Van Holter [HighFive][Mid][x7]

Zaczęty przez Gandam, Październik 29, 2012, 08:26:18 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Kamyl89

aw ktory nie widzial ze uzywa sie fd tylko biegal z fp jest teraz hero?uhmmm

Khav

Cytat: Gandam w Styczeń 06, 2013, 11:50:50 PM
1. Nas pod goddard nie bylo  :o
2. Mamy na frapsie jak Ares jest pod rune co daje 3-3
3. Czytaj ze zrozumieniem to co pisze, a nie bedzie problemu zadnego.

Powodzenia na GODpl.

Filmik z TW:
1. Clavv:
http://www.youtube.com/watch?v=CkzRsB2NJ6M
2. Gandam:
http://www.youtube.com/watch?v=T_iglJ4CAP4&feature=youtu.be
Skoro twierdzisz że Ares był w zamku Rune to nie ma co dyskutować z twoją wyobraźnią. Przed mostem może byli, przez ułamek sekundy. Do zamku nie weszli, a w crest roomie praliśmy się wasze 3 pt vs nasze 2. 2x. 2x wasz fail.

------------

Cytat: Kamyl89 w Styczeń 07, 2013, 02:19:21 AM
aw ktory nie widzial ze uzywa sie fd tylko biegal z fp jest teraz hero?uhmmm
Walki robił w sylwestra, wszyscy się bawili a on podkłady o 23:40, to nic dziwnego ze ma hero.
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

driki

Nawet nie skomentuje tych filmików xD

Jeśli wszystkie pvp wyglada jak na tym filmiku to powiem wam ze świetnie się bawicie!

-

Kamyl89

-moj target ee!
- a nie to sws leczacy sie!
rozjebalo mnie to:D:D

mixoOn

Cytat: driki w Styczeń 07, 2013, 03:49:49 AM
Nawet nie skomentuje tych filmików xD

Jeśli wszystkie pvp wyglada jak na tym filmiku to powiem wam ze świetnie się bawicie!

-

To jest z miod, bo poza siege i tw nie ma pvp xD

Btw Dobry poziom chopaki, w sam raz na exa ;>

Khav

Ubaw po pachy, jak widać na TB+Mroczni nie trzeba jakiegoś zajebistego ogaru. Również sprzętowo nie trzeba być w topce. Party z filmu może nie ogarnia tak jak powinno,ale wystarczająco aby odeprzeć TB+Mroczni:D. No ale jak to Gandam napisał.. Byliśmy obsrani i cały klan cofneliśmy na obronę  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

CAŁY KLAN na 3 pt TB + 4 pt Mrocznych
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D

Gandam

twoj ostatni filmik rzekomo bez Aresa jest moim pierwszym ujeciem i widac na nim bardzo dobrze ze do momentu zanim nie doskoczyli oni [1minuta 35sekunda?] skladaliscie sie jak zapalki [ tu juz twoj filmik] Tamten atak przeprowadzilismy w 3 party na wasze 1.5 ok i jestem przekonany ze nie utrzymalibyscie sie.
Do momentu gdy nie atakowalismy Ares cisnal na Shuttard po warda, my uniemozliwilismy wam to skutecznie. Tak jak pisalem w innym poscie mroki tylko fps obnirzyly nic poza tym, masz zalosna jakosc filmiku nawet w HD, ale widac jaki dmg wykrecali w ciebie, wiem ile we mnie bije bajbo - az strach pomyslec jakie liczby w tych biedakow w wykrecaliscie.
Twierdzisz ze nie ma roznicy miedzy eq z atryubtem a reszta? Nie mowiac o hero buffach/debuffach  :noob: wroc do interdlude.
Co do hero robionego w sylwestra, powiedziales co myslisz o tym swoim clan/party memberom? co robil Dante o tej godzinie? Co robil EE i Wazniak od Aresa z party?
jestes nie dosc ze hipokryta to jeszcze kretynem.

p.s.
tak sie sklada ze Alko to moj przyjadziel z reala, znamy sie od kiedy pamietam, ale ty smiesz twierdzic ze to on akurat byl online o tej godzinie, w ten dzien  hahaha

znudzilo mi sie trolowanie, ale obok takiego debilizmu przejsc nie umiem
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

Khav

Cytat: Gandam w Styczeń 07, 2013, 06:48:50 PM
twoj ostatni filmik rzekomo bez Aresa jest moim pierwszym ujeciem i widac na nim bardzo dobrze ze do momentu zanim nie doskoczyli oni [1minuta 35sekunda?] skladaliscie sie jak zapalki [ tu juz twoj filmik] Tamten atak przeprowadzilismy w 3 party na wasze 1.5 ok i jestem przekonany ze nie utrzymalibyscie sie.
Do momentu gdy nie atakowalismy Ares cisnal na Shuttard po warda, my uniemozliwilismy wam to skutecznie. Tak jak pisalem w innym poscie mroki tylko fps obnirzyly nic poza tym, masz zalosna jakosc filmiku nawet w HD, ale widac jaki dmg wykrecali w ciebie, wiem ile we mnie bije bajbo - az strach pomyslec jakie liczby w tych biedakow w wykrecaliscie.
Twierdzisz ze nie ma roznicy miedzy eq z atryubtem a reszta? Nie mowiac o hero buffach/debuffach  :noob: wroc do interdlude.
Co do hero robionego w sylwestra, powiedziales co myslisz o tym swoim clan/party memberom? co robil Dante o tej godzinie? Co robil EE i Wazniak od Aresa z party?
jestes nie dosc ze hipokryta to jeszcze kretynem.

p.s.
tak sie sklada ze Alko to moj przyjadziel z reala, znamy sie od kiedy pamietam, ale ty smiesz twierdzic ze to on akurat byl online o tej godzinie, w ten dzien  hahaha

znudzilo mi sie trolowanie, ale obok takiego debilizmu przejsc nie umiem
Znasz Alko z reala? Ja alko kupuję w markowych sklepach. Śmiem twierdzić że on był online i powiesz mi że nie? Gówno mnie to obchodzi że spotykacie się odkąd pamiętasz, fakt jest faktem że ma hero zrobione w sylwka.
U nas ktoś był? może i był, nie wiem, mnie nie było więc chyba nie rozumiesz słowa hipokryta.. "jeszcze kretynem" .. udowadniasz drugi raz, koniec argumentów = bluzganie.
Kolejna sprawa, GDZIE JA  napisałem że to jest mój filmik?
GDZIE JA  napisałem że element nie robi różnicy?
Jesteś trollem który łapie się byle gówna, wciska komuś słowa których nie wypowiedział aby tylko wyszło na jego.
Tak, masz rację wasze 3 pt vs nasze 1,5 i myślę że byście wygrali.
Wasze 3 pt vs nasze 2 w rune, i "to village" u was.
Znudziło Ci się trollowanie ? super..:) W końcu przestaniesz pierdolić głupoty jacy to wy super nie jesteście. Bo jesteście zerem (Klan).

Ogarnij język. To forum to nie miejsce by mówić komuś, że ma zacząć lub przestać pier...
//Russe

A to jest miejsce żeby kogoś nazywać kretynem? Z tego co czytam nowy regulamin proszę o % dla pana wyżej.
Khav

Shanique

Chyba zaczynacie wrzeć panowie... proponuję trochę ochłonąć.

Gandam

wciaz czytasz miedzy wierszami, daj znac jak nadrobisz szkole

Aeore Healer 97 Lilith

Khav

Nie umiesz czytać, daj znać jak pójdziesz do szkoły.
Daj konkretne argumenty, odpowiedz na pytania. Nie potrafisz tylko "kretynami" rzucasz?

corey

....dodam link który jest na forum ex to wyjaśni kilka spraw o które się spierają.

http://www.youtube.com/watch?v=p7l4lFEc6VQ&feature=youtu.be

:)
------------------------------------------------------------------------
---ej gdzie mam iść jak wbije 30 lvl ?
---na dwór

Khav

Gandam na forum ex nadal kreuje się na gwiazdę.
Jego tekst:
Cytat: Gandam
"Ok, skutki uboczne slawy."
na ex mówi wszystko..:)
A ja mam bekę z tego:
http://www.youtube.com/watch?v=hvFOYmegBO8&feature=youtu.be
"przecież nie wyhaluję się":D

driki

Cytat: Khav w Styczeń 08, 2013, 09:48:45 AM
Gandam na forum ex nadal kreuje się na gwiazdę.
Jego tekst:
Cytat: Gandam
"Ok, skutki uboczne slawy."
na ex mówi wszystko..:)
A ja mam bekę z tego:
http://www.youtube.com/watch?v=hvFOYmegBO8&feature=youtu.be
"przecież nie wyhaluję się":D
cytowanie "śmiesznych" tekstów sobie odpuść...wy macie dużo śmieszniejsze;d jak sobie wyobrażę ze takie nie ogary które się potykają o własne nogi wygrywają pvp, to tylko świadczy o poziomie tego servera;d

szkoda ze czasy lancer/cadmua h5 mineły, jakbyście tam coś ugrali(ale chyba smiechem xd) może te całe pieski bmf-y mogły się czymś "pochwalić"

Khav

Skoro takie nieogar pt radzi sobie dość efektywnie na serwerze, a w połączeniu z PT Aressa jest  w stanie powstrzymać 7 pt jednocześnie, to świadczy tylko jakimi nieogarami są Ci co dostają z nami w dupę. Z gwiazdorem Gandamem na czele.
Nazywasz BMFy pieskami.. Skoro tak, pokaż co ty wspaniałego gdziekolwiek ugrałeś. Sądzę że nic, więc jesteś gorzej niż piesek:D Może świnka morska:D

driki

Tak nazywam was pieskami, to cie boli ?:D z chęcia ze starym pt z lancera/vh ugrałbym coś przeciwko waszemu party no ale niestety większość skończyła grać w l2:)

jesteście pieskami które szczekają ze nie ma "oporu" ale z ruskimi wam się odechciało konkurować xD

Khav

Nie, nie boli mnie nazwanie pieskiem. Psy są zajebistymi zwierzętami.
Ty ugrałbyś gdybyś.. Gdybać sobie możesz.
Z ruskimi nie chciało nam się konkurować? Nie wiem o którym serwerze mówisz, i szczerze mi to lotto, bo ja nie gram wszędzie z BMF więc oceniam grę i konkurencję na tym serwerze.
Skoro dla ciebie BMF nic nie potrafi ugrać, to strach pomyśleć o wszystkich gwiazdorach z l2ex pokroju Yama aka Gruz Lee, Baata aka "wetka" czy Gandam aka "skutki uboczne slawy".

Arsey

Reasumujac.
Skoro twoje pt+Aresa cisnie 7pt, to z prostego rachunku matematycznego wychodzi na to, ze twoje party solo jest w stanie pocisnac 3,5pt. Pytanie jest nastepujace: dlaczego mojego pt nie cisniecie? Nazywasz nas nieogarami, wiec co swiadczy teraz o waszym cp?

Pozdrawiam,
nieogar Arsey.
Phoenix Knight lv. 86 !!

"Niczego wielkiego nie osiągnie się nigdy bez wielkich ludzi, a ludzie stają się wielcy, kiedy są zdecydowani, by się takimi stać."

Khav

Cytat: Arsey w Styczeń 08, 2013, 04:47:07 PM
Reasumujac.
Skoro twoje pt+Aresa cisnie 7pt, to z prostego rachunku matematycznego wychodzi na to, ze twoje party solo jest w stanie pocisnac 3,5pt. Pytanie jest nastepujace: dlaczego mojego pt nie cisniecie? Nazywasz nas nieogarami, wiec co swiadczy teraz o waszym cp?

Pozdrawiam,
nieogar Arsey.
Skąd ten rachunek matematyczny?? Według twojej prostej matematyki : Gandam ze swoim psem mają 6 nóg, czyli z prostego rachunku wynika że Gandam ma 3??  (0 hate Gandam, wiem że masz psa dlatego akurat dałem tutaj przykład).
Kontynuując matematykę.. Skoro (według Gandama) podczas sławnego PVP na DV, wasi DDcy wykręcili 70 fragów w 36 osób, to wychodzi że każdy 2x od nas padł, i wygraliśmy dzięki resom.. Dlaczego w takim razie, w pvp w rune gdzie resów nie było, Twoje PT nie potrafiło zabić 18 typa - bo resować się nie mogliśmy a po pvp w moim pt 1 osoba musiała iść do miasta, w drugim pt 0.

Nazywam nieogarami wasz klan nie wasze pt, i to nie raz napisałem. Tu jest twój problem Arsey.. Jako lider TB powinieneś sięgać wzrokiem dalej niż twoje CP. CP ogarnąłeś dobrze, wiecie co robić i jak robić. Z klanem wygląda to marnie.
A mój cały hejt w tym temacie na was jest spowodowany tylko i wyłącznie gwiazdorzeniem Gandama, bo jak nazwać " Byliście tak obsrani że cofneliście cały klan" jak was było 3 pt a nas pod zamkiem 1.
Więc Arsey.. Chill out.. Do Ciebie nic nie mam póki nie gwiazdorzysz..

Aaa i odpowiedź na twoje pytanie dlaczego z wami nie wygrywamy.. Jest kilka powodów przez które nie mamy z wami na tą chwilę większych szans. Ale nie będę sypał wymówek bo to nie w  moim stylu.

Kamyl89

jak ktos gwiazdorzy to niech zje snickersa

Gandam

Nazywasz ten cytat gwiazdorzeniem?  hahaha zaczeliscie mnie tak nazywac zanim to napisalem, zwykla riposta  :oops: Zmartwie ciebie, ale Arsey nie jest clan liderem, wiec nie zarzucaj mu ze nie dba o klan.
Mnie trolowanie was znudzilo sie jakis czas temu, to wy sie zaparliscie na mnie ^^ np temat o Mrocznych, trolowalem yame, ale wy zmieniliscie kurs - pare zaczepek olałem, ale musialo sie to sprowadzic do tego jak zajebisty jestem :P Pisalem kilka razy ze jako klan jestescie lepsi od nas, ale wy dalej swoje, dlaczego my jestesmy slabi ohhh. Ja pisalem ze chcialbym z wami sie pobic, a wy dalej o tym ze TB ssie i zawsze w przewadze xD Dalej twierdze ze mroczni to zapychacze fps'a nie 4 pt i my naszym pt ich kilka wycinamy  :D
Teraz piszesz o 1 pt pod zamkiem, niedawno bylo 1,5 + Aresa na innym zamku, ktory nie byl potrzebny - ale wpadl po 1 minucie i 30sekundach.  - zmusilismy was do defensywy, bo zanim mroczni postanowili na was wpasc, juz broniliscie sie ,,calym" klanem.
Nie mam zamiaru sie powtarzac, zadna ze stron drugiej raczej nie przekona. Powodzenia na offie i mam nadzieje ze klany ktore zostaly nie beda dlugo powstrzymywać sie z warem
@Corey
co tam wiele jest do wyjasnienia, wiekszosc z tego wrzucilem z mojej i clavva perspektywy :)

Cytat: Kamyl89 w Styczeń 08, 2013, 06:55:07 PM
jak ktos gwiazdorzy to niech zje snickersa
to tez mi pisali   8)

Aeore Healer 97 Lilith

Arsey

@Khav
Widzisz, tutaj jest wlasnie twoje czytanie ze zrozumieniem mojego posta. Pytalem sie o rzecz A, a ty opowiedziales w 2 akapitach o rzeczy B i C. Ostatecznie nie odpowiedziales w ogole na rzecz A. To byl swojego rodzaju test, ktory dal mi odpowiedz na kilka nurtujacych mnie pytan. Tylko tyle chcialem wiedziec.

PS. Nie jestem liderem Klanu. Ba, nawet nie jestem liderem CP, tak gwoli scislosci.

Pozdrawiam polaczkowo,
Arsey.
Phoenix Knight lv. 86 !!

"Niczego wielkiego nie osiągnie się nigdy bez wielkich ludzi, a ludzie stają się wielcy, kiedy są zdecydowani, by się takimi stać."

Khav

Pytanie jest nastepujace: dlaczego mojego pt nie cisniecie?
Cytat: Khav w Styczeń 08, 2013, 05:42:32 PM
odpowiedź na twoje pytanie dlaczego z wami nie wygrywamy.. Jest kilka powodów przez które nie mamy z wami na tą chwilę większych szans. Ale nie będę sypał wymówek bo to nie w  moim stylu.

Nazywasz nas nieogarami, wiec co swiadczy teraz o waszym cp?
Cytat: Khav w Styczeń 08, 2013, 05:42:32 PM
Nazywam nieogarami wasz klan nie wasze pt, i to nie raz napisałem.

Jeżeli to są pytania B i C, to ja w twoim poście nie widzę żadnego innego pytania A...
Ja piszę odnoście Clan vs Clan, Ty mi wyskakujesz CP vs CP...
A co do tego kto u was jest CLem, CPlem. Nie wiem, nie orientuję się.. Myślałem że Ty bo tylko wasze PT błyszczy w tym klanie, i wszędzie słyszę "PT Arseya". Dlatego też tym się zasugerowałem pisząc do Ciebie odnośnie klanu.

MostDope

Patrzę, że macie tutaj bardzo dziwne spory :) BTW pvp na tym serwerze naprawdę wygląda tak, jak na ich frapsach?

www.youtube.com/watch?v=hQ-7uazQywI

http://fellas-const.netau.net/index.php

Khav

:) ta.. i to raz na 2 tyg, bo w międzyczasie wieje nudą jak na godzie