Lineage II po polsku z początkiem 2013 roku!

Zaczęty przez Saladin, Grudzień 03, 2012, 07:44:38 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

FlaameZ

Ogolnie to slyszalem ze era tankow przeminela w sensie ze w GoDzie nie zadaja na pvp zadnego sensownego dmg, ogolnie sa od tego by przeszkadzac.
LF confirm xD

GoStop

Cytat: FlaameZ w Grudzień 13, 2012, 11:14:15 AM
Ogolnie to slyszalem ze era tankow przeminela w sensie ze w GoDzie nie zadaja na pvp zadnego sensownego dmg, ogolnie sa od tego by przeszkadzac.
LF confirm xD
było coś takiego jak era tanków???:O jak dla mnie to dopiero w godzie zostali docenieni, bez nich ani farmy ani pvp. A co do dmg to zdarzało mi się i to dość często dostawać po 6-8k od tanków(ja 98 oni 99) wiec nie jest zle z dmg.

BTW chyba to nie najlepszy temat na takie pytania, niżej masz dział poświęcony każdej klasie.

Dzondzy

Cytat: FlaameZ w Grudzień 13, 2012, 11:14:15 AM
LF confirm xD

http://www.youtube.com/watch?v=KrGAPCKyZ1I

Ale to nie jest temat odnośnie tanków. Więc odsyłam do działu rasy/klasy )

Alarion

tak jest bardzo potrzebny na pve w początkowym stadium serwera, gdzie ludzie biegają ze słabym sprzętem itd. Ale nawet na end game są sytuacje w których bez tanka party padnie.

Na pvp dla mnei powinien być w dobrym party. Da się zagrać na pvp bez tanka z extra DD albo 3 healerem, ale z tankiem jest dużo lepsza przeżywalność i wkurzanie enemy debuffami / agro. Wg mnie tank powinien być w każdym CP

@Dzondzy:

Czy u was są jeszcze jakieś lepsze party bez latarek? Ostatnie kilka frapsów i widzę regularnie ciemno niebeiskie lub wręcz czerwone bronie.  Pay2win NCwestu mnie przeraza : )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Dzondzy

@UP

Na szczęście każdy może zdobyć te itemy w grze, a ktoś kto gra rok czasu, bez problemu może sobie wbić broń na +10+++, oczywiście w ogarniającym CP. Więc póki polityka NCWest jest tak, że wszystkie itemy można zdobyć bez wydawania realnej kasy, zgadzam się z nią. :)

gierojj

aralion a na twoim smiesznym core jest play2win, wystarczy grac bo przy 100 graczach online kazdy moze cos zwojowac. chociaz tobie sie hero nie udaje zdobyc od roku wbrew zapowiedziom hahaha

FlaameZ

Z czego pamietam Alarion byl pierwszym eaore hero na serverze ? Moge sie mylic xD

Alarion

Cytat: Dzondzy w Grudzień 13, 2012, 04:07:55 PM
@UP

Na szczęście każdy może zdobyć te itemy w grze, a ktoś kto gra rok czasu, bez problemu może sobie wbić broń na +10+++, oczywiście w ogarniającym CP. Więc póki polityka NCWest jest tak, że wszystkie itemy można zdobyć bez wydawania realnej kasy, zgadzam się z nią. :)

no wszystko fajnie, tylko u nas też są tacy co adenę kupują, a jakoś nei widziałem broni więcej niż +7 (mówimy o broniach R+) 
: S
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

kamiil

widze  alarion dalej odprawia swoją  krucjate   :o

Dzondzy

No dobra, ale u Was rozgrywka się toczy na poziomie +5-9, a u Nas na +12-16. Gdyby tylko pewien % osób, czytać - mastercard team, miało +16 bronie, z powodu wsadzonej realnej kasy, to pewnie bym tam nie grał, ale jest to powszechnie dostępne dla każdego, a znam nawet takie osoby, które nie wsadziły złotówki w gre i mają OE'd bronie. Generalnie, gra mi się o niebo lepiej niż na Core, i ciesze się że wróciłem. Chociaż nie powiem, zastanawiam się nad Polaczkowym serverem, zawsze mam możliwość powrotu na Naie, a tutaj na początku na bank będzie ubaw po pachy : D

sobek

Polaczkowy server choćby ze względu na drame muszę zobaczyć :D

alite

Cytat: Dzondzy w Grudzień 13, 2012, 04:46:58 PM
No dobra, ale u Was rozgrywka się toczy na poziomie +5-9, a u Nas na +12-16. Gdyby tylko pewien % osób, czytać - mastercard team, miało +16 bronie, z powodu wsadzonej realnej kasy, to pewnie bym tam nie grał, ale jest to powszechnie dostępne dla każdego, a znam nawet takie osoby, które nie wsadziły złotówki w gre i mają OE'd bronie. Generalnie, gra mi się o niebo lepiej niż na Core, i ciesze się że wróciłem. Chociaż nie powiem, zastanawiam się nad Polaczkowym serverem, zawsze mam możliwość powrotu na Naie, a tutaj na początku na bank będzie ubaw po pachy : D
szczerze to "gram" na nai i nie wyobrażam sobie tu gry tak na serio w jakimś cp... jeszcze teraz ten najnowszy event 5 tautui ringi za free dla boxow w mieście :D mam nadzieje ze na polaczkowym serwerze go nie będzie, albo będzie grubo zmniejszona szansa na ten last stage :D

gierojj

Cytat: FlaameZ w Grudzień 13, 2012, 04:31:27 PM
Z czego pamietam Alarion byl pierwszym eaore hero na serverze ? Moge sie mylic xD
raz wyprosił od kardiego hero, potem juz mu nie chcieli dawac bo nawet hero skilli nie umial uzywac, wiec tak zaczal plakac ze az musieli go z klanu wyrzucic. od tej pory aralion probuje nieustannie zdobyc upragniony tytul bohatera i nienawidzi wszystkich ruskow, chociaz kiedys siedzial im w pupie glebiej niz amiras glowa w toalecie na przerwie. hahaha

//Spam i niewłaściwe zachowanie 15%
Raziel

NotTheFakeTazman

Cytat: gierojj w Grudzień 13, 2012, 05:42:47 PM
Cytat: FlaameZ w Grudzień 13, 2012, 04:31:27 PM
raz wyprosił od kardiego hero, potem juz mu nie chcieli dawac bo nawet hero skilli nie umial uzywac, wiec tak zaczal plakac ze az musieli go z klanu wyrzucic. od tej pory aralion probuje nieustannie zdobyc upragniony tytul bohatera i nienawidzi wszystkich ruskow, chociaz kiedys siedzial im w pupie glebiej niz amiras glowa w toalecie na przerwie. hahaha

Ruskie mialy wtedy bany durniu, tak samo z magiem. Nie wypowiadaj sie o rzeczach o ktorych nie masz pojecia randomie.

kamiil

Cytatpotem juz mu nie chcieli dawac bo nawet hero skilli nie umial uzywac,

hahaha

FlaameZ

Wiecie nie kazdy tak jak wy zwiedzil 12837582 privow gdzie mogl byc fajny i miec hero. pochwalcie sie kto z was mial na offie hero i ile razy. Nikogo nie bronie, ale wydaje mi sie ze poprostu zal wam dupsko sciska ze on tego dokonal na Core a nikt z was nie.

GoStop

Cytat: FlaameZ w Grudzień 13, 2012, 08:55:01 PM
Wiecie nie kazdy tak jak wy zwiedzil 12837582 privow gdzie mogl byc fajny i miec hero. pochwalcie sie kto z was mial na offie hero i ile razy. Nikogo nie bronie, ale wydaje mi sie ze poprostu zal wam dupsko sciska ze on tego dokonal na Core a nikt z was nie.
Uwierz, dyskusja z nimi jest bezcelowa i na pewno nie powinna odbywać się w tym temacie, po prostu zlej ich pierdolenie....

RazielIII

Why should I take life so seriously? I just wanna do what I like to do being far from reality. This is my own world, I just wanna hear the music.
http://www.youtube.com/watch?v=lVvG_dy94LM NEW ONE!
http://www.youtube.com/watch?v=U81wZ2khvFs

L2@retired

WS - Rankar x5 DC 84
RPG - CLUB x15 SWM 85 / DC 85
RPG - CLUB x5 SD 84
DEX - Wrath x9 SD 85  
Reloaded x15 SD 83
eXistence x4 SD 78
Azarath x15 SD 78
Nanaki x15 SD  77
Celes x7 SD 77

Dzondzy

Arimas

Cytat: Dzondzy w Grudzień 13, 2012, 09:39:53 PM
Hero na RPG, serious business.
Tempest zrobiło hero TK feedem między wave ;d
W ogóle ten x3 to syf a te side i fighty o barakiela to pożal się..

We weep for the blood of a bird, but not for the blood of a fish. Blessed are those with a voice.

gierojj

Cytat: FlaameZ w Grudzień 13, 2012, 08:55:01 PM
hahaha hahaha hahaha

aralion dokonal hero na ofie jak mu pozwolili, teraz juz tylko moze pomarzyc :oops:

alite

Cytat: RazielIII w Grudzień 13, 2012, 09:15:40 PM
Hero na offie, serious business
dokładnie... zawody kto przeznaczył więcej kasy ze swoich bot pt na rozwój maina :D no i kto ma lepsze skrypty ofc na olly... i nie mówcie ze nie wiem o czym pisze bo wiem =)

gierojj

Sniffer

Idź poruchaj trochę, co ta gra robi z niektórymi ludźmi to ...  hahaha