Van Holter [HighFive][Mid][x7]

Zaczęty przez Gandam, Październik 29, 2012, 08:26:18 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gandam

A no ciezko znalesc pvp, w sumie to tylko 4 pt poruszaja sie na end spotach w tym 3 z 1 klanu :/ Na H5 troche tych spotow jest, tak wiec sie mijamy pewnie.
Ile jeszcze mistrzow z rownego rodzaju offow tu wpadnie ponabijac sie z poziomu? to jest polski l2j. Zaleta/Wada - niepotrzebne skreslic - serverow l2j jest to ze co jakis czas sie zmienia sever, a co za tym czesto idzie jest zmiana postaci jaka sie gra, czyli uczenie sie grac "od nowa" Wiekszosc klas nie da sie ogarnac z dnia na dzien i grac jak te oksryptowane cieniasy z waszych offow gdzie 1 źle rzucony major heal decyduje o przegranej.
http://www.thetenebrae.pl

Aeore Healer 97 Lilith

MostDope

www.youtube.com/watch?v=hQ-7uazQywI

http://fellas-const.netau.net/index.php

Alarion

Cytat: Khav w Styczeń 10, 2013, 03:22:58 PM
:) ta.. i to raz na 2 tyg, bo w międzyczasie wieje nudą jak na godzie

Trochę Khav głupoty piszesz, bo coraz więcej osób dobija 97-99 i gdzie się nie ruszysz to pvp, a ooc + RG + OB mają takiego zerga, że siegie + kampanie + Antharas + Valakas to jedno wielkie mass pvp + daily pvp, także nie zmyślaj, bo się duuużo zmieniło do kiedy quitnąłeś  : )
Alarion - EdgeWalker   {Amber} Party Leader
ArcheAge  Server: Kyprosa! / West side

Cat Drama Maker

Shanique

Cytat: Alarion w Styczeń 11, 2013, 08:58:14 AM
Cytat: Khav w Styczeń 10, 2013, 03:22:58 PM
:) ta.. i to raz na 2 tyg, bo w międzyczasie wieje nudą jak na godzie

Trochę Khav głupoty piszesz, bo coraz więcej osób dobija 97-99 i gdzie się nie ruszysz to pvp, a ooc + RG + OB mają takiego zerga, że siegie + kampanie + Antharas + Valakas to jedno wielkie mass pvp + daily pvp, także nie zmyślaj, bo się duuużo zmieniło do kiedy quitnąłeś  : )
całkowicie się zgadzam z Alarionem...

DoLkan

a teraz chłopie żałuj i męcz się na śmiesznym l2jocie  hahaha

Khav

Alarion, nie zmyślam, tylko piszę jak zapamiętałem goda.
Cytat: DoLkan w Styczeń 11, 2013, 10:21:12 AM
a teraz chłopie żałuj i męcz się na śmiesznym l2jocie  hahaha
ke??
Jak będę miał ochotę grać na godzie, wystarczy trzasnę update klienta i mogę się logować. Jedną postać sprzedałem, ale jakiś Tyrr 97 lvl ze sprzętem mi został więc..??

A co do śmiesznego L2jota. I tak jak tutaj będę grał to MAX do startu goda polaczkowego, bo wtedy moje aktualne cp tam idzie. Ja nie mam zamiaru. Jak zostawię l2jot.. Albo wrócę do Shani;) (jezeli znajdę CP) albo wrócę do GW2..
I tyle w temacie:D
Cytat: Kard w Czerwiec 27, 2012, 07:54:24 PM
Cytat: TTerrorPropaganda w Czerwiec 27, 2012, 12:44:15 AM
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D
to po kiego... siedzisz w tej piaskownicy? jakiś pedofil czy co...?
Cytat: shoutxRelapse [Maj 22, 15:05:23]:   wszystko jest dla ludzi
xRelapse [Maj 22, 15:05:25]:   anal też XD
Clovery [Maj 22, 15:05:45]:   ah, zatem stad bol dupy, k.

Shanique

Khav suonko... jak chcesz wracać na Core to zadbaj o ludzki lvl na tym tyrrku, bo 97 to już lekko posysa :P

PS wbijaj i zacznij koksać, bo szukamy DD na 8-ego!! ;)

Khav

Nie jestem pewny czy jestem gotów na systematyczne granie dzień w dzień.. co dzień.. i ta świadomość, że żeby wbić 99 to jakieś 3-4 miesiące..
niee chyba nie chce mnie się:D
Nie moja wina ze IQ większości tu piszących jest na poziomie przedszkola, wiec mogą nie zrozumieć toku myślenia osoby dorosłej :D

Alarion

PvP było na każdym etapie, czasem trochę więcej, czasem trochę mniej (np. wakacje). Teraz jest wyjątkowo dużo, a z tego l2 jota co zostanie za 3-4 miesiące...?

To lepiej skakać co 2 misiące na innego priva, zamiast grać na 1 postaci tak BTW? : D

Cat Drama Maker

driki

Cytat: Alarion w Styczeń 11, 2013, 02:21:15 PM
PvP było na każdym etapie, czasem trochę więcej, czasem trochę mniej (np. wakacje). Teraz jest wyjątkowo dużo, a z tego l2 jota co zostanie za 3-4 miesiące...?

To lepiej skakać co 2 misiące na innego priva, zamiast grać na 1 postaci tak BTW? : D
Szczerze? tak xD kronika jaką jest GoD jest nie do strawienia, już lepiej pultać się z kumplami i pogierczyc nawet te miesiąć-3/4 i miec zajebiscie duzo funu niż męczyć się na GoD-ie nie bez powodu według wiekszości ta kronika to totalny fail NCsoftu.

Alarion

ano, trzeba używać więcej niż F1 i F2 na każdej postaci ; D

Dobra, nie chce mi się dramy kręcić, jak wolicie "BMF  style" to proszę bardzo, każdy gra jak chce ^^

Cat Drama Maker

driki

tak gram na h5 SLH i uzywam f1 f2...jebnij się...

jak tak bardzo chcesz się podjarać ilością bindów w grze to polecam wow-a tam feral druidem potrzebowałbyś tyle bindów ze byś się zesrał.

Fabienne

sporo osób woli sobie pograć jakiś czas i zrobić dłuższą przerwę, w takim wypadku ciekawiej jest zacząć na jakimś nowym serwerze i uczestniczyć w jego rozwoju niż gonić w ogonie na często pustych spotach, czytając na forum ten sam płacz tych samych osób. God  to co prawda jakaś nowość ale schematy niestety są takie same.

Alarion ty już nie masz z czego dramy kręcić? któryś raz już widzę że wspominasz o Bmf mimo że w nim nie grałeś i generalnie powinno cię to obchodzić tyle co zeszłoroczny śnieg. Powiedz biedny kto z nas cię tak skrzywdził

Alarion

chociażby to, że zarówno przed startem Core, tak jak i teraz sporo z nich PM-uje mnie na forum i w grze zadając pytania:

"jaka klasa / rasa jest najlepsza żeby zdobyć hero?"
"co zrobić żeby się najszybciej wyexpić?"   itd. itd.

Czyli standardowa taktyka:  "no life, kroplówka style 2 miesiące, a potem quit i zmiana serwera, bo no competition"  : D

I nikt mnie nie skrzywdził, ale mam bekę z takiego podejścia do gry, tego wiecznego wyścigu szczurów co rusz na nowym serwerze ^^

PS. spoty wcale nei są puste, ale co ja będę na siłę przekonywał ; p

Cat Drama Maker

Fabienne

Cytat: Alarion w Styczeń 11, 2013, 02:57:43 PM

Czyli standardowa taktyka:  "no life, kroplówka style

Widzisz powielasz tak samo bzdurne teorie jak według ciebie inni powielają teorie o pustych spotach ale co ja będę na siłę przekonywała:)

Khav

Cytat: Alarion w Styczeń 11, 2013, 02:57:43 PM
chociażby to, że zarówno przed startem Core, tak jak i teraz sporo z nich PM-uje mnie na forum i w grze zadając pytania:

"jaka klasa / rasa jest najlepsza żeby zdobyć hero?"
"co zrobić żeby się najszybciej wyexpić?"   itd. itd.

Czyli standardowa taktyka:  "no life, kroplówka style 2 miesiące, a potem quit i zmiana serwera, bo no competition"  : D

I nikt mnie nie skrzywdził, ale mam bekę z takiego podejścia do gry, tego wiecznego wyścigu szczurów co rusz na nowym serwerze ^^

PS. spoty wcale nei są puste, ale co ja będę na siłę przekonywał ; p
Alarion, kilka słów do twoich wypowiedzi.
1. BMF style to nie jest kamilek style. BMF fakt to skoczkowie, ale bez kroplówki, dlatego też na dużych serwerach typu GOD, RPG nawet nie mają polotu do topowych klanów. Na l2jotach wyprzedzają wszystkich bo wiedzą co robić aby szybko się wyfarmić.
2.

No tak, pvp było na każdym etapie, ale z tego co ja pamiętam, to było go bardzo mało, i była to jeszcze kronika samych instancji, więc było monotonnie i nudno.
Co do tego L2jota, jestem świadom że za miesiąc nic nie zostanie, tylko powiem Ci co mnie zmęczyło w GODzie...
W GODZIe bez pełnego CP nie zrobisz nic. Jeżeli brakuje jednej osoby albo trzeba szukać randoma, albo nic się nie zrobi. To powoduje spinę i ciśnienie, aby każdy jak w kalendarzyku był codziennie od-do  w grze. Męczyło mnie to strasznie, tymbardziej że codziennie ten CP time wyglądał identycznie (z delikatnymi zmianami). Dlatego też jak napisałem wyżej.. może i bym wrócił do Was, ale jak pomyślę o ciągłym codziennym stawianiu się od - do, a jak nie mam czasu lub po prostu nie mam danego dnia ochoty na grę to muszę prawie usprawiedliwienia pisać, to .. dzięki.. Wiem że jak bym dobił 99 to może by nie było takiego ciśnienia. Ale CP mi się rozpierdoliło jak miałem 98 lvl.. Nowego CP nie mogłem znaleźć, a Sepsa przygarnął mnie ale na Tyrze gdzie cofnąłem się z 98,20% na 97,05 %... czyli jakieś 1,5 miesiąca grania.. próbowałem, starałem się.. ale spaliło mnie to.
Na tym L2jocie przyszedłem się pobawić z pełną świadomością że serw zdechnie. Zabawa max 2-3 miechy.. zrobić odskocznię. Może po tym znów mi przyjdzie ochota na GODa (prawdę mówiąc dzisiaj mi wróciła ale mam blokadę na to systematyczne granie)..

Nie wiem.. mam mieszane uczucia:D

Alarion

co do sprostowania odnośnie porównania kamilka a bmf mogę się zgodzić.

Co do drugiej części twojej wypowiedzi:

1) to wina systemu CP, a nie GoD'a. Ale tak już gra się w każdym poważnym klanie na każdym serwerze. Nie masz CP (nawet jako ten zapasowy) to nie ma poważnej gry i będzie się takim randomem co zaloguje się, pogra sobie godzinkę dziennie i wyjdzie. L2 nie jest grą na 1 godzinkę dziennie.

2) A co takiego unikatowego i ciekawego jest w poprzednich kronikach? Bicie tysiącami tych samych mobów? Może albo robić crystal cavern na parnasusie i ew. bylora, soh daily i inne, albo możesz siedzieć na green spocie na HB godzinami bijąc te same moby. Jaka różnica? 

Idea i tu i tu jest by mieć właśnie pełne party i szukać pvp, a nie palić PR'a jak sięwidzi enemy itd.

Kilkanaście min temu na Core było mass pvp z OOC o antka. Było raptem 100 vs 100 bo to godzina 15:00 była dopiero. Jutro na valdku będzie dużo więcej, bo valdek będzie o 20:00 się respił.

Cat Drama Maker

Khav

Cytat: Alarion w Styczeń 11, 2013, 03:53:16 PM
co do sprostowania odnośnie porównania kamilka a bmf mogę się zgodzić.

Co do drugiej części twojej wypowiedzi:

1) to wina systemu CP, a nie GoD'a. Ale tak już gra się w każdym poważnym klanie na każdym serwerze. Nie masz CP (nawet jako ten zapasowy) to nie ma poważnej gry i będzie się takim randomem co zaloguje się, pogra sobie godzinkę dziennie i wyjdzie. L2 nie jest grą na 1 godzinkę dziennie.

2) A co takiego unikatowego i ciekawego jest w poprzednich kronikach? Bicie tysiącami tych samych mobów? Może albo robić crystal cavern na parnasusie i ew. bylora, soh daily i inne, albo możesz siedzieć na green spocie na HB godzinami bijąc te same moby. Jaka różnica? 

Idea i tu i tu jest by mieć właśnie pełne party i szukać pvp, a nie palić PR'a jak sięwidzi enemy itd.

Kilkanaście min temu na Core było mass pvp z OOC o antka. Było raptem 100 vs 100 bo to godzina 15:00 była dopiero. Jutro na valdku będzie dużo więcej, bo valdek będzie o 20:00 się respił.
No tak, z tym że na Godzie masz tak zbalansowane postacie i tak uzupełniające się, że nie ma możliwości cokolwiek zrobić jeżeli nie będzie kogoś. Na starszych kronikach jak nie ma jednej osoby, da radę ją boxnąć, i na pve albo mniej wymagającym pvp nawet nie odczujesz braku (chyba że to kluczowe postacie PT typu DD albo heal).
Nie będę się tutaj przerzucał argumentami, wiesz chyba o co mi chodzi. Ja mając 30+ na karku, pracując do 18.30, chciałbym coś robić w wolnym czasie a nie tylko farmić. Na Godzie musisz grać systematycznie. Na takim serwerze jak tutaj... (I TU GANDAMIE, ARSEYu jest jeden z powodów dlaczego z wami nie wygrywamy) od praktycznie początku serwera, czyli jakiś miesiąc +, mieliśmy może 3-4 dni gdzie było full cp. Tak, zawsze brak 1-2 osób. To jest plus starszych kronik. Wiadomo, ma to swoje minusy.. w starej kronice wyfarmienie ma w pizdu znaczenie. Na Godzie jednak PVP to w dużej mierze za wygraną odpowiada zgranie i skill graczy.

I to co wytłuściłem w twojej wypowiedzi.... To jest chyba sedno całego mojego "nie chce mi się GODa".. Wypaliłem się i nie chcę grać na poważnie. Tylko i wyłącznie dla funu.

Gandam

temat o GOD zrobiliscie oO

@Khev
Wczoraj mielismy 1x pelny sklad od nie pamietam kiedyd i to tylko dla tego ze jest nas 10 w pt. Pelny sklad mielismy przez 1 weekend na starcie. Arsey wyjechal do Francji, wrocil na swieta - gdzie wszyscy mielismy przerwe - po nowym roku byl 5 dni i znowu jechal do francji, tak to tez zawsze komus cos wypadnie. Np mnie dzis nie bedzie.

Aeore Healer 97 Lilith

Gandam

Oto wasze potezne 7 party mrocznych ktore nam tyle dalo na TW   hahaha

http://www.youtube.com/watch?v=JAslP5uKcXQ

smiech na sali, nasze mieszane PT cisnie ich jak dzieci.

Aeore Healer 97 Lilith

HpSpring

xXxFelekxXx

Cytat: Gandam w Styczeń 18, 2013, 11:26:45 PM
Oto wasze potezne 7 party mrocznych ktore nam tyle dalo na TW   hahaha

http://www.youtube.com/watch?v=JAslP5uKcXQ

smiech na sali, nasze mieszane PT cisnie ich jak dzieci.

Zobaczyłem filmik z nudów i stwierdzam że twoja wypowiedź jest żałosna, na żadnej scenie niema nawet 4 party Oo , na ostatniej są 3 party , które was ścisły co w sumie dziwne nie jest 3vs1, ale czemu się z nich śmiejecie skoro padliście i gdzie jest zapowiadane 7 party ? ... Żal.pl , no cóż chyba ludzie mają racje że próbujesz robić z siebie gwiazdę a nic nie grasz.

2003-2011 - HellGuards Clan Leader ;)

Gandam

Mnie na tym filmiku nie ma - sa 4 osoby odemnie z party. Chcialem pokazac tylko kontrast miedzy mrocznymi, nami, a BMF ^^
Co do mojego poziomu gry Cardi - za mistrza sie nie uwazam jeszcze :oops: Nie wiem cos sie tak zbulwersował

http://www.youtube.com/watch?v=xPcObA3QnR0

a dzis TW  :afro:

Aeore Healer 97 Lilith

MostDope

Cytat: Gandam w Styczeń 19, 2013, 06:58:24 PM
Mnie na tym filmiku nie ma - sa 4 osoby odemnie z party. Chcialem pokazac tylko kontrast miedzy mrocznymi, nami, a BMF ^^
Co do mojego poziomu gry Cardi - za mistrza sie nie uwazam jeszcze :oops: Nie wiem cos sie tak zbulwersował

http://www.youtube.com/watch?v=xPcObA3QnR0

a dzis TW  :afro:
Hmm, no to jest bardzo dziwne. Skoro chciałeś tylko pokazać - jak to nazwałeś - kontrast, między mrocznymi, wami a BMF, czemu właśnie tego tam nie napisałeś, a napisałeś - "Oto wasze potezne 7 party mrocznych ktore nam tyle dalo na TW  hahaha" ? Nie rozumiem :(

www.youtube.com/watch?v=hQ-7uazQywI

http://fellas-const.netau.net/index.php

Gandam

bo wedlug mnie da sie wyciagnac wniosek jak szybko BMF rozprawialo sie z mrocznymi, skoro nasi sobie z nimi radza.

Aeore Healer 97 Lilith