cos okolo 6800...
Skrzat to faja....

Ustaw w swójej sygnaturce i pomóż Skrzatowi zdobyć dominacje nad światem

Shaman

Cytat: Thaald
A w sumie najlepszy lucznik to i tak SK cchesz wymiatac bierz SK
masz tu filma jakby co
http://video.google.com/videoplay?docid=-1969480272768069789&q=lineage2

Sory za offtopa :P ale gdzie ten DA miał pantere? Lubie SK a wręcz uwielbiam ale lanie DA bez pantery to jak zabieranie dziecku cukierka  :D  :D  :D