[EU][Rozwiązany] Problem z klawiaturą...

Zaczęty przez Natsu, Styczeń 19, 2013, 12:33:55 PM

Poprzedni wątek - Następny wątek

Natsu

Witam mam dziwny problem z klawiaturą w Lineage 2 GoD  EU. Otóż odpalam grę, akcpetuję co trzeba, wszystko cacy do momentu robienia postaci. Nie mogę wpisać nicku, tak jakby klawiatura nie działała, albo nie była podłączona. Co dziwne, nawet jak mam odpaloną grę, mogę normalnie pisać na gg, czy w przeglądarce. Próbowałem z kolegą zrobić tak, że on zrobił mi postać... Niestety w samej grze, jak już wchodzę na postać nie działa w ogóle klawiatura, nie mogę pisać, nie mogę używać skilli. Po prostu klawiatura w ogóle nie reaguje w grze, w samym systemie jest wszystko git. Nie mam pojęcia jak to rozwiązać...

Horken

Z ciekawości - nie ustawia Ci się inny język na klawiaturze w oknie L2? Bo wiem, że jakbyś miał ustawiony jakiś inny język który jest nieobsługiwany przez grę to mogłoby się tak zachowywać.
Core - Wynn 99 - sprzedany
R.I.P. Ciapu

Natsu

Nie, nic mi się nie ustawia. Klawiatura jest po prostu "niewidoczna" w grze. Próbowałem jeszcze podłączać do innych portów USB i nic nie pomogło.

Edit:

Problem rozwiązany. Problem tkwił w nowszej wersji ZoneAlarm. Odinstalowałem najnowszą wersję ZoneAlarm, a zainstalowałem starszą i problem znikł. Temat do zamknięcia.